Хайде на театър - 15

• 34 950
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Много се радвам, че не само аз съм се почувствала така. 😂

# 601
  • София
На мен също ми хареса много "Съблечи се за вечеря". Ния, помниш ли коя е била инфлуенсърката? Grinning
Йоанна Петрова, в подкаста им. Тя все плюе актьорите, така че не ѝ се вързах.

# 602
  • София
Венецианска загадка е приятно като игра, но нищо особено като сюжет.

# 603
О, сигурна съм, че някаква незнайна инфлуенсърка е много веща, а мнението ѝ е меродавно. Добре че е изкритикувала точно тя хора, които са ученици на Ивайло Христов, Цветана Манева, Атанас Атанасов… и играят това представление над 5 години в пълна зала.

Вероятно не е успяла да издържи над 2 часа шеметна игра, защото е бързала за някое друго безплатно събитие, на което да я възнаградят за присъствието с молив за устни. Пък в тоя Младежки театър само брошури раздават на аванта. И аз бих се ядосала и критикувала… Няма да им стъпя повече даже.

# 604
Вчера бяхме в Столичен куклен театър на спектакъла „Джак и бобеното стъбло".
Хареса ни, и понеже идва първи юни, го препоръчвам, като спектакъл, който комуникира и общува с децата по актуални за тях теми.

# 605
  • София
Moni, за каква възраст е подходящ според теб?
Аня, ами то и "Театър, любов моя" се играе вече 10 г., ама никак, никак не беше моето. 😂

# 606
Moni, за каква възраст е подходящ според теб?
Аня, ами то и "Театър, любов моя" се играе вече 10 г., ама никак, никак не беше моето. 😂
Според мен е от 4 години нагоре.

# 607
Доста старо е " Театър, любов моя". През 2016 г. работих по проект, в които имах служебни отношения с една от актрисите. Спомням си, че си говорихме за спектакъла, който бях гледала поне две години по- рано.

# 608
Театър, любов моя не съм го гледала и не ми е в полезрението. Касиел Ноа Ашер още като новоизгряваща звезда беше динамит и от нея могат да се очакват всякакви изненади. Обаче понеже ставаше дума за Съблечи се за вечеря, за мен то е едно от малкото представления, което много точно си отговаря описанието. Наистина не виждам кое може да изненада зрителя.
Играта е страхотна, актьорите са безупречни. Само с мимики успяваха да са комични. Хуморът не е просташки, не е вулгарен. Комедия като комедия и то смешна. Без напъни, без лигавене.

# 609
  • София
Днес по Култура БГ говореха за двата театрални фестивала в София и Варна.
Тези в Сфумато най- ми допаднаха, но билети почти няма:
https://viafest.org/sofia/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0/

# 610
Вчера гледах Госпожите. Това е и постановката, която по ред съображения избрах за партито, за което ви споделих. Беше доста трудно с организацията на повече хора, но всички останаха доволни и се забавляваха. Или поне са били вежливи и се изказаха много положително.

Текстът и режисурата са на Лиза Шопова, която и играе едната госпожа. Неубедителна и слаба роля, чак отегчителна. Силвия Лулчева спасява положението и изнася всичко на гърба си. Пиесата е типично женска, но не бих я определила нито като интересна, нито като силна. Много странно се прокрадваха реклами, което досега не съм срещала. Разочарована съм като цяло и съжалявям, че се спрях на това заглавие.

# 611
Вчера гледах Госпожите. Това е и постановката, която по ред съображения избрах за партито, за което ви споделих. Беше доста трудно с организацията на повече хора, но всички останаха доволни и се забавляваха. Или поне са били вежливи и се изказаха много положително.

Текстът и режисурата са на Лиза Шопова, която и играе едната госпожа. Неубедителна и слаба роля, чак отегчителна. Силвия Лулчева спасява положението и изнася всичко на гърба си. Пиесата е типично женска, но не бих я определила нито като интересна, нито като силна. Много странно се прокрадваха реклами, което досега не съм срещала. Разочарована съм като цяло и съжалявям, че се спрях на това заглавие.
Добре, че сподели....
Мислех да ходя на това представление, скоро имаше премиера, отказвам се.

# 612
Здравейте. Можете ли да ми препоръчате театър за 4-ма възрастни(ще имаме гости от Пловдив) за 31 май. Където и да потърся всичко е разпродадено. За София питам, също и за децата ако има нещо през деня ще съм благодарна!!!

# 613
За децата на 31 май има постановка в Кукления театър, от 11 часа: НЕБИВАЛИЦИ С БУКВИ
http://www.sofiapuppet.com/%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D0%B0% … 0%B2%D0%B8___7573

# 614
За 31.5 има варианти. За деца в Младежкия: Пинокио и Малката Баба Яга. В 199: Червената шапчица. То зависи на каква възраст са децата.
За възрастни: Комедия от грешки в Театро. В 199 намирам Вересии. Има места и в Сатиричния за Кошници, и за Хеда Габлер в Народния.
Тези опции намирам, но не се наемам с препоръки.

Общи условия

Активация на акаунт