Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 31 581
  • 740
  •   3
Отговори
# 555
Пробвай да увеличиш терапията с Нош-па. Позволената доза е 3х2. Аз го имам като предписание за 7 дни, независимо дали имам болки или не.

# 556
В първите два дни нямах никакви симптоми.След това се появиха напрегнатите гърди и само един ден имах прорязваща болка в корема и спря.От днес обаче 5ти ден след трансфер гърдите ми са подути и болезнени,но се чувствам доста зле.Главоболие,отпадналост,гадене.Състоянито ми е депресивно от деня на трансфера.
Няма какво да се направи още 5дни.Никой не знае странишен ефект от протестерона ли е симптом на бременост ли е….Божа работа.
Кураж,късмет и много сила на всички нас пожелавам и дано финала да е мечтания!

# 557
Здравейте и аз се включвам с трансфер ЗЕТ на 2 ембриона на 20.05 . Притеснявам се защото нямам никакви симптоми (знам че не е задължително да имам ) това ми е 3 трансфер на предните два имах леки болки и бяха неуспешни.

# 558
Vanq, добре е, че имаш връзка с лекаря. Наистина но-шпато спокойно можеш да си го пиеш 3х2, обикновено така се предписва след трансфер, за да е спокойна матката.
Аз ново двайсе - имам кавяво зацапване след избърсване. Днес ми е 6-ти ден след трансфер, имам 2х1 циклогест и по 1 инжекция пролутекс на ден. При тези дози прогестерон възможно ли е да ми дойде цикъла?

# 559
Vanq, добре е, че имаш връзка с лекаря. Наистина но-шпато спокойно можеш да си го пиеш 3х2, обикновено така се предписва след трансфер, за да е спокойна матката.
Аз ново двайсе - имам кавяво зацапване след избърсване. Днес ми е 6-ти ден след трансфер, имам 2х1 циклогест и по 1 инжекция пролутекс на ден. При тези дози прогестерон възможно ли е да ми дойде цикъла?

Sneji, стискам палци да е имплантационно кървене, щом е и кафяво зацапване. Чета, че се получава най-често между 5 и 9 ден. С тази терапия ме съмнява да е цикъл.

# 560
Снежи, доколкото знам цикъл може да настъпи въпреки прогестерона, който приемаме ако не е имало имплантация…. Дано не е това 🍀🙏

# 561
Да може да е и имплантационно кървене. Аз не съм имала такова при нито една от бременностите си. Аз тъй като наистина смятам, че нищо не се е получило този път си мисля, че е по-скоро цикъл. Ако продължи и утре ще пусна кръвен тест още утре на 7ми ден, поне да се знае и да не се тъпча повече с тези хормони напразно.

# 562
Да може да е и имплантационно кървене. Аз не съм имала такова при нито една от бременностите си. Аз тъй като наистина смятам, че нищо не се е получило този път си мисля, че е по-скоро цикъл. Ако продължи и утре ще пусна кръвен тест още утре на 7ми ден, поне да се знае и да не се тъпча повече с тези хормони напразно.
Аз направих същото, вече писах някъде.. Логиката ми беше същата - да си спестя каквото мога като хормони и т.н.
Спри аспирин и фраксипарин ако приемаш сега. Естествено го координира с лекаря си, но по принцип това съветват.
Стискам много, много силно палци, това да е имплантационно кървене и въпреки негативната ти настройка, да бъдеш приятно изненадана ❤️🙏

# 563
[/quote
Снежи дано всичко да бъде наред и да имаш положителен тест 🍀🍀🍀

# 564
Аз също имах такова зацапване (на 9 и 10 ден след СЕТ и вече положителен тест .. Естествено се бях шашнала, че ми е дошло.. Но се оказа, че явно си е било имплатационно…

# 565
Момичета как се справихте със запека след трансфера ?

# 566
Момичета как се справихте със запека след трансфера ?

Пих по една лъжица Лактулоза- MIP

# 567
Здравейте. Зацапването поотмина вече. Направих тест - 7ми ден, ако не броим деня на трансфера е 20.8 единици. Въпреки, че е 7ми ден, нисичко ми се вижда на мен. Предполагам, че ще излезе биохимична, то и затова така се усещам, че нищо не е станало. Ще пусна пак - ще пробвам да изтрая на 11ти ден, че да не се бода през ден. Голям съм песимист с този трансфер.

# 568
  • София
На 7-ми ден никога не съм се тествала, но помня, че на 9-ти всичко над 40 е много добре. С 20.8 има шанс след 2 дни да е 40+.
Успех!

# 569
Снежи, изглежда обнадеждаващо, защото все пак е рано за високи стойности…🙏
И аз съм като теб, колеблива в настроенията си дали да се надявам или не, за 24 часа преминавам през богата гама от мисли дали съм или не съм 😀
Обаче понеже лекарствата ми свършват в петък, 9ти ден ми е без деня на трансфера и май тогава ще пусна кръвния и се надявам, че ще имам някаква представа дали ще има смисъл да си купувам още или толкова засега .

Общи условия

Активация на акаунт