Пролетно почистване с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота в дома

• 12 227
  • 536
  •   1
Отговори
# 45
Най-важните стъпки са прозорците, но сега още не съм ги мила, тъй като е студено и вали. Чакам трайно затопляне.
Иначе ползваме продуктите на Фрош, най-вече гелът и таблетките за съдомиялна, почти ежедневно.

# 46
Използвам всички ваши продукти. Много ми харесват.
Най важното е от всеки шкаф да извадя всичко. Така разчиствам къщата всяка пролет от излишното.

# 47
Прозорците са основен акцент в пролетното почистване за мен. Използвала съм някои от продуктите на Frosch - например препарат за съдове и течен перилен препарат. Бих опитала и други на марката.

# 48
За мен е важно да е топло и слънчево. Така мога да отворя навсякъде и да видя хубаво прозорците. Гледам да изместя всички легла, секции, диван, гардероби и чистя зад/под тях.

Редовно ползвам продуктите за деца, в ежедневното почистване в детската стая, съдове и пране.
Универсалният препарат е любим за всички повърхности вкъщи.

С удоволствие бих изпробвала и нещо ново.

# 49
Пролетното почистване за мен започва в началото на април – обичам да вкарам свежест у дома веднага щом слънцето се задържи по-дълго. Започвам с прозорците, после минавам към кухнята и банята. Избирам продукти на Frosch заради натуралните съставки – любим ми е този с оцет за кухнята и универсалният спрей с лимон за останалите повърхности. Чистотата у дома е още по-приятна, когато ухае на свежо, а не на химия.

# 50
  • София
Пролетното почистване вкючва измиване на прозорците и освежаване на къщата. Бих пробвала всичките ви продукти.

# 51
Започвам пролетното почистване в средата на април. Най-важните стъпки са разчистване, дълбоко почистване и освежаване на текстила.

Любими продукти на Frosch:
   •   Спрей за прозорци с алкохол
   •   Препарат за баня с оцет
   •   Универсален с лимон
   •   Препарат за кухня със сода

# 52
  • Sofia
Започвам когато имам време. Ползвам продуктите на Frosch. Ще се възползвам от тях и за пролетното почистване. Бих взела и от гела за съдомиялна, че моята машина е мини и лесно мога да дозирам.

# 53
  • Пазарджик
Най-важни са според мен прозорците,все пак е пролетно почистване...Бих взела всички препарати,, тъй като досега не съм ги пробвала и бих искала да видя тяхното действие!

# 54
Най-важни са прозорците и пердетата. Бих използвала всички продукти на Фрош.

# 55
Измиване и изпиране на всичко с препарати, подходящи за конкретните повърхности.
Планирам пролетното почистване да е за Великден.

# 56
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Първо започвам с миенето на прозорци и тераси,после основно кухнята и най-накрая пода.
Тази година е доста студено и ще го отложа за другия месец основното почистване.
Използвала съм само веро от Вашите продукти

# 57
Не правя пролетно почистване, веднъж месечно имам основно вкъщи, което включва и прозорци или когато видимо имат досадни пръски. Останалите неща ежеседмично или ежедневно в зависимост от това какво се почиства. Използвам някои от препаратите на Фрош, този за съдове ми е любим, често залагам и на Фрош за стъкла.

# 58
Не правя пролетно/есенно или каквото и да било сезонно почистване на дома, защото го почиствам нявсякъде целогодишно, включително прозорците. Харесвам и ползвам продуктите на Фрош и винаги пробвам новите попълнения в асортимента.

# 59
Започвам пролетното почистване у дома в края на април/началото на май. Зависи и от времето. Най-голямо внимание отделям на прозорците, защото обичам да блестят. След това подреждам гардеробите и сменям зимните дрехи и обувки с пролетни. От там нататък е традиционно - стаи, тераси...
Харесвам много от продуктите на Frosch и ги използвам в ежедневието.

Общи условия

Активация на акаунт