Отговори
# 195
Сандрово е хотелски комплекс (с бариера) преди централния вход за Двореца.
Там спи Министерски съвет.

# 196
  • Варна
Тоест като отседнеш в тоя комплекс и имаш достъп до плажа и градините под двореца? Супер. Как е базата? А в бунгалцата на плажа дали пускат?

# 197
Базата беше прилична. Да, най-ценни бяха градините и плажа - много спокойно, поддържано и чисто.
За бунгала не знам.

# 198
  • Варна
Благодаря за информацията, със сигурност ще се пробва плажа там. Чалга, кебабчета, царевица и свободно разхождащи се кучета имаше ли?

# 199
Joy
Не, естествено.
Но може да се разгледа Двореца отвътре.

# 200
Сандрово е хотелски комплекс (с бариера) преди централния вход за Двореца.
Там спи Министерски съвет.
А как и къде се резервира за там? През линка на Penkoman?

# 201
Отидете и питайте на място.

# 202
  • Варна
Едва ли ще е през тоя линк, той просто излезе в Google при търсене на "нощувки дворец Евксиноград" или нещо такова. Аз бих се обадил да питам ако има някакви телефони на резиденцията, парка, двореца, комплекса или каквото и там да се води. На място кой ще те пусне, то има будка с пазачи само от НСО, администрации и.т.н. всичко е вътре в оградената зона. Аз лично като посещавах само за градината и двореца месец по-рано си пращах данни на ЛК за да ме включат в група, не знам обаче тия групи за обиколки дали имат общо с отсядането там, но все някой от телефоните ще е правилния. Тоест да не стават грешки - има групи за посещение на градината и двореца за около 2 часа и има според потребители тук и възможност за отсядане с нощувки.

# 203
В градинката на Св. Петка от днес сутринта има 3 - 4 голеееми улични кучета, без марка на ухото. Едното е видимо разгонено. В момента са пред входа ми, две под 1 автомобил, другото пред колата, лежат. Къде да се обадя, да дойдат да ги приберат? Има ли телефон някакъв? Мен лично ме е страх, защото излизам да разхождам малко кученце, женско е, но не се знае, може мен да ухапят.

# 204
ОБЩИНСКИ ПРИЮТ ЗА БЕЗСТОПАНСТВЕНИ КУЧЕТА  052 820 603

# 205
Благодаря, звъннах и приеха сигнала, дано реагират навреме.

# 206
Здравейте, имам нужда от помощ относно абонамента за синя зона. Не сме от Варна, но живеем под наем тук, навсякъде около квартирата е синя зона и следователно паркирането е ад (намираме се в близост до Севастопол). Най-добрият вариант е да си направим абонамент за синя зона за живущи. Видяхме, че ще се наложи да променим временната си регистрация на адреса тук, което предполагаме ще стане с договора за наем. Също така обаче в сайта на ОП и Синя зона пише, че трябва адресът в регистрационния талон на колата да съвпада с адреса на временната регистрация. Това задължително ли е и означава ли, че не можем да си направим абонамент докато не променим и талоните на автомобилите? Благодаря предварително!

# 207
  • Варна
Да. Ние си сменихме И талоните, като се преместихме да живеем в обхвата на зоната. Намирането на паркомясто ще си остане еднакво трудно, но поне - възможно. До момента без абонамент как се оправяхте? Плащахте по 16 лв на ден ли?

# 208
Не, съвсем отскоро сме тук и имаме вариант за  безплатен паркинг извън зоните, но е доста далеч и без възможност да ги наглеждаме всеки ден, та търсим друг вариант в момента

# 209
  • Варна
Абсурдно е да живеете до Севастопол, а да паркирате извън зоната, която свършва на 20 минути пеша от вас. Да не говоря и че се очаква всеки момент да заработи зелената зона и ще трябва да вървите по над половин час. Най-добре си оправете документите за абонамент.

Общи условия

Активация на акаунт