Хайде на театър - 15

• 34 816
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Има хора, на които им е допаднала, но за мен Неодачници е едно от разочарованията ми в Народния театър въпреки добрия състав. Доста хаотично представление за моя вкус, без да се случва нещо съществено.

# 736
  • Майничка
Предвид това, че Джобс е покойник от 14 години, а май бяха набори с Гейтс, заглавието ми е леко морбидно.

# 737
Гледала съм и двете и не бих препоръчала нито едно от тях. Досадни и разхвърляни представления. И Неодачници, и Капитална грешка.
Заглавието с тази заигравка с Бил Гейтс и Стив Джобс ми е доста претенциозно, дано си заслужава, но ако залагат само на силния актьорски състав...
Гледах и актьорския каст в другата им предстояща премиера - с реж. Бойка Велкова. Там също са заложили на популярни в момента имена, от... тв сериали. Малко изненадващ ми е изборът на Ириней и на Даниел Върбанов. При толкова популярни актьори на Народния в техния възрастов диапазон. С всичкото ми възможно уважение към тях двамата, естествено.

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 23:39 от PoshSpice

# 738
  • София
Заповядайте в новата тема ---> https://www.bg-mamma.com/?topic=1783269.msg49821251#msg49821251

Общи условия

Активация на акаунт