Пролетно почистване с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота в дома

• 12 227
  • 536
  •   1
Отговори
# 15
Прозорците, когато "светнат" ми е най-важната стъпка. Иначе я започвам с оправяне на гардеробите и зимните дрехи, а завършвам с прането на домашния текстил. Така всичко замирисва на препарати.
Опитвала съм и ползвам много препарати от марката. Гелът на съдомиялна не съм.

# 16
Обичам да чистя, затова точно пролетно почистване не правя. Усетя ли се напрегната започвам да чистя- това ме успокоява Simple Smile Обожавам препаратите на фрош ( но досега никога не съм печелила от Вашите игри в бг мама)Започвам в средата на април. За банята използвам продуктите с оцет - чистят идеално и не ми става лошо от миризмата им. Препарата за прозорци а алкохол се справя добре, без излишни търкания и повтаряния.

# 17
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта?
Чистя, когато имам време и желание, нямам конкретна дата, разликата с другото попистване е миенето на прозорците. Бих избрала препарата за баня с оцет.

# 18
Редовно използвам продуките на Frosch. За пролетното почистване ще използвам предимно препаратите за почистване на прозорци и универсалния, с който обикновено чистя мебелите.

# 19
Пролетното почистване започвам към май месец. Попиствам основно отвътре и отвън. Прозорци, тераси и т. Н. Бих си взела от всипки препарати, за да ги пробвам.

# 20
Мога смело да кажа , че ползвам сигурно почти всички препарати на Frosch, от почистващите, перилните до бабешките. И съм много доволна. Пролетното почистване обикновено ми се случва през април. Основно се чистят прозорци, тераси,перат се пердета и килими. Любими са ми универсалните почистващи препарати на марката. Изчистват перфектно, а и оставят приятен аромат.

# 21
Бих използвала всички ваши продукти, защото много ги харесвам. Почистването си го правя постоянно, от време на време викам помощници за прозорците.

# 22
В края на април, началото на май месец правя пролетно почистване. Задължително почиствам прозорците с препарат. Бих използвала всички Ваши продукти.

# 23
  • Варна
 Не само пролетно, сезонно ( въпреки шантавите климатични промени) почистване на всеки три месеца правя. Пердета, завивки, покривки, прозорци, кухня, баня, гардероби, тераса... Не съм чистофайница, обаче редовната поддръжка  ми спестява доста усилия. Продуктите с оцет са ефикасни. Ще пробвам и другите.
 Светли празници!

# 24
Пролетното почистване при мен включва цялата къща основно и ще използвам универсалния препарат най-много

# 25
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта?

За пролетното почистване на дома най-важните ми стъпки са свързани с миенето на прозорците.
Ползвала съм продуктите на Frosch и бих казала, че са ми сред фаворитите на пазара!
И препаратът за стъкла, и препаратът за миене на съдове са доста добри!

Малко по-късно ще се заема със задачата по миене на прозорците поради ангажименти и лошото време.

# 26
Обикновено пролетното почистване на дома включва изпиране на килимите и пердетата, измиване на прозорците и др. Гелът за пране и продуктите с оцет бих изпробвала.

# 27
  • София
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? Пролетното почистване при мен започва от терасите, прозорци, пердета и след това отделните стаи. Бих избрала Frosch с оцет и лимон за ваната и тоалетните

Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта? - тази година не успях преди Великден, така че ще е след празниците.

# 28
Най-важното при всяко почистване е препаратите да са максимално щадящи.

# 29
Най важно ми е да “мина “навсякъде. Използвам препарата за повърхности за стъклата и вратичките на кухнята, не съм откривала засега аромата Портокал и с удоволствие ще го пробвам. Подовете и банята ще мина с Фрош лавандула- обожавам този аромат. Нямаме много варовита вода и използвам абразивния препарат за хромираните повърхности в Банята и с удоволствие откривам толкова аромати.

Общи условия

Активация на акаунт