Отговори
# 540
Баш преди да влезе в казармата трябваше да си спести поста според мен. Дано няма проблеми. 🙏

# 541
Да го гонят като искат. Всяка друга държава ще го приеме с отворени обятия.😃

# 542
Като гледам как актьорите един по един се подкрепят, май всички ще ги уволнят. Чудя се да не стане "бойкот" на телевизията, да няма какво да дават, да се спрат, поради липса на актьори, всички сериали. Може да не излъчат утре серията и да трябва да наемат нови ГГ, за да я презаснемат.Ill

# 543
Като гледам как актьорите един по един се подкрепят, май всички ще ги уволнят. Чудя се да не стане "бойкот" на телевизията, да няма какво да дават, да се спрат, поради липса на актьори, всички сериали. Може да не излъчат утре серията и да трябва да наемат нови ГГ, за да я презаснемат.Ill

Не мисля че ще извикат нови актьори, епизода е заснет вече просто ще бъде излъчен другия петък

# 544
https://www.instagram.com/reel/DHt86KUAjo2/?igsh=M2ZxYmI1OTRvbWg2

Ауууу,страхотна е като Пепеляшка Heart

# 545
Уволняват актьорите , чиито сериали се излъчват по държавната телевизия! Какво да им уволнят на Афра и Рамо? А и Рамо не агитира за прословутия Бойкот, изказва си мнението само!

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 15:53 от BELL-

# 546
Браво на Мерт!❤️ Не може да се мълчи, защото те е страх. Последното изречение от сторито за мен е най-показателно и ценно.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 21:22 от Iv32

# 547
# 548
Мерт го е обърнал на емоция май май? Сигурно му е мъчно, че влиза в казармата. Няма да вземе да плаче я, ама може да изрази недоволството и позицията си от нещо!. Simple Smile За първи път чета негов пост с гражданска позиция. Писал ли е друг път нещо подобно?

# 549
някой помни ли как Онур е продал 3 сезон като брой серии?

# 550
  • Пловдив
Браво на Мерт!❤️ Не може да се мълчи, защото те е страх. Последното изречението от сторито да мен е най-показателно и ценно.

Iv 32 + 1 Страхотен Мерт с гражданска позиция.

# 551
Замислих се едно нещо, дали е възможно децата актьори да не качват снимки с Мерт от 101 епизод, не защото той няма да има сцени в епизода а за да се чудим дали Ферит е умрял или не

# 552
Мерт да не го изгонят от казармата, заради този пост?
Браво и на Мерт! Hands Clap Сега не е време да се спасяват поединично.

# 553
Аз се чудя дали утре ще пуснат епизода.Това че не пуснаха озет и снимки,може да означава глобална психологическа атака като за финал.Защото какво ще ни напишат,като е ясно,че крият какво е станало с Ферит.
Мисля,че ще ни сюрпризират като за последно,но дали ще сме в шок или доволни накрая,ето затова го правят.
Видяхме сетове на които Ферит е жив,но това нищо не значи.
Аз се чудя дали да гледам или да ви чета..

# 554
Аз се чудя дали утре ще пуснат епизода.Това че не пуснаха озет и снимки,може да означава глобална психологическа атака като за финал.Защото какво ще ни напишат,като е ясно,че крият какво е станало с Ферит.
Мисля,че ще ни сюрпризират като за последно,но дали ще сме в шок или доволни накрая,ето затова го правят.
Видяхме,сетове на които Ферит е жив,но това нищо не значи.
Аз се чудя дали да гледам или да ви чета..

Най-вероятно няма да има епизод, от канала смениха снимката на корицата а и знаем че щом няма снимки и озет епизод няма да има

Общи условия

Активация на акаунт