Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 30 809
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
И аз си мисля че нищо не е станало 5 ден вече не усещам нищо , пък и с това напъване от този запек мисля че всичко е загубено ..

# 601
Да се включа и аз със скептичните си мисли 😀 ден 6ти и от вчера усещам, че ще ми дойде…определено на 9ти ден ще пусна кръвния, ако не ми е дошло дотогава.

# 602
  • Sofia
Успех желая на всички ви, момичета. Дано нещата се случат при вас.

# 603
А ако се интересувате от хомеопатия маточината е най-добрата билка срещу херпес. Пробвайте с компреси от чай с маточина и лайка.
Помага ли при херпес на устните? Херпес Симплекс мисля че се казваше.

Да, за няколко дни ми се излекува .

# 604
Здравейте искам да ви попитам ,понеже не мога да чакам дали ще покаже кръвен на 9 ден от трансфера на 2 петдневни ембриона ? Че утре мисля да отида да си пусна

# 605
Pepsilota Ще покаже! Ако си си слагала таймираща инжекция трябва да има поне 12-14 дена от тогава за всеки случай 😊 УСПЕХ 😇

# 606
Pepsilota, да, ще покаже. Успех!

# 607
Не не съм си слагала такава инжекция . Утре ще видим какво ще покаже . Благодаря ви и на вас успех ♥️

# 608
Здравейте,
Идвам при вас да си чакам и моята дата. Вчера беше моят ЗЕТ на 2 петдневни ембриона. Изписаха ми прегнил и золадекс да редувам, но нещо ме притеснява този золадекс, понеже четох че не е съвместим с бременност. На някоя от вас изписвали ли са го?

# 609
Здравейте,
Идвам при вас да си чакам и моята дата. Вчера беше моят ЗЕТ на 2 петдневни ембриона. Изписаха ми прегнил и золадекс да редувам, но нещо ме притеснява този золадекс, понеже четох че не е съвместим с бременност. На някоя от вас изписвали ли са го?
Здравей аз съм на Фраксипарин и Овитрел
Имам още една инжекция за Петък от Овитрел и Фраксипаринап е всеки ден 10 инжекции ..

# 610
Здравейте,

За първи път чувам золадекс да се дава след трансфер. Аз съм го ползвала шест месеца след лапороскопия, за да не ми идва цикъла и ме поставяше като в изкуствена менопауза. Не знаех, че се използва и в такива случаи...

# 611
Здравейте,

За първи път чувам золадекс да се дава след трансфер. Аз съм го ползвала шест месеца след лапороскопия, за да не ми идва цикъла и ме поставяше като в изкуствена менопауза. Не знаех, че се използва и в такива случаи...

Ох, грешката е моя. След коментара ви се замислих и проверих какво точно да ми дали. ЗАРЗИО е. Успокойх се, не знам какво съм чела. Извинете ме Sweat Smile

# 612
Здравейте след 10 дни ще започнем процедурата , мъжът ми ще лети единствено да даде материал :face_with_peeking_eye:  и се върша обратно в държавата в която живеем. От инвитро центъра запазиха час и му казаха, че ще обяснят и какви изследвания трябва да направи на място.
Моят въпрос е дали сте наясно какви ще са изследванията и дали някое от тях изисква да бъде рано сутрин на гладно?
Часът му е за 1 следобед и се страхувам да не провалим схемата.
Много ви благодаря

# 613
Здравейте момичета .. Вече 6 ден след трансфера и нямам никакво зацапване , може ли да има имплантация без зацапване?

# 614
  • Sofia
Здравейте момичета .. Вече 6 ден след трансфера и нямам никакво зацапване , може ли да има имплантация без зацапване?
Може, това не гарантира нищо. Имате ли по-обилно от обичайното течение, макар че и това не е показателно, но доста по-често срещано от зацапването.
При наща биохимична (очевидно е имало имплантация), нямаше никакво зацапване, но имаше доста обилно течение. Желая успех.

Общи условия

Активация на акаунт