Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 31 571
  • 740
  •   2
Отговори
# 570
Снежи, и на ме ми изглежда обнадеждаващо 20 за 7-ми ден. Пожелавам ти на 9-ти поне 50 да видиш 🍀

# 571
Аз също мисля, че има реален шанс всичко да е наред 🙏❤️ най-добре изчакай 48 часа и пусни отново. Стискам палци!

# 572
Благодаря ви за подкрепата! Мисля не два, а направо 4дни да изчакам и да пусна на 11ти ден, пък каквото стане.
Успех на всички чакащи момичета!

# 573
Как ви минават дните момичета ..
Моята акушерка ми каза само да лежа една седмица ..Днес отидох до магазина малко да се поразходя .. Нямам никаква симптоми само пробождане във двата яйчника .

# 574
Как ви минават дните момичета ..
Моята акушерка ми каза само да лежа една седмица ..Днес отидох до магазина малко да се поразходя .. Нямам никаква симптоми само пробождане във двата яйчника .

Освен, ако нямате кървене или някакви болки е безумно да лежите 1 седмица. Лежи се първите 2 дни, после леки разходки, не се залежавайте, защото е необходимо да се кръвоснабдява матката. Разбира се, без вдигане на тежко, домакинство, спорт, тежки неща, но си живейте нормално. Все пак не сте болна.

# 575
Първите дни имах леки болки, но отмиваха правя си вече леки разходки, готвя си по нещо, щом е писано да стане ще стане аз така си казвам и честно казано , не го мисля толкова много ще си направя теста когато трябва на 06.06 Еднакви числа може да е на късмет ! Пожелавам на всяка една да се радва на положителен тест всичко това си струва ❤ 🍀🍀

# 576
Здравейте. Зацапването поотмина вече. Направих тест - 7ми ден, ако не броим деня на трансфера е 20.8 единици. Въпреки, че е 7ми ден, нисичко ми се вижда на мен. Предполагам, че ще излезе биохимична, то и затова така се усещам, че нищо не е станало. Ще пусна пак - ще пробвам да изтрая на 11ти ден, че да не се бода през ден. Голям съм песимист с този трансфер.

Напълно вероятно е чхг сега да започва да навлиза в кръвта.

# 577
Аз днес съм с болки в кръста предимно. Имам въпрос към тези, които са с Утрогестан глобули. Получавате ли воднисто течение от тях? Едно на ръка е бялото течение, което е от разтопения Утрогестан, но предимно сутрин имам прозрачно воднисто течение, което е колкото една чаена лъжица.

# 578
Здравейте, 3ти ден след трасфер съм на бластоцист.
Според мен имам нещо като рецивидиращ генитален херпес, който се активира най-често след бръснене. Не съм го изследвала никога, защото се появява и изчезва за 2-3 дни и се случва на 3-4 месеца веднъж и е само една пъпчица, без течност в нея. Усещането е за леко парене, само при докосване на мястото. Тъй като усещам типичното парене от вчера при допир, се притеснявам да не се появи и съответно дали би били опасно?

# 579
beyourself1101, пускана ли е скоро микробиология? Аз бих пуснала. Не съм имала воднисто течение от утрогестан.

flower🌸, не правихте ли вирусология преди трансфера? Как така с рецидивиращ херпес са направили трансфер. Не ми звучи безопасно, обсъди с репродуктивния.

# 580
Да, пускана ми е микробиология 6 дена преди трансфера и беше напълно чиста.

# 581
Blqblq само това имам пускано:

# 582
Аз съм правила и STD/STI-9 PCR analisys, което включва HSV-1 и HSV-2.

# 583
Бях чела за херпес по време на бременност преди време. Със сигурност не трябва да се ражда по нормален начин с активен херпес. Също твърде много рецидиви по време на бременност не са ОК.
На този етап вероятно няма да окаже влияние на резултата.

# 584
Аз също съм чела, че херпесът е опасен повреме на естествено раждане и тогава се препоръчва секцио, за да не се пренесе вирусът върху бебето.

Моята репродуктивна лекарка никога не ме е карала да си пускам вирусология, освен основните болести предавани по полов път, нито ме е питала за херпес. От там изхождам, че вероятно не е чак толкова страшно. Да не говорим, че голяма част от населението имат херпес зостер или симплекс.

Не вярвам да има пряко отношение с това как ще се развие трансферът. Знам, че за херпес се пие Ацикловир или локално може да се маже с ацикловир крем. Може да се консултираш дали е ок за облекчаване на симптомите.

Общи условия

Активация на акаунт