Пролетно почистване с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота в дома

• 12 545
  • 536
  •   1
Отговори
# 60
Пролетното почистване задължително включва прозорците. Започвам ги още сега преди Великден. Използвам препаратът за стъкло на Frosch с аромат портокал. Изчиствам основно и цялата кухня, като там използвам препаратът със сода. Ще се радвам да пробвам и останалите продуктите на марката.

# 61
Досега не съм пробвала препаратите на Frosch. Пролетното почистване всяка година е по различно време, предпочитам да почистя основно, когато се стопли времето. Винаги започвам пролетното почистване с прозорците и завесите.

# 62
  • Пеликания
Пролетното почистване свързвам с почистването на прозорците. Обикновено след Великден, когато времето е слънчево и е минало всичко около празника. Всичко друго си минавам регулярно. Използвала съм някои от продуктите,  но винаги излизат нови, които бих изпробвала.

# 63
Най-важни са според мен прозорците,все пак е пролетно почистване...Бих взела всички препарати,, ползвала съм доста от тях, страхотни са!

# 64
При мен пролетно почистване на практика няма, защото гледам да мия повърхности и шкафове из кухнята и банята поне веднъж в месеца. Различното пролет и есен е включването на прозорците с цялата схема Simple Smile За мен най-важно при избора на препарат е освен да действа универсално, да има приятен аромат, защото иначе колкото и да е добър, няма кой да търпи някоя смрад докато работи.

# 65
Започвам пролетното почистване още  през март. Първо изхвърлявм всичко ненужо от гардероба и след това цяяяялата къща стая по стая.. Най ми допада препаратът за стъкла с алкохол.

Разчиствам излишното
Чистя баня, кухня, прозорци
Освежавам въздуха и текстила
Любими продукти на Frosch:
1. За баня - с малинов оцет
2. Универсален - с лимон
3. За стъкла - с алкохол
4 За под - с бадемово мляко

# 66
С три деца, хич не чакам да стане пролет. Чистенето е постоянно и редовно, ща не ща - налага се. Все пак, обръщам особено внимание на пердета и прозорци, защото тях ги пера/чистя малко по-рядко. Препаратите на Frosch ги харесвам, така че бих ползвала не само един, а няколко от тях. Харесвам препаратът с оцет - за банята върши доста добра работа.

# 67
Чистя колкото мога в момента, тъй като съм с детенце на 1год.и 7 мес. Почти не ми остава време и честно казано пролетно почистване ще правя на етапи. Трудно е когато времето не стига. Изпллзвала съм някои продукти на Фрош и съм доволна. Бих се радвала да спечеля, за да тествам и тези. Blush

# 68
Започвам, когато ми дойде музата. Не се съобразявам със сезоните. Най-трудоемки са прозорците, че са на два етажа.
Бих ползвала продуктите със сода и оцет (за баня най-вече), уважавам тези съставки. Както и таблетките за съдомиялна.

# 69
  • При децата ми
Пролетното почистване обикновено започвам, когато времето се позатопли. Средата, края на април или началото на май. Прозорци, пердета, под, стая по стая. Чистя шкафове, чекмеджета. Оправям гардеробите. Банята и тоалетната редовно ги почиствам основно. От препаратите на Фрош съм доволна. Ползвала съм универсалния с лимон, верото и препарата за прозорци.

# 70
Най-важната стъпка при пролетното почистване е почистването на стъклата, които в нашия дом са доста, също така и подовите настилки . Обикновено гледам да стартирам с пролетното почистване април-май, като за прозорците много зависи от времето. Харесвам продуктите на Frosch , най-често ползвам препарата за съдове за бебета и препарата за петна, винаги имаме по една опаковка вкъщи, за прозорците бих заложила на препарата за стъкла с аромат на портокал , а за почистване  на плочките - препарата с лавандула.

# 71
  • Враца
Започвам постепенно и в различните дни, са различни етапи от почистването. Примерно, днес - прозорци, утре бяна, вдругиден - гардероби. Така, не се уморявам а и чистенето е по-качествено.
Особено харесвам препарата с оцет. Аз и преди съм включвала оцет в почистването, но вложен в препарат , е доста по-удобно.

# 72
Започвам с основно почистване на тераси, прозорци, пране на пердета, разчистване на всички шкафове от продукти и обиране на прах. Задължително пране на пердета и килими. Вече започвам с почистването, стига времето да го позволява.

# 73
  • гр. Кюстендил
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? - Подготовка психически и физически, запасяване с всичко необходимо, защото ако нещо не ми достигне или ми липсва препарат, ще оставя за после и най-вероятно няма да довърша.. Разгледах всички продукти на Фрош. Бих избрала такива с по-нестандартни аромати, като препарата за тоалетна и този за котлен камък с малина , препарата за гладки повърхности с портокал

Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта? - следейки прогнозата за времето, тази година ще започна малко по-късно. Да може да е приятно и топличко, да отворя навсякъде прозорците, за да изсъхва и по-бързо всичко И да не завали отново някой дъжд и да направи стъклата ужасни отново

# 74
Пролетното почистване започвам с прозорците.Не съм пробвала продукти от бранда,бих изпробвала всичко.

Общи условия

Активация на акаунт