Отговори
# 165
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

Добре де, и шумно можем да го спретнем Party Mr. Green Crazy,ама трудно се бяга с тез колички,ако ни подгони някой неандерталец-шофьор Thinking

# 166
Та в тоя ред на мисли, Магнолия, от къде си купи дънките?  newsm78 Казвай, че ми писна да обикалям и да пробвам или директно да ми обясняват, че като за мен номера няма!  #Cussing out

И аз искам да разбера Praynig

# 167
  • София
Млейййййййй, аз ви оставих да си квакате за килцата - вие едни теми сте поФанали.....  smile3555

Родилната депресия се е претворила в проста депресия при едни и Пред Менструален Синдром - при други!  Mr. Green

Магнолио, ща утрепа, ма, къде да паркират чиляците в тая наблъскана София?! Вярно, че и на нас не ни е лесно, но аз и другия проблем добре го познавам.... Crossing Arms

Ние и днес направихме 2 часа разходка.  newsm68

# 168
Аз пък от сутринта съм се запалила да си взема люлка като тази:

http://eshop.marseltoys.com/product_info.php?cPath=32&products_id=164

защото Вики заспива само след дълго клатене в количката, само следобедния сън и нощния правят изклячение. Но на мен ми се схваща ръката от клатене и нещо не мога да правя. Ох, по-късно ще хващам мъжо да ходим да ги гледаме.

В тази връзка кажете ми къде се намират магазини Марсел? До Била на бул. "България" има един много голям магазин за играчки, но не знам как се казва, защото само там ги имало?!

# 169

Магнолио, ща утрепа, ма, къде да паркират чиляците в тая наблъскана София?! Вярно, че и на нас не ни е лесно, но аз и другия проблем добре го познавам.... Crossing Arms

Eто чия е първата кола която ще омажем  smile3532

# 170
  • София

bash Ти с такива постинги ще се мернеш....

Гале, 400 лева за т'ва, сестро, ми се видят множко.... Не смея да си помисля - камо ли да те питам.... ако Вики....не я ще.....

newsm43

# 171
Ивонска,ми ти сестро като ни изостави,и аз реших да разнообразя малко сивото ни ежедневийце Mr. Green Mr. Green/ знам бе душо,нали и аз паркирам кофти понякога,ама ние ще си дадем номерата на колите,да не ги заварим някой път с червилце Mr. Green hahaha/

Магазина за дрехи ,къде има и по-големички номерца е Овиессе/в ситицентър,срещу Хемус/ Mr. Green

Гале, магазина,който търсиш,се казва Комсед, и наистина е до Била на България Grinning

# 172

Гале, 400 лева за т'ва, сестро, ми се видят множко.... Не смея да си помисля - камо ли да те питам.... ако Вики....не я ще.....

newsm43

Гале,бързо бягай на църква,да запалиш свещичка, че тая пак те прокълна  Sick

# 173
Айде,оставям ви на спокойствие и отивам да си видя учителката по йога/да и представя Никола,че той само гласът и познава Laughing/ и да я уговарям да направи йога за бебета Mr. Green/ и някак си ми се струва ,че ще я убедя - понякога мога да бъда много убедителна Mr. Green Mr. Green Mr. Green/

# 174

Та ,рецептата срещу "следродилната депресия"/каквото и да означава това/ е : второ дете/ и тогава ми се обадете,ако ви остане време за депресиране Mr. Green Mr. Green Joy
Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
 Crazy Crazy Crazy
  Shocked Shocked Shocked

# 175
Боже, излязох за 3 часа и сте оспамили форума Mr. Green

newsm43

hahaha hahaha hahaha
Гале, т'ва изказване си е причина да не купуваш люлката, нали я знаеш кака ти Ива как проклина Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мери, ако я убедиш за йога с бебета с чиста съвест можеш да си патентоваш "произведението", ма много си активна днес бе мацкооооо. Па само да вметна, че магазина се казва ОвиеЗе smile3533

# 176
  • София
Не кълна, бе **** ви! Разсъждавам  Crossing Arms

# 177
  • София
И аз мисля като магнолия за депресията. Я вижте дали тези дето сме с по две чаавета и БЕЗ баби дали ни хваща депресия?  Mr. Green Сериозно ви казвам, че това е непосилен лукс. Нямам време даже да се нарева, това е положението. Като ми дойде в повечко напрежението вдигам лек скандал на мъж без повод и съм на линия.

# 178
  ние имаме такава люлка и е много удобна.Вързала съм му и играчки и често спи в люлката мъника.Честно казано за мен е грехота да дам 400лв. за люлка.,при условие ,че може и да не иска да стои детето в  нея (както каза Ивето-аз само споменавам ,а не кълна  Mr. Green ).

# 179
   ние имаме такава люлка и е много удобна.Вързала съм му и играчки и често спи в люлката мъника.Честно казано за мен е грехота да дам 400лв. за люлка.,при условие ,че може и да не иска да стои детето в  нея (както каза Ивето-аз само споменавам ,а не кълна  Mr. Green ).

а тази от къде е и  за колко? Аз съм си мислила за такава. А детето вътре само седнало ли може да стои  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт