Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 21

• 39 201
  • 794
  •   1
Отговори
# 75
Какво да подготвя, той си каза че не го интересуват другите.

# 76
Статистики за продажбите в Варна, благодаря на Exter  Simple Smile за положеното усилие да ги направи Hands Plus1 Hands Clap Simple Smile

# 77
Сащ и тръмп не ги мислете. Изобщо не е импулсивен, дори и така да изглежда. Има огромен екип от хора експерти зад него. Сметнати са всички възможни изходи. При сащ лош изход никога няма. Дори и да влязат в рецесия, риска, печалби, загуби и тн са сметнати. Да му мислим ние, които сме подлога на подлогата Европа, която ще се нахендри.

# 78
  • Deutschland/HE
Страхотни експерти с налагане на мита на острови с единствени обитатели пингвини и американски военни?

# 79
Ще изместя темата, но Гого е прав.
При Сащ нещата ще се оправят, като обезцени долара временно, ще си стопи и дълга към Китай, тези тарифи са игричка само. Лошото е, че ние ще пострадаме от играта на големите.

# 80
Пингвини непингвини, подценяваш най-великата сила на света.

# 81
Гого, като кон с капаци си, огромния екип от ескперти ли му казаха в пандемията хората да си инжектират белина за да се излекуват от коронавирус. Заявката му сега беше, като стане президент да спре войната в Украйна за няколко дена,след разговори в ОАЕ с Путин смени срока на 100 дена защото на никой не му пука за него. Обложи с мито пингвини и има още много други простотии дето прави и дрънка. За мен се мъчи да си прави някакъв пиар( както например дръпна Мъск при себе си) , но нищо май няма да му се получи.

# 82
Пак ще повторя. Президент това е институця, не един човек. Тръмп може да си говори тъпотии и го прави, понякога смятам, че нарочно, но той не взима решения собственоръчно. И по-добре, че ако по времето на бидона щеше да стане много по-лошо.

# 83
Тогава ще ми обясниш ли, защо Русия не е в списъка на Тръмп и няма наложени мита. Ако зависеше от "институцията", едва ли щяха да пропуснат тази голяма държава....

# 84
Институцията е вътрешно координирана. Така са решили. Дали са прави/морални или не е друг въпрос. То няма много варианти - демократите са анти Русия, про Китай, републикаците са обратното.
Едните искат глобализация и аутсорсване на проиводството в Китай, другите искат деглобализация и връщане на производството в САЩ. Сещаш се че ако върнеш производството в родната си държава, ще ти трябват ресурси. От къде да дойдат? Ами съвсем случайно има една две големи държави богати на ресурси, които имат нужда от експортен пазар. Русия и Украйна им викат.
Кирай е много по-опасен от Русия и има много по-големи шансове да събори хегемона.
Кое не е ясно? Хвърчащите, които смятат, че САЩ могат всичко и сами, да спрат с тревата.

# 85
  • Варна
Niki аз ще ти обясня, по непотвърдена информация в момента САЩ и Русия водят икономически преговори по този въпрос. Затова още САЩ не са с позиция. Я да пробвам нещо  - Възраждане, Възраждане, Възраждане - експериментирам дали лелките ще ми изтрият поста, щото предния го изтриха според мен защото споменах Възраждане.

# 86
Ама вие цял уикенд не се начекнахте за политика, има си теми за политика, за САЩ, за Русия, за Украйна

# 87
Какво за Възраждане?
Квартала или партията...Joy

# 88
  • Варна
Ми не знам каките тука го изтриха, аз мислех, че им е секнало финансирането ама явно напъна ги държи. С какво не им угодих с поста си и с какво се различаваше от останалите....аааа имаше кодовата дума "Възраждане"..за партията ставаше въпрос, че само тя не е управлявала още, всички други в различни конфигурации са се изредили ( цитирам Лорер от ПеПеДеБе )

Скаридка вика "не се начекнахте" Simple Smile.

# 89
Българската политика ми е на заден план в момента. Свидели сме на невиждани политически щуротии зад окена, и между другото ако не стане някакво чудо, наистина ще има рецесия. Това от своя страна ще доведе до корекция на цените, така чакано тук в темата а и не само.
Само като се обезценят парите, дали ще има толкова мераклии за покупка. Евро + финансова криза, чак страх ме хваща.

Общи условия

Активация на акаунт