Фентъзи и фантастика - 26

• 6 435
  • 92
  •   1
Отговори
# 90
Присъединявам се към въпроса, гледам че на следващите две от поредицата (не включвам междинните) стремглаво върви нагоре ГР рейтинга.

# 91
Много ми хареса "Нефритен град". Докато я четях правих  асоциация с " Кръсникът" на Марио Пузо, но това не ми развали по никакъв начин удоволствието от четенето на книгата. Много пълнокръвни герои, интересна история, магията е интригуваща, със симпатични и трагични герои. Фонда Лий и Джон Гуин са новите ми големи любимци, дори купих на сляпо книгата и в съавторство с Шанън Лий "Дъхът на дракона", без да чета анотация, без да проверявам рейтинг, само като и видях името на корицата.

# 92
  • Майничка
Artline са купили права за книгите на Робин Хоб, дано скоро ги преиздадат.

О, да, наскоро видях, че в читанката една от книгите беше забранена за четене по тяхна молба, не проверих за останалите. В България е издавана досега трилогията за Фиц и Шута, трилогията за живите кораби и трилогията за убиеца на Шута т.е. мисля, че са 9.
Четири трилогии са издавани, първата е "Придворният убиец".
Не са превеждани "Хроники на Дъждовните гори", там са 4 книги и трилогията "Синът на войника", която е малко по-встрани.

Отдавна не съм писала, че лятото наваксвах с криминалета, но идвам с едно събитие днес, с безплатен вход:

Извинете ме за кръцнатата снимка, правих скрийншот от телефона.

Общи условия

Активация на акаунт