Отговори
# 525
Открих рокличката на Афра
От много търсене за да си я взема се оказа, че е от Лондон и само там я има 😁
Случайност? 😁

# 526
Джем участва в Шакир паша в момента. Тъй де, участваше. Призовал за бойкот и затова задържан Head Band
Сега четох, че Рожда Демирер и Алиджан Юджесой са им блокирани страниците в Х по същата причина Fearful

Кирилова, що не каза, че я търсиш Grinning

# 527
За съжаление в Турция има огромна свобода на словото за клюки ,касаещи обществено известни личности от сферата на кино,музика и изкуство,но не и за изразяване на гражданска позиция.Дано младите успеят да се преборят да имат най-после  демокрация.

# 528
Момичета, какво е това затишие като пред буря? Друг път досега са пуснали и резюме и снимки. Какво е това мълчание. Хич не ми харесва,кой знае какво ще ни дадат в епизода. Нещо се стреснах леко Simple Smile

# 529
Цитат
Джем участва в Шакир паша в момента. Тъй де, участваше. Призовал за бойкот и затова задържан Head Band
Аз се удивих, като разбрах, че конкретната причина за уволнения и арести е призивът за бойкот на търговските обекти, свързани с бащицата за 1 ден. Щото това водело до нелоялна конкуренция и заплаха за икономическата стабилност... Smirk Истинските причини, разбира се, са други. И като сравниш действията на тези деца с глупавите излияния на онзи, който го играеше психолог в Чапкънина ... просто става безпредметно обсъждането на последния.
Скрит текст:
А по повод мнението, че актьори, които играят в разни патриотични продукции на държавната ТRT1, трябва да са наясно до какво ще доведат протестите им, аз попрегледах някои неща и ... прави впечатление нещо особено във възпитанието и светогледа на младите там. В "Разузнаване" се борят с терористи, разни мафиоти, работещи и печелещи от услуги към чужди държави. Но те мислят себе си като "деца на Ататюрк" и не отъждествяват родината и държавата с Ердоган и управлението му. Така че ... техният патриотизъм има за източник държавата, създадена от Ататюрк през 1922 г., а не ислямистките амбиции на сегашния.

# 530
# 531
Момичета, какво е това затишие като пред буря? Друг път досега са пуснали и резюме и снимки. Какво е това мълчание. Хич не ми харесва,кой знае какво ще ни дадат в епизода. Нещо се стреснах леко Simple Smile

Може пък да са решили да няма епизод утре и затова да няма още снимки, просто още не са обявили в потока им че няма да има епизод утре. Честно казано предпочитам да няма резюме и снимки, не искам да им чета смотаното резюме

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 14:30 от anabeell

# 532

Това ли им се откъсна от сърцето Grinning

# 533
Анабел, не така Simple Smile Епизод ще има поне засега.

Къса ми се сърцето как дори и за финала продукцията не си промени държанието към феновете. Как може никаква реклама значи. Вместо да се напънеш за последно и да си отидеш с гръм и трясък. Поне повече снимки да пуснат.
Или нещо зад кадър. Моменти от всички сезони на каста.
Егати. ОМГ-то са без думи просто . Хайде да си заминават и другите им сериали бързо да загинат да си осъзнаят простотията.

Ще ми липсват адски много, въпреки всичко

# 534
Анабел, не така Simple Smile Епизод ще има поне засега.

Къса ми се сърцето как дори и за финала продукцията не си промени държанието към феновете. Как може никаква реклама значи. Вместо да се напънеш за последно и да си отидеш с гръм и трясък. Поне повече снимки да пуснат.
Или нещо зад кадър. Моменти от всички сезони на каста.
Егати. ОМГ-то са без думи просто . Хайде да си заминават и другите им сериали бързо да загинат да си осъзнаят простотията.

Ще ми липсват адски много, въпреки всичко

Аз много искам за компенсация да качат всички изрязани сцени, които са били във фраговете но не са били давани в епизода, например много искам да излъчат изрязаната сцена от 1 сезон, когато Ферит отиде при Пелин когато се опита да се самоубие и той и каза че не може да се откаже от Сейран, беше ми много интересен разговора им, но те го изрязаха

# 535
# 536

Олееее,напълни ми душата,много е сладка Heart

Мерт е на линия,дано ни пусне снимка Heart Eyes

# 537
Момичета като за преди финал, споделете ако искате коя ви е най-запомнящата сцена от сериала.
 За мен винаги си остава края на 14 серия, когато Сейран си взе чантичката и си тръгна с баща си, просто няма да забравя как стоях и си виках на екрана "Браво Сейро, покажи му как се тръгва с гордо вдигната глава... Grinning"

# 538
От Мердо Heart

# 539
Мерт да не го изгонят от казармата, заради този пост?

Общи условия

Активация на акаунт