Пролетно почистване с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота в дома

• 12 548
  • 536
  •   1
Отговори
# 90
Когато времето се затопли, започвам с пролетното почистване. Залагам на продуктите на Frosch – най-вече на хигиеничния спрей Frosch Baby. Той е нежен, но в същото време почиства безупречно, особено повърхностите и играчките на детето.

# 91
Започвам пролетното почистване през април, като то е свързано с измиване на прозорците и терасата, както и с основно почистване на всички стаи.
Много харесвам продуктите на Frosch, тъй като са екологични и с естествени съставки. Ползвам доста от тях, като любими са ми таблетките за съдомиялна, както и препаратите за почистване на съдове и за прозорци. Бих пробвала универсалния препарат с аромат на портокал, също и гела за съдомиялна.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 15:34 от verano90

# 92
  • in Wonderland
Най-важни, трудоемки за мен са прозорците.
Бих ползвала всички продукти.
Пролетното почистване ще е след Великден.

# 93
Пролетното ми почистване започва с пране на пердета и завеси, сладват прозорци, дограма и комарници. Прибирам килимите и преподреждам гардеробите.Обикновено ми коства 2 уикенда цялата манипулация..Бих взела всички препарати,, ползвала съм доста от тях, страхотни са!

# 94
Винаги започвам с миенето на прозорци и тераси,после основно кухнята и най-накрая пода.
Тази година е доста студено и ще го отложа за другия месец основното почистване.
Използвала съм само препарат за котлен камък от Вашите продукти

# 95
Определено това е миенето на прозорците.
Харесвам и използвам доста от продуктите на Фрош.
Пролетното почистване ще направя  след Великден

# 96
Вече почти привършвам с пролетното почистване.Вкъщи използвам доста от препаратите на Frosh,но сега чудесна работа ми свършиха: препарата за стъкла,абразивният крем Лавандула,препарата против котлен камък.Чудесни препарати!

# 97
И аз започвам от прозорците.
Обикновено стартирам пролетното почистване преди Великден. Бих използвала всички продукти.

# 98
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? Най-важни са ми прозорците и пердетата, защото ги чистя по-рядко. Бих използвала препаратът за стъкла и универсалния препарат
Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта? Когато се съберат повече почивни дни, около Великден, Гергьовден и 24 май.

# 99
  • Варна
Досега не съм пробвала препаратите на Frosch. Винаги започвам пролетното почистване с прозорците и завесите.

# 100
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? Всичко да бъде изчистено перфектно. Със сигурност препаратът с активна сода и универсалният за всякакви повърхности.
 Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта?

Преди Великден

# 101
  • Пловдив
Започвам с пролетното почистване,  когато се задържи хубаво време и има повече почивни дни - края на април или началото на май.
Правя по-задълбочено почистване от седмичното, прибирам зимните дрехи, изпирам връхните дрехи и измиване на прозорците. Цялото семейство се включва,  за да успеем по-бързо Simple Smile
.Бих избрала всички продукти на Frosch,защото предлагат богат избор за всеки един аспект от почистването.

# 102
  • Лясковец
Започвам когато имам време,но не с особено желание,прозорците са ми мъка,все на облаци стават,печката и тя много бързо се цапа,у дома с малки деца колкото и често да минаваш с прахосмукачка пак се вдига прах затова много бих искала да пробвам препарата за дървени повърхности,за прозорци и за печка.

# 103
Редовно използвам продукти на Frosch. За пролетното почистване ще използвам препарат за почистване на прозорци и универсален.

# 104
  • Враца
Винаги пролетното почистване го правим няколко дни преди Великден. Прозорци, мебели, врати, плочки ... абсолютно всичко - основно почистване. Най - важната стъпка е качественото почистване, а не просто "замазване".
На марката съм ползвала единствено препарата за почистване на бебешките шишета и биберони и с радост бих тествала и споделила отзиви и за други продукти

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 14:53 от margi_vr

Общи условия

Активация на акаунт