Отговори
# 510
Момичета,чета ви и не се въздържах да не спомена и аз няколко думи.За мен "Рибарче" и "Пълнолуние" си остават моите фаворити.Актьорите Мерт и Афра,Йозге Гюрел и Хакан Курташ са ми фаворитите сред турските актьори.За съжаление,Джан Яман е след тях.Берил Позам съм я гледала в общо 3 сериала и я харесвам,но Ерсин го виждам за пръв път и в трите сезона съвсем не ме убеди в преживяванията на героя си,да ме прощава Роксис,но и препоръчвам да гледа Берил в "Островна приказка" и да види Берил и бившото и гадже колко по-добра игра направиха.В "Рибарче" открих и таланта на Дирен,когото бях гледала само в ролята на сериен убиец и ми настръхваше кожата,но тук се справи уникално и като злодей,и като комик,и като положителен герой.Невероятен.В "Рибарче" открих и Таро,който не успя да ме впечатли с други свои участия.За цялото "държание" на продукция и продуцент спрямо феновете,нямам думи.По-отвратително не знам дали друга продукция се е "държала" спрямо тези,които и осигуряват гледаемост и толкова големи печалби.Ще спомена сегашния фаворит "Далечен град".Появиха се слухове,че двама от поддържащите роли вече са заедно и хората си го потвърдиха,появиха се слухове,че втората двойка от поддържащите роли са заедно и актьора излезе и каза,че много уважава колежката си,че са си станали много добри приятели и добре се разбират в работата си,но само толкова,нищо повече.Започнаха се слухове за главните герои,но и двамата си потвърдиха,че той си е щастливо женен и тя е в сериозна връзка и съвместната им работа по никакъв начин не може да застраши личния им живот.Но на никого от тях не пречи да споделят снимки и видеа зад камера,да се появяват заедно на интервюта и т.н.Надявам се скоро да имаме нов съвместен проект с Мерт и Афра.Видяхме Йозге и Джан отново заедно в "Мистър Грешен",видяхме Дениз Байсал и Чаалар Ертуурул,след "Г-жа Фазилет..." отново заедно в "Разузнаване",Айбюке Пусат и Толга Саръташ в "Обещание" и "Разузнаване",между другото тези два сериала толкова си приличат,че ги бъркам единия с другия,защо не отново Мерт и Афра заедно.Надявам се и след "Рибарче"баналните и омръзнали сюжети в турските сериали да останат по назад или да бъдат представени толкова нестандартно като в 1-вия му сезон.Надявам се толкова красивите турски актьори,факт,да се научат да пресъздават образите си толкова убедително както го направиха нашите двама фаворити.Надявам се,все пак,нашите да бъдат забелязани и зад пределите на Турция и изобщо им пожелавам звездна кариера.Това,само с поглед,изражение на лицето,мимика,жест да предадеш такава емоция у зрителя,без много думи е привилегия на много малко актьори.Много пъти сме чували,че 99% трябвало труд и само 1% талант за да постигнеш нещо.За мен не е така.За хората с талант аз казвам,че са "целунати от Бог",защото аз например,ако ще и денонощно да се уча да пея,не мога да бъда Едит Пиаф,денонощно да стоя над лист бяла хартия,римите на Милна няма да ми дойдат в главата,така че....,но пък искам да мога денонощно да се наслаждавам на творенията на хората "целунати от Бог."Какво се случва в тази държава?След Айбюке и Фуркан Андъч,любимия и,е уволнен заради това,че е публикувал подкрепата си.Жалко,че в 21-ви век,демокрацията е само на хартия,а властва диктатурата.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 01:19 от mimi 65

# 511
Онур Акай сън не спал като мен Heart Eyes
Написал,че Афра и Мерт,са били заедно в Едремит и тя е отишла да го изпрати в армията.
А дано Heart
https://www.instagram.com/p/DH9z9RqoK9i/?igsh=d2JoN2VydGQwYjU2

https://www.instagram.com/p/DH98XNFIPWe/?igsh=bmJ1azQ1bGNrYWI5

Това пък е ново двайсет.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 05:52 от Милена Тодорова 756835

# 512
Добро утро, момичета!

Аз му вярвам на Онур Акай. Малко поукрасява, но като цяло мисля, че има информация. На Мерт желая лека служба и да се върне жив и здрав. 🍀🍀🍀

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 07:22 от Lilia*

# 513
Написал,че Афра и Мерт,са били заедно в Едремит и тя е отишла да го изпрати в армията.
А дано Heart

Това пък е ново двайсет.

Добро утро, Heart

На втория линк какво има,че не ми отваря.

# 514
От сигурни източници, минали през казарма, знам, че имало един определено нецензурен лаф как новобранец отговоря на стар войник, ако той го похвали за нещо и му каже "Добре"! Тогава новобранецът трябвало да отговори "Виждам те с .....на море". Е, ако приемем, че Мерт, макар и новобранец, все пак похвали някой с по-малко служба и от него, правилният отговор би трябвало да бъде "Виждам те с Афра на море!"

# 515
Още си мисля за това как би живял Ферит със Суна, ако не бе променил съдбата. Суна щеше да направи скандал още първата брачна нощ. Понеже не бе по вкуса на Ферит (тя не му направи спечатление, когато я погледна), той нямаше да я обикне и тя щеше да го знае и също да го мрази, защото иска да е център на вниманието. Ферит постоянно щеше да й изневерява, докато нещата станат нетърпими и за семейството. Всички щяха да искат да се оттърват от нея. Тя никога нямаше да защитава семейството, тя взема решения, които са само в нейна полза, без значение как влияят на другите. Ифакат го разбра и затова я предложи на Сафет и Кая (за отмъщение на Нюхет). Тя не харесва никого освен себе си. Иска Ферит, защото е най-важния при Корханите, а тя иска да е най -важна в това семейство, цената няма значение, сестра й няма значение. Добре, че Ферит промени това с избора си. Винаги е бил прав за хората, винаги е имал правилни усещания за намеренията на хората. Никога не сгреши. Сейран бе правилния избор, тя живее за своето семейство и го защитава без са гледа себе си. Правилно прецени Тарък, Сафет, Суна, Сертар, Синан, но сгреши за Дияр. При жените допуска понякога грешки, някои успяват да го манипулират. От тях започват и проблемите за семейството.

# 516
А дано Heart

Това пък е ново двайсет.

Добро утро, Heart

На втория линк какво има,че не ми отваря.

Не го виждаш,защото го е изтрил.Пишеше,че той бил местен творец и пишел за местните новини и че щял да си изтрие социалните мрежи..

# 517
Добро утро, момичета!
Хайде днес да ни е лек деня и да имаме нещо покрай Афрам и финала на Рибарче/ Златно момче.
Пускам едно гифче, малко изкуствен интелект е пипал  Simple Smile

# 518
Хелоу! 🫶

# 519
Хайърлъ сабахлар, ханъмлар Grinning

# 520
Да пожелаем лека служба на нашия моряк,да се върне здрав,да си почине добре и дано до края на годината го гледаме пак на екран.

Онур явно е пил цяла нощ.Не е лесно!

# 521
Нямаме ли резюме да ни обърка още повече 😕
Признавам си не гледах няколко епизода, но сега ми става носталгично. Направо си идва краят на една ера. 😭

# 522
Бирса писала, че са задържали актьорът Cem Yiğit Uzümoğlu, защото е участвал в протестите. 😵‍💫 Мисля, че преди 1-2 дни се последваха с Афра в Инстаграм, може би за някакъв общ проект.

https://www.instagram.com/reel/DH-e534o644/?igsh=MWY3enI1ODVxZ3FwZQ==

# 523
Бирса писала, че са задържали актьорът Cem Yiğit Uzümoğlu, защото е участвал в протестите. 😵‍💫 Мисля, че преди 1-2 дни се последваха с Афра в Инстаграм, може би за някакъв общ проект.

https://www.instagram.com/reel/DH-e534o644/?igsh=MWY3enI1ODVxZ3FwZQ==
И не само това.Той също бил изхвърлен от някакъв проект където е трябвало да изпълни главна роля,но не с Афра.

# 524
Не знам как ще се справят с онова тяхното чудо.🤮 Сплашват ги, защото искат младите и интелигентни хора да мълчат, защото са наясно, че ако се надигнат ще ги пометат, а оня няма лесно да пусне кокъла.

Общи условия

Активация на акаунт