Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 30 650
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Да, със сигурност ще редувам. Но от сутринта още ме боли Close а сега сложих лед на мястото преди да боцна и беше много по- добре. Благодаря, момичета Hands Clap

# 16
Аз също дълго време имам дискомфорт след поставянето, но общо взето до следващото поставяне от същата страна ми е минало.
Да, със сигурност ще редувам. Но от сутринта още ме боли Close а сега сложих лед на мястото преди да боцна и беше много по- добре. Благодаря, момичета Hands Clap

# 17
Това което проработи против болката при мен е, че преди да боцна, силно стискам гънка и докато стискам боцкам, и после пускам. Също и бавното поставяне.

# 18
На мен мъжът ми ми ги слагаше. Изкарах повече от 3 календарни месеца на пролутекс, но поне в един момент лекарката ми го намали по 1 на ден. И аз редувах страните и местата на поставяне (ляво/дясно, горе/средата/долу). Също така той стискаше гънката, а аз си стисках с пръстите на едната ръка зоната между палец и показалец на другата. 😅 Последващата болка беше поносима, като от натъртено по-скоро и отшумяваше за няколко часа.

# 19
Включвам се и аз с днешната ни по-ярка втора чертичка. МЖ този път не изхвърли теста Grinning Гади ѝ се от два дни. Аз я филмирах, че щом ѝ се гади толкова рано, сигурно ембриончето се е разделило на 2 и ще имаме близнаци Grinning Естествено, знае, че се шегувам, но за момент се върза. Тя не разбира от такива неща, бременности, ембриони и т.н. Нито ще седне да чете. Всичко движа аз. Даже лекарствата и инжекциите не си следи. Само вървя по нея с разни хапчета Joy

Супер звучи 😄 как се оправяте с гаденето?
Аз 5-6 ти ден след трансфер бях замаяна и с гадене, но вчера и днес особено /10-11 ден/ ситуацията е неуправляема.
Казаха ми вода с лимон и джинджифил, но въобще не ми помага.
Приемам съвети 😊
Иначе съм решила да устискам до кръвен тест направо на датата ми, остават още 3 дни

# 20
Няма как да ви се гади на 5-6 ден след трансфер заради бременност . Премерете си кръвното ,да не би да имате проблем . Също така хапвайте преди да пиете медикаментите от терапията . Джинджифил не е добре да се приема от бременни и след трансфер ,защото може да предизвика контракции на матката
Успех 🤍
Включвам се и аз с днешната ни по-ярка втора чертичка. МЖ този път не изхвърли теста Grinning Гади ѝ се от два дни. Аз я филмирах, че щом ѝ се гади толкова рано, сигурно ембриончето се е разделило на 2 и ще имаме близнаци Grinning Естествено, знае, че се шегувам, но за момент се върза. Тя не разбира от такива неща, бременности, ембриони и т.н. Нито ще седне да чете. Всичко движа аз. Даже лекарствата и инжекциите не си следи. Само вървя по нея с разни хапчета Joy

Аз 5-6 ти ден след трансфер бях замаяна и с гадене, но вчера и днес особено /10-11 ден/ ситуацията е неуправляема.
Приемам съвети 😊
Иначе съм решила да устискам до кръвен тест направо на датата ми, остават още 3 дни

# 21
pattyk, абсолютно подкрепям, че няма как толкова рано да е симптом от бременност, по-скоро някаква реакция от прогрестерона си мисля.
Много благодаря за съвета, а за джинджифила - така или иначе изобщо не ми е вкусен Simple Smile)

# 22
Приемам съвети 😊
Никак, нейното е слабо засега. Когато на мен ми се гадеше миналата година, помагаше да хапна нещо малко, за да не ми е празен стомахът.
Май кръвният ти тест е на същата дата като нашия Hug Пожелавам трицифрено число.

# 23
Приемам съвети 😊
Никак, нейното е слабо засега. Когато на мен ми се гадеше миналата година, помагаше да хапна нещо малко, за да не ми е празен стомахът.
Май кръвният ти тест е на същата дата като нашия Hug Пожелавам трицифрено число.

Успех на всички от 🤍

# 24
Здравейте, пак съм аз но този път съкрошена, тук съм и за вашето мнение. Тестовете, които ще прекача са с 26 часа разлика. Съответно 8-ми и днес 9-ти ден след трансфер. В моята глава чертичката на този от днес е доста по-бледа от тази вчера. Знаете ли дали количеството вода, която приемаме или това колко часа урината е била задържана влияят на чертичките? Или по скоро вървим към биохимична? 

# 25
Най-добре е тестовете да се правят с първа урина. Така може да има сравнение. Според мен, щом има наситена черта, може да се направи вече кръвен тест и да проследявате как върви.

# 26
Да, оказват влияние. Уринарните тестове не измерват количествена стойност на ЧХГ, не може да се проследи нарастване/падане на ЧХГ по яркостта на чертите.
Най-добре си пуснете кръвен тест и проследете.

# 27
Tony02, изобщо не се притеснявай, това нищо не значи. И на мен втората чертичка на не знам кой ден ми беше по-ярка от чертичката 2 дни по-късно. Помня, защото исках да си снимам теста с две ярки чертички, а то нито един тест не стана за снимка. И аз се чудих как така чертата е по- бледа от първата, вместо по-ярка. Всичко беше наред с бременността.

# 28
Tony02, изобщо не се притеснявай, това нищо не значи. И на мен втората чертичка на не знам кой ден ми беше по-ярка от чертичката 2 дни по-късно. Помня, защото исках да си снимам теста с две ярки чертички, а то нито един тест не стана за снимка. И аз се чудих как така чертата е по- бледа от първата, вместо по-ярка. Всичко беше наред с бременността.

Надявам се и при мен да е така, че ми е 4-ти трансфер, и страшно много се притеснявам.

# 29
Здравейте! Аз съм трети ден след трансфер на 5-дневни и нищо не усещам. При предишен опит (успешен поне в началото) усетих убождане като имплантиране още на следващия ден,а сега нищо Sad

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 06:59 от Pppss1

Общи условия

Активация на акаунт