Отговори
# 570

Вечер стана и не са пристигнали нито снимките от епизода, нито резюмето, нито снимка на войника Grinning

# 571
От Стар качиха фрага от събота. Написаха,че утре ще има епизод. Явно озет и снимки няма. Това говори за последния финален епизод колко им пука ,а аз още не мога да го повярвам как си плюят на сериала.  Другия вариант е утре за закуска да пуснат озет по-тъп от всякога.

# 572
Поне потвърдиха, че утре ще е финалният епизод.

# 573
Озета ще разкрие събитията в епизода, а все пак е финал.

# 574
# 575
# 576
Много ми е тъжно за сериала, така мрънкахме 2 сезон, сега плачем за него, там поне имаха сцени двамата.

# 577
Хайде да ги видим как ще ни изненадат утре вечер нашите хора  позитивно или негативно. Thinking Simple Smile
Надявам се мнооого силно на един хубав и щастлив финал  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray Вече се примирих ,че много от ситуациите и сюжетните линии няма да бъдат приключени и ще бъдат недоизяснени .,но това е което ни се предлага и с това трябва да се смирим за съжаление. Cry  Остава единствено надеждата или за чудо или за що годе нормален финал и тъй като чудеса не стават дано поне финала да е добър.   Hands Pray     Hands Pray   Hands Pray    Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover    Hands Pray     Hands Pray   Hands Pray    Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover
Heart  Heart  Heart  СейФер  Heart  Heart  Heart

https://x.com/blaretoyou/status/1907883568203731411

https://x.com/pieces_ella/status/1907498081601597640

Ферит от момчето което не можеха да изкарат от нощните заведения и все си навличаше проблеми , от което нищо не зависеше и никой за нищо не го търсеше и не му се доверяваше до отдадения  и  добър съпруг и баща който е сега  Heart

https://x.com/___santina__/status/1907695814169833767

И малкото ,сладко бижу  Сара/Дуру.  Heart  Вместо всичките тия глупости дето ги натвориха ако ни бяха дали повече време с нея щеше да е толкова хубаво,нооооо това е положението само един епизод имахме удоволствието да влезем в красивия свят на Дуру,Сейран ,Ферит и Тешко.

https://x.com/AfRamooo/status/1907700426125852822

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 00:25 от Eny87

# 578
Честит последен СейФеров петък ,момичета.  Ще ми липсва този сериал въпреки всичко,но е за добро. Аз не го гледам от първи епизод ,но помня ,че исмше голяма реклама когато почваше. И не знам ,някой предполагал ли е ,че това ще стане  най-продавания  сериал, сериал с голяма гледаемост,сериал с най-добра химия между главни актьори. И че този сериал ще ни даде АфРам. И накрая можехме ли да предположим ,че Онур ще го срине това сериалче. Аз не. Но е факт. Благодарна съм много Афра и Мерт.

# 579
Добро утро, мацки! 🫶
Последен СейФерски ден! 🥹
Финалният епизод е в програмата на стар тв за днес! 🥹

# 580
Довечера за последен път всички пред екрана, момичета! 🥹💔
Заради АфРам, заради СейФер, заради красивото начало и заради всички нас, които не се отказахме, се надявам на финал, който поне мъничко да излекува раните, които този сезон ни нанесе. Радвам се, че Ви открих и мога да споделя с Вас всички емоции, които този сериал и този каст предизвикват у мен.

# 581
Добро утро, момичета! Честит ни последен Чапкънов ден!
Дано епизодът довечера бъде хубав и достоен като за финал. Много ще ми липсва златното момче въпреки всичко.
Благодаря на Афрам за целият им труд и отношение към нас феновете. Благодаря им за това, че направиха този сериал единствен и неповторим.

# 582
Мацки ,да не забравите ,че днес епизода ще почне в 21:00ч. .

# 583
Днес дали ще има хабер за войника?

# 584
Добро утро, момичета! Heart

Краят на изпълнените с емоции петъци настъпи.Довечера за последно ,заедно пред екраните ще видим как ще завърши това приключение.Надявам се зад цялата тази оглушителта тишина да се крие развръзка,която при надписа "край" да предизвика усмивки у всички нас.Сълзи със сигурност ще има.
Да си пожелаем един ден да ги видим отново като партньори в нов проект.

Общи условия

Активация на акаунт