Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 21

• 39 191
  • 794
  •   1
Отговори
# 60
Петия елемент не е на явор, те не строят след Младост.
Майт строят добре, но и там има драми, а цените им бяха по високи от на другите.

За Планекс, след разцепването, качеството падна, но пак са по добре от много други.

# 61
Проверих, права си Лъки, не са те. Явор бяха на фемили гардън . Преди няколко дни като ходих там бяха се понаводнили,а детската площадка в средата на комплекса беше поначупена. Благодаря от такива съседи Joy

Безнадежден, стига с тези примери и аргументи. Днес примери, утре снимки, вдруги ден ще искаш пари. Имаш глава на раменте си - мисли. Имам чувството, че не разбираш много от строителство...

# 62
Докато народа се къса да купува кутийки с кофти разпределения и кофти изпълнение няма как да имаме качество.

# 63
Стига сте увещавали невярващите за последните етажи, дано всички мислят като тях, че да им паднат цените. От 2019 търся последен етаж в нова сграда с асансьор и не мога да намеря - или ги вземат като обезщетения или строителя/инвеститора ги оставят за себе си. Където не е така цената е впечатляваща - особено на фона, че има излишно големи "тераси" включени в квадратурата ( за да спязат законовите изисквания и същевременно да изсмучат колкото се може повече от парцелчето )
Средните етажи 3-4 и последните са с най-високи цени. И това лесно се вижда в "прозрачните" сайтове на строители ( където има схема и цени на всички жилища ) НО само в първите дни на пускането им, преди спекулативни играчи да закупят на зелено.

# 64
  • Варна
Е, в новата сграда на Стат последния етаж е обезщетение, вероятно собствениците на парцела са били принудени насила, а?!

# 65
Ето ви един "прекрасен" пентхаус - то светлина, то простор, изобщо няма шанс да си утепаш главата в скоса
https://www.facebook.com/photo/?fbid=573171232246560&set=pcb.1320831749360012

# 66
# 67
Гого, за първи път виждам да монтират бунгала на покривите на сградите.

# 68
Оранжевият вече предизвика рецесия и борсите тръгнаха здраво надолу. Ще си говорим пак след година, дали сме мрънкачи и има ли балон...

# 69
Много го чакате този балон да се спука, обаче ако стане заради световна рецесия, пак ли ще сте така ентусиазирани?
Риторичен въпрос.

# 70
Много го чакате този балон да се спука, обаче ако стане заради световна рецесия, пак ли ще сте така ентусиазирани?
Риторичен въпрос.

Изобщо не съм ентусиазиран. Напротив, притеснен съм от задаващото се.

Но и гледам да съм реалист.

# 71
  • Варна
Ето по въпроса за последните етажи и цените им:
https://address.bg/building-8385

# 72
Икономическите рецесии са се случвали и ще се случват. Все едно да не искаш да залезе Слънцето. Рано или късно се случва.

# 73
Икономическите рецесии са се случвали и ще се случват. Все едно да не искаш да залезе Слънцето. Рано или късно се случва.
Настоящата можеше да се избегне, но неби...

Да сме живи и здрави, ще оцелеем.

# 74
Според мен, преди да вземе тези мерки, Тръмп трябваше да подготви икономиката за плавен преход. Но това иска време, един мандат не е достатъчен. Дали бързата кучка слепи ги ражда, ще се разбере до година-две максимум. Отделно като знам Тръмп колко е импулсивен, като нищо може да отмени всичко.

Общи условия

Активация на акаунт