Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 30 712
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Снежи, на 11-ти ден се очаква трицифрен резултат. Сега, има в редки случаи и такива бременности с ниско ЧХГ, които после дърпат, но по-важното е да се удвоява. Почва ли да забавя или да ходи нагоре надолу....Каквото и да е, пожелавам ви да е вътрематочно.

Да, аз съм на същото мнение. 11ти ден с този резултата си е обречена работа. Но в болницата бяха много крайни в мнението си да продължавам лекарствата, няма как да ги спра на своя глава все пак.
Мен с ЧХГ 0.1 ме карат да продължа с лекарствата до понеделник, че за теб определено има смисъл. 🙏

# 676
а на мен с ЧХГ 1.05 ми казаха всичко да спирам като лекарства . Но ви пожелавам успех 🍀
Снежи, на 11-ти ден се очаква трицифрен резултат. Сега, има в редки случаи и такива бременности с ниско ЧХГ, които после дърпат, но по-важното е да се удвоява. Почва ли да забавя или да ходи нагоре надолу....Каквото и да е, пожелавам ви да е вътрематочно.

Да, аз съм на същото мнение. 11ти ден с този резултата си е обречена работа. Но в болницата бяха много крайни в мнението си да продължавам лекарствата, няма как да ги спра на своя глава все пак.
Мен с ЧХГ 0.1 ме карат да продължа с лекарствата до понеделник, че за теб определено има смисъл. 🙏
[/quote]

# 677
а на мен с ЧХГ 1.05 ми казаха всичко да спира.

[/quote
При мен е абсолютно безсмислено и аз ясно го осъзнавам, но явно такъв е протокола на клиниката.

# 678
Момичета, да си помрънкам малко .. Още съм в болница на системи вече 4 ден.. 9с+1 … Кървенето и болките бяха спряли за 1 ден, но днес се завърнаха с пълна сила.. Видяха ме на ултразвук отново .. ембриончето има пулс, но сакчето е тръгнало леко да се отлепя.. Реве ми се .. блъска ми се.. Усещам, че го губя но няма какво да направя …

# 679
Hаppy тия нерви и притеснения, няма да доведат до нищо. Сега най-доброто, което можеш да направиш за теб и за бебето е да се успокоиш, да си почиваш и да вярваш, че ще оцелее. Има немалко такива случаи с добър развой, така, че не бързай да го отписваш. Сила и кураж ти пращам Flowers Four Leaf Clover
Veronika, аз на твое място бих спряла лекарствата. 0.1 означава, че е нямало бременност, не разбирам какъв е тоя протокол, в който те карат безсмислено да се тъпчеш с лекарства.

# 680
Veronica Ilieva, за коя клиника става въпрос, абсурдно звучи ?

happy.women, съжалявам за това през което преминаваш, надявам се да се закрепят нещата при теб. Flowers Four Leaf Clover Сигурно са ти казали в болницата, но не мърдай от леглото, ставай само до тоалетна. В коя болница си?

За ЧХГ и инвитро, след моя опит попаднах на тази статия https://natalist.com/blogs/learn/what-is-a-good-beta-hcg-after-a … f-embryo-transfer. Мисля, че после я видях и тук в темата. тази таблица е показателна за очаквания резултат. Данните са за 12 ден на 5 дневен и 14 на 3 дневен.

# 681
happy.women, почивай си, правиш всичко, което е възможно вече. Ще се закрепят нещата, трябва си лежане. Никак не ти е лесно.

# 682
Записвам се с ЧХГ на 9 ден на един бластоцист - 43,02 mIU. Май е ниска стойността като за девети ден? На 11 ден ще повторя.

Снощи имах и еднократно бледо розово зацапване след забърсване, предполагам е било имплантционно кървене.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 14:01 от beyourself1101

# 683

Това сериозно ли е? В коя болница ви карат да продължите с лекарствата при този резултат?!?

# 684
  • Sofia
Това определено ми звучи абсурдно. Мен в Надежда на чхг 30 на 15 ден след инсеминацията ме караха да си спра прогестерона. Като цяло имаше и резон - на 13 ден беше 24 до 15 ден се беше качило само до 30, но пак няма логика с тези стойности да ви карат да продължите.

# 685
Здравейте! Запис и от мен в темата. Четвърти ден след ЗЕТ на шестдневен минал ПИД имам нужда от кураж! През годините имам 6 или 7 химични и една извънматочна. Тялото си го познавам до болка. В деня на трансфера прогестерон- 33,5 ng/ml и доста болезнени гърди. Имам поставено лепило- един път след овулация и един път преди трансфера. Трансфер на шести ден след ову, заради изместен ИМПО. Два дни след трансфера забелязах еднократно слузесто топче с кафява нишка. На терапия съм с пролутекс, зарзио, прегнил, естроферм и но шпа. От вчера гърдите не са толкова болезнени при допир, а днес вече почти нормални! Ще изчакам още ден- два и ще пусна един кръвен. При мен е показателно, че след като намалее напрежението в гърдите всичко е приключило. Казаха ми тест 12 дни след трансфер, но за мен няма смисъл да се чака. Усмихнат ден!

# 686
Здравейте! Не искам да споменавам коя е клиниката, защото мисля още веднъж да им се доверя преди да търся друга алтернатива. Знам, че звучи нелепо продължаването на лекарствата…. Че и още един тест трябва да пусна утре.. Sad

# 687
Помисли си сериозно за темата с доверието, няма как теста да стане положителен, то дори е нямало имплантация, а те те карат да взимаш още лекарства и да слагаш инжекции, ако имаш такива. Защо да си хабиш времето там? Търси друго място, това е твоето време, твоето тяло, твоите пари, твоите нерви. А те си играят с теб, дават фалшива надежда. Съжалявам, че го казвам, съжалявам ако прозвучи грубо и нетактично, но не си машина за пари, а жена, която иска дете и имаш право да си избереш правилните хора.

# 688
Момичета, днес 13 ти ден ЧХГ-то е 294 (от 86.7 на 11ти ден, 34.9 на 9ти ден и 20.8 на 7ми). Развиват се за сега нещата. Вчера сутринта пак имах и зацапване, което поотшумя за момента. Зацапването беше повечко вчера и аз си викам айде приключват нещата. Само дано не е пак извънматочна Sad

# 689
Всичко ще е наред, Снежи. Мисли положително и нещата ще се наредят. Стойностите изглеждат наред. Кафявото зацапване може да е стара кръв, която се чисти или от имплантация. Почивай си повече сега ❤️.
Аз всеки път, когато имах страх или лоши мисли, си повтарях: Всичко ще е наред! Вече сме почти на 2 месеца ☺️!

Общи условия

Активация на акаунт