Отговори
# 645
# 646
# 647
Добър вечер и честит ни последен ден на "Рибарче" и СейФер  Heart  Heart  Heart
Еве  мерси за превода на озета Flowers Rose  Kissing Heart
Момичета мерси за всички снимки и видея Flowers Rose   Kissing Heart    Flowers Rose    Kissing Heart  Flowers Rose   Kissing Heart
Хареса ми озета ,оптимистичен ми звучи ,а и от снимките се предполага ,че и Ферит е спасен така че има много голяма възможност за един хубав финал  Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover
Добре че взеха да излизат снимки и клипчета извън кадър ,че да се разведри малко минорното насторение на фендома .Мерт и Афра са големи скици между снимките  и си става  ясно какви хубави взаимоотношения имат един с друг и с екипа.  Simple Smile  Heart
Тази вечер се надявам да имаме един хубав финал за СейФер и за всичките им роднини Hands Pray Дано да ги оставим щастливи в красивото имение на Босфора и да продължим на пред без съжаление с новите неща които очакват Афра и Мерт.   Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray  А тях със сигурност ги очакват още много  прекрасни роли в бъдещето ,желая им го от сърце.  Hands Pray Flowers Four Leaf Clover   Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 19:39 от Eny87

# 648
# 649
Ще помоля за връзка за Събина, благодаря.

# 650

Еве, моля те пусни линк за гледане със Сабина.
Благодаря предварително!

# 651
Давам линк за Сабина, но още няма започнала транслация

https://www.ivi.tv/livestream/zimorodok?utm_source=telegram&utm_ … oLf70Vf2N9JtTl9NA

# 652
Не е ли от 9ч. нали сменихме времето?

# 653

Да, от 21 часа е новата серия

# 654
Даже и рекламите орязани.Да видим епизода колко ще е дълъг.Дано поне направят една дълга ретроспекция с историята на Сейфер.

# 655
  • Ямбол
Добър вечер мили момичета.Пожелавам ви приятно гледане на епизода.Дано всички ние получим своя красив финал. Аз съм много развълнувана и същевременно съм със свито сърце да не ни очаква нещо лошо.Дано да няма.Ще ми липсват милите ни Сейфер.🧿❤️

# 656

Да, от 21 часа е новата серия

Леле, голяма заблуда с това време. Smile Така в понеделник отидох по-късно на работа.
И си мисля, че точно на финала ни остави без превод Сабина, а то пак заблуда. Аман с това местене на часовника.
Не стига дето ходя като зомби на работа, недоспала, ами луда работа. Всички в службата са уморени, недоспали и гневни.

Здравейте на всички!

Дойде дългоочакваният финал. Слава Богу! Наистина бях започнала да се уморявам от всичко в тези последни серии, тоест от последния сезон. Все се опитвах да търся някакви логични обяснения за случките, които ни показваха, но логиката някъде отлиташе, но нейсе, започнах да го гледам без тази тръпка и очакване, с която чаках всеки петък, а спокойно, без надежда за нещо по-така. Хайде да видим и финалът какъв ще бъде. Намам някакви очаквания за нещо много интересно, а напротив, очаквам лежерно развитие на действието и много ретроспекции. Дано не съм права, но няма вече накъде.

Пожелавам приятно гледане на всички! И дано ни бъде хубаво с повече екранно време на Сейфер!

# 657
Финален епизод на любимия сериал, а толкова сюжети имаше за доразвиване. Жалко. Жалко за красивата любовна история на Сейфер, останала сякъш недоразвита от този претупан финал. Жалко и за труда на Афра и Мерт. Но пък с тези проблеми в Турция, може би е по - добре, че го приключиха, че знае ли се как ще се развият нещата и колко сериали може да останат незавършени.
Афра и Мерт дано бъдат още по - успешни във всеки нов проект. Успех и на останалите герои, изградили запомнящи се образи.

# 658
Наистина супер противна Суна! 🤮

# 659
  • Пловдив
Суна не мога да я трая още от 1 епизод Rage

Общи условия

Активация на акаунт