Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 30 711
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Момичета стойността на чхг има ли отношения за това дали са се хванали два или един ембрион?На 9ти ден след зет на две пет дневни резултатът е 398.Да повторя ли тестта как мислите? и дали са се хванали и двете?

# 691
При мен на 9ти ден резултата беше 349, като го пратих на лекарката ми първата и реакция беше че е почти сигурна че са се хванали и двете, на 11 ден резултата ми беше над 1000 което го потвърди .Така че според мен има отношение.

Момичета стойността на чхг има ли отношения за това дали са се хванали два или един ембрион?На 9ти ден след зет на две пет дневни резултатът е 398.Да повторя ли тестта как мислите? и дали са се хванали и двете?

# 692
На мен на 9ти ден чхг ми беше 498, едно се е хванало, доктора каза, че това няма отношение дали са 1 или 2, тъй като всеки организъм е различен и чхг навлиза с различни темпове, не съм го повтаряла.. Успех 🍀

# 693
С дъщеря ми ЧХГ на 10 ден беше над 400. При вас ще стане ясно съвсем скоро. Успешна бременност!

# 694
При мен на 8-ми ден на два успешни ЗЕТ-а на по 1 бластоцист бе отчело 80 ЧХГ с дъщеря ми и 280 ЧХГ по настоящата бременност. Явно невинаги е критерий. Успех до пухкав финал! 🍀

# 695
Момичета, резултат на 11 ден - 95.05 mIU.

Изследването го пуснах 40 часа по-късно от изследването на ден 9 (42 mIU), защото нямах възможност за по-късен час днес.

Според калкулаторите, за сега се покачва нормално, но явно ще вървя с по-ниски стойности.

# 696
  • Бургас
Здравейте, момичета! Успех на всички по пътя за мечтаното бебе!
Включвам се и аз. На 31.05 имах свеж трансфер на 2 5-дневни.
Имате ли някакви препоръки на каква храна трябва да се набляга, за да се подпомогне имплантацията?

# 697
  • София
Повече протеини.

# 698
Здравейте момичета загубих си рецептата за лекарствата и за инжекциите , дават ли Фраксипарин без рецепта ?

# 699
Нямат право да го дават без рецепта.

# 700
Мисля, че не дават. Обадете се в клиниката, да ви пуснат нова рецепта.

# 701
10 ден от Трансфера няма никакво зацапване и никакви симптоми , само яйчниците ме придърпван от време на време . Май нищо не е станало ..

# 702
Аз съм взимала за мъжа ми Клексан без рецепта са ми давали, макар да трябва да изискват рецепта. Ако ти е голяма разкарвация за нова рецепта, пробвай в няколко аптеки все някъде ще ти дадът.
След ден-два със сигурност ще имаш достоверен резултат. То още днес би отчел кръвен, но е вероятно да трябва да го повтаряш после.

# 703
  • София
Чуй се с лекаря ти да ти изпрати електронна рецепта или копие по вайбър, за да я покажеш в аптеката.

# 704
  • Sofia
10 ден от Трансфера няма никакво зацапване и никакви симптоми , само яйчниците ме придърпван от време на време . Май нищо не е станало ..
Не знам в коя клиника сте, но в Надежда ми издаваха електронни рецепти, а също така и в приложението им може да се видят, ако вашата клиника има приложение или портал, в който да си преглеждате епикризи и документации проверете там дали нямате електронно.

Общи условия

Активация на акаунт