Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 30 652
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Момичета след трансфер съм, има ли някоя мама която е била по пълничка е да е забременяла, чета какво ли не и все едно нямам шанс 🥲изследванията са ми добре.. Сега до теста ще се побъркам.. Моля за малко кураж

# 706
Аз съм взимала за мъжа ми Клексан без рецепта са ми давали, макар да трябва да изискват рецепта. Ако ти е голяма разкарвация за нова рецепта, пробвай в няколко аптеки все някъде ще ти дадът.
След ден-два със сигурност ще имаш достоверен резултат. То още днес би отчел кръвен, но е вероятно да трябва да го повтаряш после.
Не съм пускала на 06/06 ще пусна за първи път надявам се поне едно , да се е хванало .
Кръста много ме боли , болки който имам преди цикъл така ме боли .. Писах на лекаря за рецепта  до теста трябва да го поставям

# 707
Дават го без рецепта ,аз за моя 1 трансфер съм го взимала и без рецепта ,като не съм я носила в мен .И на баща ми съм го взимала без рецепта.Пробвай

# 708
Вчера си купувах всички лекарства защото свършиха,а продълажавам терапия.Бях в аптека Гален без рецепта,всичко ми дадоха.

# 709
Здравейте отново! Бях писала последно, че имам положителни черти на Престо (след ЗЕТ на 5-дневен) и ще пускам кръвен тест.
Резултатите са:
ЧХГ на 9ти ден: 255
ЧХГ на 14ти ден: 2114
ЧХГ на 18ти ден: 3675

Последната стойност ми се струва твърде ниска, спрямо предходната… някой бил ли е с подобни резултати и въпреки това да е имал добър развой?

# 710
Здравейте отново! Бях писала последно, че имам положителни черти на Престо (след ЗЕТ на 5-дневен) и ще пускам кръвен тест.
Резултатите са:
ЧХГ на 9ти ден: 255
ЧХГ на 14ти ден: 2114
ЧХГ на 18ти ден: 3675

Последната стойност ми се струва твърде ниска, спрямо предходната… някой бил ли е с подобни резултати и въпреки това да е имал добър развой?

В един момент ЧХГ се забавя, но и аз бих се допитала до лекуващия за последната стойност. Имахте ли преглед вече или предстои? Той ще даде най-добра информация

# 711
Според докторът можело да е по-висока, но не било задължително. Прегледът ще е на 05.06 в 6г.с., но през следващите дни може би ще пусна пак поне още веднъж кръвен тест. Обезкуражих се като цяло.

# 712
Щом се покачва засега смятайте, че е наред. В една и съща лаборатория ли е правен теста? Ако може по-рано отидете да ви видят.

# 713
Здравейте момичета загубих си рецептата за лекарствата и за инжекциите , дават ли Фраксипарин без рецепта ?
Зависи на какъв фармацевт ще попаднеш. На мен са ми давали и без. Но по принцип искат. Важното е да знаеш от колко мл. са ти изписали.

# 714
Здравейте, нахлувам в темичката, защото искам да подаря някои лекарства, които са ми останали, а биха свършили работа на някои от вас 🙂:
2 опаковки /неразопаковани/ утрогестан (годни до 8/2025),
5 инжекции клексан 0,6 (12/2026) и
4 инжекции фраксипарин 0,3 (10/2025)
Моля, ако някой ги иска нека ми пише лично съобщение.
Става въпрос за гр. София
Успех на всички 🤍

# 715
Зравейте пак,

Аз днес съм на 8 ден след трансфер на 26.5 и никакви симптоми, гърдите продължват да са ми меки, мина ми датата на Менструалният цикъл, който по принцип трябваше да ми дойде на 2 юни, никакво зацапване, нищо, но може би заради прогестерона, който приемам няма да ми дойде, докато не го спра.

Губя надежда, след като така и така никави симптоми не ми се прояват и гърдите са ми доста меки.

Купих един уринарен тест на Sure Check, мисля да го пробвам утре или вдугиден.

Вие, които имате успешен трансфер винаги ли имахте болезнени и твърди гърди?

# 716
Момичета! Бременна съм! На 15ти ден ЧХГ 1093. Навакса си! С успешната ми бременност на 14ти ден имах 1050, само че тогава не бях толкова откачена да се тествам от 7ми ден, ами чинно си чаках 14ти ден за тест.
Дано всичко е наред …
Stine, никога не са ме болели гърдите след трансфер и сега не ме болят. С успешната ми бременност преди 5 години ме заболяха някъде 8-9 седмица чак и то един ден ме боляха друг не. Повечето от симптомите след трансфер ако ги има изобщо са от лекарствата. Така че само теста ще си покаже, но препоръчвам кръвен.

# 717
  • София
В повечето случаи гърдите ми бяха болезнени при неуспех. Явно от хормоналния дисбаланс, заради лекарствата. При успех почваха да се напрягат постепенно и то основно в задната им част и при носене на по-стегнат сутиен. Реално болезнени винаги са ми ставали чак към 6-7 + г.с.

# 718
  • Sofia
Снежи, супер, много се радвам за теб. Стискам палци всичко да се развива нормално и съм сиурна, че ще е така!

Stine, недей да се обезнадеждаваш от толкова рано. Мен гърдите попринцип винаги са ми болезнени и чувствителни, но всеки човек е различен. Те моите винаги след овулация докато ми дойде цикъла са си 'човек да не ги пипне' направо, но това си е от години, та не ми прави впечатление. Ние имахме една биохимична бременност и едно от нещата, когато се случи беше, че зърната много неприятно ми щипаха/боляха, абе беше некомфортно усещане, което преди това никога не бях имала. Това, което знам е, че всякаква симптоматика след процедури (инсеминации, инвитро или дори медикаментозен цикъл и опити вкъщи), ако я има е обикновенно провокирана от прогестерона. Симптомите между покачващ се прогестерон и бременност реално са много често еднакви.

# 719
Зравейте пак,

Аз днес съм на 8 ден след трансфер на 26.5 и никакви симптоми, гърдите продължват да са ми меки, мина ми датата на Менструалният цикъл, който по принцип трябваше да ми дойде на 2 юни, никакво зацапване, нищо, но може би заради прогестерона, който приемам няма да ми дойде, докато не го спра.

Губя надежда, след като така и така никави симптоми не ми се прояват и гърдите са ми доста меки.

Купих един уринарен тест на Sure Check, мисля да го пробвам утре или вдугиден.

Вие, които имате успешен трансфер винаги ли имахте болезнени и твърди гърди?
Здравей спокойно и аз няма никакви симптоми 10 ден вече , нямам и зацапване дори .

Общи условия

Активация на акаунт