Преди да изтеглите ипотечен кредит, консултирайте се безплатно с Вероника Атанасова

• 17 521
  • 92
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Благодаря за отговора! Доходите ми са предостатъчни, а процентът не ме притеснява, понеже ще ми трябват само 50-60%, но това с по-високият лихвен процент е неприятно. Дали имате впечатление за каква разлика говорим? Над процент или нещо малко?

# 91
Искам да похваля дамата -Вероника Атанасова  която консултира и помага с насоки за кредитите ..писах и на лични и ми изготви изчисления и варианти спрямо моето питане дали да си обединя кредитите ,прояви търпение и отношение към мен и въпросите ми ..сърдечно Благодаря !!

# 92
Благодаря за отговора! Доходите ми са предостатъчни, а процентът не ме притеснява, понеже ще ми трябват само 50-60%, но това с по-високият лихвен процент е неприятно. Дали имате впечатление за каква разлика говорим? Над процент или нещо малко?

Здравейте,

При първия вариант, който ви описах, целеви жилищен кредит, лихвите биха били около 2,2%-2,3% при 85% финансиране спрямо пазарната оценка.
При втория вариант - нецелеви ипотечен кредит, лихвите са в порядъка 2,5-3,5%, в по-голямата част от банките около 3,5%, с предимствата, които ви написах.

Ако искате конкретни цифри или съвет при избор на стратегия, на разположение съм - пишете ми на ЛС или на мейла v.atanasova@btconsult.bg

Поздрави,
Вероника

Общи условия

Активация на акаунт