Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 21

• 39 222
  • 794
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Добре казано за задния план, българската политика е на задния план на българския народ.

# 91
На теб като ти е на преден план българската политика, това нещо променило ли е? Държавата се държи от една шепа мутри, крадат си доволно, сега и от валутния борд ще гушнат едни пари, а ние може да си бистрим с теб родната политика на воля.

# 92
  • Варна
Има една теория на Малкълм Гладуел за "преломната точка" не знам дали го превеждам правилно ( tipping point ), та едно време Римската Република е била шепот на няколко човека, шум от паднали листа, разговор между мен и теб и те така....

# 93
Здравейте, ще се радвам да разбера малко повече информация за местност Добрева чешма, местност Боровец и възраждане. По-конкретно-има ли постоянно живущи там, контактни ли са, населени ли са с хора от малцинствата, има ли канализация? Не сме от региона, та за това се обръщам тук. Със съпруга ми взехме решение, че трябва да да се установим на друго място, поради ред причини и един от градовете, които смятаме, че би бил подходящ за нас е именно Варна. Та ще се радвам да получа малко повече информация. Благодаря предварително

# 94
Какво означава "контактни ли са" местностите?

# 95
Пътят до там дали е добре,  дали ще изпитаме някакви затруднения при предвижване до центъра например. извинявам се, че не съм се изразила добре

# 96
Ами Добрева чешма и Боровец са далеч от центъра,доста даже. Без кола няма да е удобно пътуването до града. Възраждане е доста голям район,може би ако напишете какво търсите в града,какъв тип имот и кое ви е приоритет, ще ви посъветват по-добре.

# 97
Добрева Чешма и Боровец за селищни образувания и няма инфраструктура, разбирай улици, градинки, магазини.

Възраждане е квартал, доста различно е.

# 98
Търсим си къщичка с градинка, държим да не е населено с роми, разполагаме с автомобил за придвижване до града, а и предполагам, че има градски транспорт, да има все пак някакви съседи, които са постоянно живущи.Ровейки из интернет, забелязах, че в тези райони има имоти, които влизат в бюджета ни.  Не държим да сме близо до центъра, нямаме и тази финансова възможност. Бюджета ни е 120-140 хил евро. И следващия въпрос, този бюджет достатъчен ли е, или трябва да се насочим към някое близко село?

# 99
Аз бих ви предложила да разгледате в Аксаково дали няма да си харесате нещо. Или в кв. Аспарухово.

# 100
За 120-140хил евро в посочените местности къща не можете да купите. За тези пари са стари вили за тотален ремонт

# 101
Аз бих ви предложила да разгледате в Аксаково дали няма да си харесате нещо. Или в кв. Аспарухово.
Е, те казаха че категорично не искат роми в близост, ти ги прати в Аспарухово.Joy

Бюджета май е малък за описаната къщичка, че и с градски транспорт.

Даже и за селата в близост са малко. Вчера мернах къща в Кичево за 290 000евро!

# 102
  • по морето
Има по селата, но дистанцията до града ще ви идва доста.В самия град няма свестен имот за такава цена. Наскоро за 120е излезе хубава къща след ремонт, но е село на около 30км.

# 103
Като начало вземете карта на Варна и вижте кое къде е, защото Възраждане и Боровец са различни неща.
Най-добре ще бъде да отделите поне няколко седмици, в които да обикаляте кварталите и вилните зони, които сте набелязали, за да добиете преки впечатления.
Общо взето, за този бюджет в чертите на града или селата в състава на общината и без малцинства е трудна работа.

# 104
Предстои ни скоро пътуване до Варна за няколко дни, за да направим именно това. Градския транспорт ще единствено допълнителен плюс,  но не държим категорично на него.
Ако трябва да бъда честна изобщо не ми харесаха отговорите ви, но истината боли.
Не търсим къща тъкмо реновирана и само да се нанесем в нея. Честно казано мислехме, че за тази сума бихме могли да намерим имот, който се нуждае от освежаване или някаква ремонтна дейност, но след прочетеното от вас...

Общи условия

Активация на акаунт