Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 30 657
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Симптоми няма как да имате . Още повече на имплантиране ,което се случва около 7 ден ,а може и по късно
Здравейте! Аз съм трети ден след трансфер на 5-дневни и нищо не усещам. При предишен опит (успешен поне в началото) усетих убождане като имплантиране още на следващия ден,а сега нищо Sad

# 31
Разбира се, че може да усеща по-рано имплантация. На 5 дневни ембриони, особено ако има хечинг, имплантацията със сигурност не е на 7 ден, камо ли по-късно.

Pppss1 Не се притеснявай, че не усещаш нищо, всяка бременност е различна Simple Smile

Симптоми няма как да имате . Още повече на имплантиране ,което се случва около 7 ден ,а може и по късно
Здравейте! Аз съм трети ден след трансфер на 5-дневни и нищо не усещам. При предишен опит (успешен поне в началото) усетих убождане като имплантиране още на следващия ден,а сега нищо Sad

# 32
Благодаря на Lina9152 и pattyK! По принцип съм станала чувствителна след инвитро процедурите и усещам много неща. Но Божа работа

# 33
Здравейте ,на 12 ден резултата от кръвен тест -30 ,в четвъртък- 14 ден на три дневен ембрион ,чхг беше 54,4 и казаха ,че не е нито положителен нито отрицателен . Днес е 18 ден и пуснах отново . Резултата е 208 . Реално се удвоява ,но твърде нисък ли е за 18 ден ?

# 34
Аз мисля, че е добре. Помня, че беше на 3 дневни.

# 35
Да ,тридневни
Аз мисля, че е добре. Помня, че беше на 3 дневни.

# 36
Тогава смятате като за 15-16 ден. Ако имате възможност след 48-72 часа за още едно ЧХГ, в случай, че се притеснявате. Иначе на мен ми се вижда добре ЧХГ-то.

# 37
Със сигурност ще пусна . Чакам и от клиниката да се обадят . Но много се надявам всичко да е наред ❤
Тогава смятате като за 15-16 ден. Ако имате възможност след 48-72 часа за още едно ЧХГ, в случай, че се притеснявате. Иначе на мен ми се вижда добре ЧХГ-то.

# 38
Pattyk, пращам положителна енергия 🤍
Въпрос - 12 ти ден след 5 дневен и леко зацапване - не е ли малко късно за това?
Лекарят ми не вдига, затова се допитвам до вас 😊

# 39
Според мен е късно, но не се знае никога. Направи ли си тест? Вече ще покаже.

# 40
Не, искат в сряда да го направя.
Говорих с клиниката ми - казаха, че само след тест ще могат да потвърдят какво се случва, което го очаквах де 😊 но бяха 50/50
Аз лично много не мога да разбера това с прогрестерона, хем подтиска цикъл, хем може зацапването да е реакция от него…много не чета, ама определено ми е пълна лудница
Все си мисля, че ако отделяха 10 минути да обяснят за странични реакции и малко повече подробности, нямаше да изпадаме в такива питания

# 41
Благодаря 🤍

Ако приемаш аспирин,фраксипарин или нещо друго кръворазреждащо също може да има зацапване . Стискам палци всичко да е наред

quote author=Melania Alexa link=topic=1759811.msg49532912#msg49532912 date=1743423150]
Pattyk, пращам положителна енергия 🤍
Въпрос - 12 ти ден след 5 дневен и леко зацапване - не е ли малко късно за това?
Лекарят ми не вдига, затова се допитвам до вас 😊
[/quote]

# 42
Относно зацапването, от общо 6 пъти прием на прогестерон, обикновенно след негативен кръвен го спирам и на 2рия до 3тия ден ми идва. Последния път още на 7ми ден след трансфер на 5 дневен имах зацапване, заради предходните 5 пъти бях убедена че няма как да ми дойде докато съм на прогестерон мислейки си че това е имплантационно. Паднах доста от високо когато видях негативния тест. Така че до тест всичко е възможно, все пак стискам палци.

# 43
kristalina^^
Какво стана с твоето чхг ?
quote author=kristalina^^ link=topic=1759811.msg49520431#msg49520431 date=1743175988]
Здравейте
Радвам се да започна аз новата тема Innocent Пожелавам на всички много плюсчета и големи ЧХГта Heart

Предните дни бях писала че съм притеснена че на 11 ден след ЕТ Чхг ми беше 56.6.
Днес 13 ден ми е 136. Смятам че наваксва. Как ви се струва на Вас?
[/quote]

# 44
Относно зацапването, от общо 6 пъти прием на прогестерон, обикновенно след негативен кръвен го спирам и на 2рия до 3тия ден ми идва. Последния път още на 7ми ден след трансфер на 5 дневен имах зацапване, заради предходните 5 пъти бях убедена че няма как да ми дойде докато съм на прогестерон мислейки си че това е имплантационно. Паднах доста от високо когато видях негативния тест. Така че до тест всичко е възможно, все пак стискам палци.
Благодаря за отговора!
Съжалявам, че така се е случило при Вас.
На мен ми е първи трансфер и нямам никакви очаквания, но определено имам чувството, че аха - и ще ми дойде цикъла.
Ще поживеем и ще видим, но ако не стане, определено ще имам по-високи изисквания за разговор и обяснения от страна на лекарския екип.

Общи условия

Активация на акаунт