Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 31 617
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Да и аз стимулацията по-лесно я преживях, а сега усещането е че дните са спрели..

От таймиращата инжекция насам слагалам вагинално Утрогестан 2х1 от 300мг. След трансфера ми включиха и Дуфастона.

# 541
Здравейте! Да се запиша и аз с 4 ти ден след ЗЕТ, първи и единствен опит за тази стимулация, имах само едно 6 дневно. Изчетох ви с интерес, доста полезни неща споделяте и сте подкрепа. Датата за теста ми е 4.06, но не вярвам да издържа до нея. 😂 Бия фраксипарин сутрин и пролутекс вечер, циклогест и естрофем 2х1. В деня преди трансфера прогестерона ми беше добре, 84.50 нмол/л. Мисля, че ще пусна кръвен на 31.05, разбира се ако излезе същия ден, понеже е събота. Да видя ли и прогестерона как се движи според вас? 🤔Иначе симптоми нямам, само едно леко придърпване на моменти от деня на трансфера.

# 542
Здравейте! Да се запиша и аз с 4 ти ден след ЗЕТ, първи и единствен опит за тази стимулация, имах само едно 6 дневно. Изчетох ви с интерес, доста полезни неща споделяте и сте подкрепа. Датата за теста ми е 4.06, но не вярвам да издържа до нея. 😂 Бия фраксипарин сутрин и пролутекс вечер, циклогест и естрофем 2х1. В деня преди трансфера прогестерона ми беше добре, 84.50 нмол/л. Мисля, че ще пусна кръвен на 31.05, разбира се ако излезе същия ден, понеже е събота. Да видя ли и прогестерона как се движи според вас? 🤔Иначе симптоми нямам, само едно леко придърпване на моменти от деня на трансфера.
Здравей и аз съм след ЗЕТ на 3 ден 🙂

# 543
Здравй, Вероника! За сега сме три с почти еднакви дати за тест, ще се следим 😄 Моят трансфер беше на 22.05 на 5-дневно и тестът ми е за 02.06, но мисля да пусна направо кръвни на 29.05 ( 7 ден) и евентуално после на 31.05 и 02.06.

# 544
Да, поддържаме връзка Wink дано имаме желаните резултати скоро🙏

# 545
Моята тест е на 06.06 ☺ Решила съм да не пускам нищо преди това

# 546
Моя трансфер беше на 20ти.Датата за теста ми е 01.06 абсурд да излаеам до тогава.Според вас ако се тествам на 30ти ще отчете ли?

# 547
Да ще отчете.Успех пожелавам.

# 548
Аз също съм след трансфер. Моят беше на 19ти, смятам на 8ми ден на 27ми да си направя кръвен тест. Със сигурност ще отчете, просто ако е + ще трябва сигурно след 2 дни да повторя. Но ако пък е категорично отрицателен поне ще спирам лекарствата. Тези високи дози прогестерон ме карат да се чувствам като парцал.
Така както ги чувствам обаче нещата, мисля, че не е станало.

# 549
Sneji, аз лично бих изчакала до 10-ти ден преди да спра хормоните и според мен задължително консултация с доктор преди това, но ти пожелавам да не ти се налага да го мислиш 🤞🏻.

Аз съм на приливи и отливи - първо бях много обнадеждена в деня на трансфера. Всеки следващ ден съм в двете крайности и поне по няколко пъти на ден отписвам опита. Първите дни имах крампи, бодежи, главоболие, вчера на няколко пъти усетих и прорязваща болка в матката. Днес нямам никакви симптоми, освен подутия корем, но го отдавам на прогестерона.

# 550
Да задължително, ще кажа и налекаря преди да спра лекарствата. Но съм и убедена, че стойност от 0.нещо си на 8ми ден, няма как да се промени.
Аз имам преди това бременостти и успешни Simple Smile  и не и премахнати, заради болест на бебето Sad Горе-долу познавам как се държи тялото ми при бременност. Естествено тайничко се надявам да се изненадам и да е станало!
Чакането след трансфер винаги ми е било най-мъчително.
Пожелавам на всички чакащи момичета щастлива развръзка и да гушнат бебенца след 9 месеца!

# 551
Да задължително, ще кажа и налекаря преди да спра лекарствата. Но съм и убедена, че стойност от 0.нещо си на 8ми ден, няма как да се промени.
Аз имам преди това бременостти и успешни Simple Smile  и не и премахнати, заради болест на бебето Sad Горе-долу познавам как се държи тялото ми при бременност. Естествено тайничко се надявам да се изненадам и да е станало!
Чакането след трансфер винаги ми е било най-мъчително.
Пожелавам на всички чакащи момичета щастлива развръзка и да гушнат бебенца след 9 месеца!
Моя тест беше за 20.5 , но аз естествено не издържах и пуснах кръвен още на 17.5 и на 18.5 ми излезе теста - 0.10 беше и съответно доктора ми каза да спирам всичко.
Аз също познавам тялото си по време на бременност, но теси хормони тотално ни объркват и създават много фалшиви усещания, които дори човек с няколко бременности би объркал. За съжаление при нас не се получи, надявам се при вас да е друг случая 🙏

# 552
Аз има много силни  болки още при трансфера , болките са като тези който чувствах от пункцията . Придръпвания в двата яйчника , движа се много бавно и само лежа .. Вече не знам какво да мисля ..

# 553
Vanq, пиеш но-шпа, нали? По-скоро необичайно е да имаш силни болки. Придърпване, пробождане, болки в кръста са нормални, но ако са наистина силни - се свържи с клиниката да обсъдиш с акушерка/ лекар.

# 554
Vanq, пиеш но-шпа, нали? По-скоро необичайно е да имаш силни болки. Придърпване, пробождане, болки в кръста са нормални, но ако са наистина силни - се свържи с клиниката да обсъдиш с акушерка/ лекар.
Да пия ношпа но когато само ме боли много не е включен към лекарствата при нужда,свързах се  още вчера тя каза че не е нормално да имам толкова  силни болки .. Ще видя тази вечер как ще се чуствам и утре ще й пиша ..

Общи условия

Активация на акаунт