Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 31 250
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
А ако се интересувате от хомеопатия маточината е най-добрата билка срещу херпес. Пробвайте с компреси от чай с маточина и лайка.

# 586
А ако се интересувате от хомеопатия маточината е най-добрата билка срещу херпес. Пробвайте с компреси от чай с маточина и лайка.
Помага ли при херпес на устните? Херпес Симплекс мисля че се казваше.

# 587
Не му се шашкайте на херпеса . 1 - от изследването няма смисъл - аз имам тест и е отрицателен, въпреки че съм носител. 2 - проблемен е само ако се е проявил при естествено раждане и трябва секцио. Това, че го имате външно по време на трансфер няма да повлияе Simple Smile Но не съветвам да третирате дори и с билки без консултация с репродуктивния.

# 588
Момичета не мога да повярвам само какъв запек има от 5 дни .. Пия сироп от вчера но не помага напънах се малко и имаше малко кръв . Сега съм още по притеснена ..

# 589
Ваня, пробвай със свещички Eva Q, ако не се лъжа така се казваха. Дават ги за бременни.

Аз да попитам - колко дни се чисти Овитрел от организма? На повечето места пише до 10 дни, но някъде чета, че оставал и по 14 дни 😳

# 590
Ваня, пробвай със свещички Eva Q, ако не се лъжа така се казваха. Дават ги за бременни.

Аз да попитам - колко дни се чисти Овитрел от организма? На повечето места пише до 10 дни, но някъде чета, че оставал и по 14 дни 😳
Акушерката ми изписа клизма Мелилах ще я купя и ще пробва .. Не знам за Овитрела и яз си поставям Овитрел днес трябва и в Петък .. Много ми е гадно от него стомаха ми се надува направо .

# 591
Да, Мелилакс също е добър вариант.

# 592
Здравейте.. Адски притеснена и изплашена съм ..В 8+4 съм днес сутринта като отидох до тоалетна …изпишках се и прокървих брутално … нямаше никаква болка, но беше много обилно кървене… Буца ми заседна бях сигурна, че всичко е приключило .. Отидох в спешното и се оказа, че ембриона е наред и ми пуснаха дори тонове .. Вкараха ме за задържане в болница .. Има ли някоя на която се случвало подобно нещо?

# 593
Момичета, голяма глупост направих днес и минавам да измрънкам Sad

Разхождайки се днес, минах покрай лабораторията до вкъщи и нещо вътрешно ме подтикна да си пусна ЧХГ. Подведена по многобройните постове на жени с положителни пикливи тестове на 5-ти ден, реших, че кръвен ще отчете, ако е имало имплантация иии познайте. Резултат:

Съответно се разочаровах, защото в повечето проучвания пише, че за развитието на здрава бременност, се очаква резултат поне 10 на ден 5…

Е, добре поЯгодите, как да се очаква резултат 10 на ден 5, при положение, че на доста места, включително и тук в първия пост, пише, че се очаква хормонът да започне да навлиза в кръвта през ден 6.

Съответно в момента съм доста обезкуражена, че този трансфер ще е успешен при мен. Възможно е тези 4 единици да са остатък и от Овитрел.

# 594
  • Sofia
Не разбирам защо бързате толкова много с тия тестове. Ако трансферът е свеж има вероятност и да е остатъчен от тригъра. Даже предполагам, че това е случаят. Направете си пак тест в деня, в който са ви казали.

# 595
Аз имам Хориомон от пункция, който си бих на 20.05. Днес отново правих тест ( не съм с трансфер, искам да видя дали се е изчистил, защото получил силна хиперстимулация от него) и още има слаба черта. А са минали 7 дни, според мен поне 10 трябват за да се изчисти.

# 596
Salsera , успех 🤞🤞🤞

# 597
# 598
Beyourself, напълно те разбирам за нетърпението. Много ще ти е трудно, но просто не го мисли. Изчакай още 4-5 дни и пусни нов тест. Намери някой хубав филм, някоя книга, приятелка каквото и да е, за да си ангажираш вниманието и да минава времето по-поносимо.
Аз откровено нямах намерение изобщо да пускам на 7-ми ден тест, направих го заради зацапването и болките като при цикъл. Съжалявам, че пуснах тест, защото сега само го мисля.
Този прогестерон яко ме тресе емоционално, защото ми се плаче от най-дребното нещо. Четох листовката, че това е един от страничните ефекти. Имам дъщеричка на почти 5г и вчера привършвахме с четенето на Пипи дългото чорапче, за втори път и я чета, тя много я харесва. Значи края не е чак толкова тъжен, ама аз се спуках да рева докато и чета последната глава, а тя милата се чуди защо.
Искам вече да се свършва с този трансфер, че ще ме побърка. Изпратих на лекаря резултатите и ми каза да направя нов тест след 3 дни, не след 4 и ще го решим според резултатите.

# 599
Sneji, благодаря за подкрепата. Чакането направо убива. Опитвам се да се разсейвам ама грам не ми се получава.

И аз имам момченце горе-долу на възрастта на твоето дете - 5г и половина.

Rouina, тригърът ми беше на 15.05, преди 12 дена, но е възможно да е остатъчен от него.

Ще се надявам на по-добри стойности и ще тествам отново на 10-ти ден.

Общи условия

Активация на акаунт