Пролетно почистване с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота в дома

• 12 546
  • 536
  •   1
Отговори
# 75
Обикновенно започвам пролетното почистване край на Април, началото на Май. Използвам препаратът за стъкло на Frosch с аромат портокал, защото наблягам основно на терасата и прозорците, тъй като през другото време всяка седмица си правя почистване най обикновенно на дома.

# 76
Започвам пролетното почистване няколко дни преди Великден, с изхвърляне на ненужни вещи и след това методично почиствам спалните, кухнята и банята. Frosch за прозорци е голям помощник за мен, мирише на чисто и свежо, също и универсалният препарат, който ползвам за пода и банята.

# 77
🐸
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване?- най важните стъпки са: започвам с избирането на качествени препарати със свежи миризми, все пак искам да усетя пролетта, продължавам с почистването на терасите, прозорците и накрая всяка стая. На Frosh използвам абсолютно всички продукти плюс бебешките.
Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта?- предпочитам в ранна пролет да съм стартирала

# 78
  • Пловдив
Оххх като се сетя и ме заболяват ръцете то не са прозорци, килими бани, гардерби...въобще обръщам  цялата къща . От продуктите съм ползвала основно препаратите за кухнята, но дайте ми и другите и тях ще ги изпрабвам.

# 79
  • София
Пролетно почистване правя по това време. Започвам с прозорците като най-трудоемки. После подове, баня, прах по мебели и т.н. Бих използвала всякакви препарати Frosch.

# 80
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? -
Най-важните стъпки са да си разпределя според времето с коя задачи да започна - прозорци,почистване на щорите от прах,чистене на терасата,банята,пране на якета съответно препаратите които ползвам са за съответните нужди. Не съм ползвала препаратите на Фрош а с удоволствие бих!
Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта?
При удобно за мен време и според метеорологичните условия. Тази година ще е след празниците.

# 81
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта?
Харесвам продуктите ви от много време, спечелихте ме с бебешките препарати, когато децата ми бяха бебета, а след това съм използвала и много от продуктите за дома.
Голямото пролетно почистване свързвам с миене на прозорците и основно почистване на терасите, което впредвид дъждовното време тази година се забави доста.

# 82
Основното при пролетното почистване ми е миенето на прозорците. Бих ползвала всички продукти, понеже са качествени и ефективни.
Тази година ще е около или след Великден поради нестабилното време.

# 83
Започвам пролетното почистване преди Великден, така че сега е момента. Обикновено използвам доста от вашите препарати и съм много доволна. Това са продуктите за баня, огледала и стъкла, почистващия крем, таблетки за съдомиялна и т.н. Ежедневно използвам и бебешките-течния перилен препарат, хигиенния спрей, този за петна.

# 84
  • София
Най-важни са прозорците. Също така да няма прах и косми(имам животни). Бих ползвала всички продукти.

# 85
Универсалният препарат с портокал ми звучи много интересно. Отдавна се каня да пробвам продуктите и моментът би бил чудесен именно за пролетното почистване. А пролетното почистване традиционно започвам с прозорци и щателно почистване на всички стаи и бани Simple Smile

# 86
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? - Първата, най-важна стъпка е да преодолея мързела и след това се залавям с прозорци, баня, кухня, врати, пердета общо взето всичко. Бих ползвала всички продукти, защото ще чистя, мия, пера всичко.
Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта?- Мако по-късно, да избегна пролетните дъждове и когато вече повечето хора са изчистили и ме е хванало срам, хаха.

# 87
Вече започнах с пролетното почистване, защото ни предстои освещаване на нашия нов дом. Най-важни са прозорците и баните.
Любимите ми продукти с марка Фрош са: препарата за готварски плот,  препарата З а котлен камък на основата на оцет, както и препарата за баня. Харесвам също и антибактериалния спрей за играчки, както и препарата за миене на бебешки съдове, и разбира се препарата за прозорци.

# 88
Пролетното почистване за мен е свързано винаги с разчистване от стари, ненужни неща първо. След това идва пролетното основно измиване на прозорци и пране на пердета.
От продуктуте на Фрош винаги имам зареден от препарата с портокал, много го харесвам. Мисля да пробвам и този със сода. Радвам  се, че има пуснат на пазара и гел за съдомиялна, смятам да го пробвам.

# 89
  • Пловдив
Пролетното почистване обикновено правя през май когато времето вече е топло и мога да разтворя всички прозорци. Бих използвала доста от продуктите на Frosh, но този с портокал би бил първият ми избор. Обичам този аромат. Действа ми ободряващо и енергизиращо, а точно от това имам нужда при подобна, не съвсем любима за мен дейност, честно казано.

Общи условия

Активация на акаунт