Пролетно почистване с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота в дома

• 12 227
  • 536
  •   1
Отговори
# 30
  • Димитровград
Най-важно ми е да е подредено и да са изпрани всички дрехи.
После прозорците и банята по-старателно.
Накрая и градинката в двора.
Доволна съм от верото на фрош и от препарата за пране, също и от течния сапъс алое.

# 31
  • Пловдив
По-различно от другото почистване е миенето на прозорци и полилеите. Тази година определено го отлагам за неопределен срок заради лошото време. И се заканвам, че ще си купя робот за прозорци. 
Иначе бих ползвала препарати с оцет за почистване на баня, както и веки друг ефикасен препарат за котлен камък, водата е ужасна. 

# 32
Всички стъпки са ми важни за почистването, но най-неприятно е с прозорците 😄 май месец обикновено чистя, чакам музата 😄 ползвала съм ваши бебешки препарати и съм много доволна. Важно е качеството, както и ароматът.

# 33
  • Велико Търново
Първо разчиствам неща и дрехи, които скоро не сме използвали. Основно почистване на шкафовете. После прозорците и терасата. Всичко друго си  почиствам редовно всяка седмица. Използвам верото на Фрош и спрей с портокал.

# 34
  • Велико Търново
Пролетното почистване се провежда в първият топъл уикенд от пролетта в който нямам други наложителни задачи и времето навън позволява да се развихря с всички възможни инструменти на хигиената вкъщи Simple Smile
Винаги започвам с чистенето от горе - > надолу - в самите стаи и от втория към оървия етаж на къщата.
Следващите два три дни поне само ходя и мърморя след децата и мъжа ми - " не там! Внимавай! Е не пипай с блажни ръце...!" и така докато свикна че отново мен ще чака

# 35
  • София
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? - Ползвам много от продуктите на Frosch, а за пролетното почистване - основно тези за почистване на стъкла.
 Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта? - Почистването извършвам в подходящото за това време от годината.

# 36
Пролетно почистване при мен основно значи разчистване и изхвърляне на ненужни вещи и дрехи , почистване на прозорци и пране на килими .
Използвам продуктите на грил за почистване ,както и тези за бебета - прах,омекотител ,за петна .

# 37
  • Пловдив
Пролетното почистване започвам винаги със стъклата. Естествено, след всеки дъжд, процедурата се повтаря Joy
Смяната на текстила и основно почистване на всички шкафове и чекмеджета също е една от най-важните ми дейности по време на пролетното почистване.
Препаратът за стъкла Frosch ми е любим!
Преди си имах точно определен ден, в който да започна с пролетното почистване (20.03), за да може до април да съм приключила с него, но тази година ангажиментите са ми много и доста по-бавно се случват нещата.
Изчистила съм кухнята и трапезарията, в момента е на ред балкона (и отново стъклата, защото и в момента вали Stuck Out Tongue Winking Eye )

# 38
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта?

Първо свалям пердетата и мия прозорците вкъщи. Винаги за Коледа и Великден почиствам основно, но тази година ще отложа заради лошото време. Бих използвала препарата с оцет за баня, както и за стъкла.

# 39
Започвам с почистване на прозорците, а след това пера килимите и всичко ,което се е насъбрало през зимата и отложено за пролетта.Редовно използвам продуките на Frosch. За пролетното почистване ще използвам предимно препаратите за почистване на прозорци и универсалния, с който обикновено чистя мебелите.

# 40
Обикновенно започвам пролетното почистване, когато вече времето е хубаво и мога да отварям спокойно прозорците за по-дълго време.
Всеки път реда ми е разлиен. Но определено отделям повече внимание на прозорите както на стъклата така и на дограмата. Всеки ден почиствам по едно помещение, за да не се натоварвам и да е качествено почистването ми. Буквално изваждам всичко от шкафове и гардероби и едновременно сменям  дрехите с подходящи за сезона, а зимните с кеф прибирам. Завършвам поистването винаги с баня,, тоалетна и килер. Тогава изнасям и цветята на терасата ми, ами много ми е готино когато приключа.
От препаратите на Фрош съм ползвала Универсални почистващи препарати , Препарати за гладка повърхност, Препарати за поистване на баня и тоалетна и Препарат за почистване на котлен камък доволна съм от всички.

# 41
  • Пловдив
Пролетното почистване е многостепенно при мен Simple Smile Първо започвам с изкарването на цветята на терасата, като пресаждам нуждаещите се от това. Следват прозорците, стая по стая... С качествените съвременни препарати това е доста по-лесно, отколкото беше "навремето", когато търкахме с вестници Simple Smile
Следват пренареждане на гардероби, после кухненски шкафове. Килимите са грижа на съпруга ми, който много старателно ги изпира на двора. Банята също вписана в трудовата книжка на съпруга ми Wink Накрая остава стълбището и голямата ми Т образна тераса. Там обаче включвам на помощ Роботът за прозорци, защото няма начин да се катеря отвън на остъклението, защото сме на третия етаж.
Кога започвам? Когато се стопли. Все още не се е счулило Simple Smile
Кой продукти Frosh бих избрала? Всички, защото са качествени и съм много доволна!

# 42
Не съм използвала !
А ми се ще...
Започвам когато имам време. И започвам от банята.

# 43
Основното ми почистване включва най-вече прозорци и местене на по тежките мебели, при ежедневно почистване не се налага друго. Ползвам продуктите на фрош най-вече за банята.

# 44
Започвам пролетното почистване рано през пролетта, дори вече съм преполовила почистването на къщата. Използвам препарат за прозорци Frosch Bio Spirit, Почистващ абразивен крем Frosch с Лимон, Универсален почистващ препарат Frosch с лавандула. Винаги започвам почистването с прозорците, защото те са най-мръсни, отнемат ми най-много време и ми е най-неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт