Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 30 717
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви, аз не знам защо не изчакаха да излезе и цитонамазката преди да предприемат трансфер, при положение, че е ясно, че това ми беше единственият изследван балансиран бластоцит и лекувахме Уреаплазма Уреалутикум и уж на повtорният тест показа отицателен резултат след антибиотика. Тествах се 10 дни след приема му за да има пауза и да покаже вярно.
Можеше да се изчака един месец още, вместо да се похаби един здрав ембрион, супер разочарована съм от болница Надежда.

Според мен едва ли имам имплантация след като резултата е такъв от цитонамазката, а както казах гърдите са ми меки, нямам никакво напрежение, нито някакви симптоми на 5 ден съм вече след трансфер.

Доста се отчаях особено като съм вече над 40, закога пак пункции.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 11:42 от Stine Jensen 729211

# 661
Скрит текст:
Не нямаме други ембриончета . Започваме на ново пункций. Не знам вече защо не стана това ми е 3 -ти трансфер всички изследвания съм правила и всичко е наред
Stine Jensen 729211, PAP 3А не звучи съвсем добре, макар и да пише в резултат задоволително. Сигурно ли е, че всички инфекции са излекувани?

Pepsilota, съжалявам . Имате ли други ембриони?

Успех на чакащите момичета.
[/quote]

Pepsilota, здравей, съжалявам за вашия резултат - и аз съм с неуспешни трансфери, какви са тези резултати, от какви тестове? Искам и аз да направя някакви изследвания преди следващия опит.

# 662
Здравейте! И аз съм с отрицателен резултат…

# 663
Хистероскопия сме правили ,всички видове биопсия също ,имунологични също,и имплатационен прозорец,цитонамазки ,микробиология всичко и не знам защо не става на 4 сме на разговор с доктора да видим какво ще правим [/i]quote author=dragon.fly link=topic=1759811.msg49791164#msg49791164 date=1748598715]
Скрит текст:
Не нямаме други ембриончета . Започваме на ново пункций. Не знам вече защо не стана това ми е 3 -ти трансфер всички изследвания съм правила и всичко е наред
Stine Jensen 729211, PAP 3А не звучи съвсем добре, макар и да пише в резултат задоволително. Сигурно ли е, че всички инфекции са излекувани?

[/quote]

Pepsilota, здравей, съжалявам за вашия резултат - и аз съм с неуспешни трансфери, какви са тези резултати, от какви тестове? Искам и аз да направя някакви изследвания преди следващия опит.
[/quote]
Скрит текст:

[/spoiler]

[/quote]

# 664
Ще се гръмна аз! Моята агония с тестовете продължава: 7ми ден - 20.8; 9ти ден - 34.9; 11ти ден - 86.7. От болницата натъртиха, че наистина имало всякакви случаи и да продължавам с лекарствата.
Мен започна да ме е шубе да не е извънматочна. Аз съм имала една вече и си беше гадничко. Поне дано на 6ти ден като имах леко кървене, това да е било имплантация, където си трябва.
При всички положения обаче не ми изглежда да се развива ОК, само ми се удължава агонията с лекарства и тестове Sad
Vanq, Pepsilota, съжалявам за отрицателните тестове. Трудно е, но не се вглъбявайте, продължавате и бебчето ще дойде.
Beyourself, успех на теб при теста и дано това е твоето бебче!

# 665
  • Sofia
Ще се гръмна аз! Моята агония с тестовете продължава: 7ми ден - 20.8; 9ти ден - 34.9; 11ти ден - 86.7. От болницата натъртиха, че наистина имало всякакви случаи и да продължавам с лекарствата.
Мен започна да ме е шубе да не е извънматочна. Аз съм имала една вече и си беше гадничко. Поне дано на 6ти ден като имах леко кървене, това да е било имплантация, където си трябва.
При всички положения обаче не ми изглежда да се развива ОК, само ми се удължава агонията с лекарства и тестове Sad
Vanq, Pepsilota, съжалявам за отрицателните тестове. Трудно е, но не се вглъбявайте, продължавате и бебчето ще дойде.
Beyourself, успех на теб при теста и дано това е твоето бебче!
Снежи, какво те притеснява? Покачването от 9ти към 11 ден ми се струва доста добро - има удвояване, че дори почти се е утроило. Продължавай с лекарствата и желая успех и дано всичко се развива нормално при теб.
За момичетата с отрицателен тест - желая и на вас успех при следващия опит и съжалявам за неуспеха сега.

# 666
Sneji, йееее, според мен си има голям шанс за нормална бременност! Според калкулатора, удвояването е на 46.6ч. Вероятно е имало по-малък скок между 7 и 9 ден и сега ще навакса 🤞🏻❤ Стискам палци!

Благодаря за пожеланието 🙏🏻 Решила съм утре да пусна едно ЧХГ, ден 9 ще ми е, и после на ден 11, когато ми е датата за теста, ако има положителен резултат утре.

Съжалявам за отрицателните резултати, Pepsilota, Veronica Sad

# 667
Просто с успешната ми бременност резултатът на този ден беше ехеееееее няма сравнение просто.
Ама каквото такова, явно ще трябва да чакам още за повече яснота.

# 668
  • Sofia
Снежи, има разлика от бременност до бременност. Не се отчайвай, според мен нещата си вървят на успех. Проследи го пак и си почивай повече. Недей да се стресираш.

# 669
Ооо момичета каква ви почивка. 9 дни се пазих да не вдигам повече от чаша с вода и на 9тия като видях резултата и отидох и направих един хубав пазар … бях се натоварила като магаре и си викам ей какъв кеф мога да си нося вече 😂 … това, защото се опитвах да виждам хубавите страни (до колкото изобщо е възможно да има хубави страни естествено), че теста ми беше кофти.
Ще се опитам просто да го забравя до неделя, няма да го мисля!

# 670
Снежи, то така става - като спре да ти пука и то вземат, че се случат нещата. 😂

След моето “бързо” тестване на ден 5 реших, че  нещата са приключили. Ударих му един хубав рев, ии на следващия ден реших, че щи продължа живота - пълно почистване вкъщи, пазар и за капак една чаша вино вечерта.

От преди малко
Скрит текст:

# 671
Beyourself, супер! Утре на кръвен 3-цифрен резултат!
Да определено това е моята обица от този път. Продължавам си ежедневието и каквото стане, защото бях изперкала от мислене.

# 672
Снежи, на 11-ти ден се очаква трицифрен резултат. Сега, има в редки случаи и такива бременности с ниско ЧХГ, които после дърпат, но по-важното е да се удвоява. Почва ли да забавя или да ходи нагоре надолу....Каквото и да е, пожелавам ви да е вътрематочно.

# 673
Снежи спокойно всичко ще бъде наред 🍀🍀🍀

# 674
Снежи, на 11-ти ден се очаква трицифрен резултат. Сега, има в редки случаи и такива бременности с ниско ЧХГ, които после дърпат, но по-важното е да се удвоява. Почва ли да забавя или да ходи нагоре надолу....Каквото и да е, пожелавам ви да е вътрематочно.

Да, аз съм на същото мнение. 11ти ден с този резултата си е обречена работа. Но в болницата бяха много крайни в мнението си да продължавам лекарствата, няма как да ги спра на своя глава все пак.

Общи условия

Активация на акаунт