Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 21

• 39 319
  • 794
  •   1
Отговори
# 240
Хора, казвам ви, че го огледах мястото и макар да не живея във Варна вече, то съм от Варна и знам къде са гробищата и не ми пречат, не се страхувам от " духове". Не съм мързелива.
Те и двата булеварда не са толкова близо до сградата, а за шум от Кауфланд, едва ли. Според мен не е лошо мястото.

# 241
  • Варна
Тая сграда до Кауфланд/гробищен парк ще е офис сграда, поне така се тръбеше навсякъде, така пишеше и на информационната табела...

# 242
За цирковата площадка имаше проект да се строи Административен съд. Май проекта отпадна. Шум от Кауфланд има вечер, има камиони вечер които изчакват да влязат вътре със стоката, а когато я нареждат в 3.30 посред нощ се чуват микрофоните им, кой къде и как да нареди нещо. Многократно сме се оплаквали да си намалят "звука", сега пак се чува, но с идея по тихо.

# 243
  • Варна
Интернет е пълен с такива оплаквания от близост с търговски или офис сгради. Ужас е просто.

# 244
А и бариери да си сложат, вечер паркинга да е затворен, че аман от дрифтаджии и мирис на изтъркани гуми.
Penkoman, инсталациите на магазина не се чуват, но говора на работещите там- да.

# 245
  • Варна
Малко ли е? Ти затова ли работиш и плащаш, хем си плащаш, хем не можеш да си починеш.

# 246
Спомена се, че е офис сграда, защо вече страдате от безсъние.

# 247
Сещам се за фемили гардън, когато влезе/излезе кола от подземния паркинг и се включат вентилациите, през деня дразни, а тиха и свята нощ можеш да я зачеркнеш.
За хората в големи сгради или до големи булеварди, предполагам, че не искат да се чувстват сами или са силно изразени социални хора.
Penkoman купувал съм на картинки защото нямам време,понякога бонус ме мързи,не се обиждам. Но когато купуваш с цел вторична продажба, защо да си губиш времето да се правиш на детектив. Най-много да се откажеш Joy

# 248
  • Варна
А, за "инвестиция" си прав, въпреки че всички мои инвестиции са направени така, че един ден ако живея там да не е кой знае колко зле. Защото аз съм ги взел дългосрочно, сега ако вземаш на проект и продаваш след акт 14 е друг въпрос, но пак е хубаво да внимаваш какво вземаш. И да уточним какво се има предвид под "на картинка" - горе написаха да купиш апартамент и да не разбереш, че няма тераса. Иначе и аз купувам на картинка ама проучвам планове, чертежи, парцели, строители, договори, схеми, тежести, ситуация/разположение на имота спрямо околните сгради и дадености. По този начин съм си осигурявал нескриваеми гледки за разлика от съседите по другите вертикали.

Иначе проблема с шума е повсеместен и ще става още по-зле по простата причина, че голяма част от хората не се усещат за вредното му влияние или не им пречи на този етап от живота им. От друга страна с това "най-много да се откажа" си казал всичко за имотите в България, технологията и планирането им.

# 249
Здравейте, някой има ли, който е купил жилище в района зад Джъмбо, по Асен Разцветников, където в момента много се строи, направи ми впечатление, че повечето сгради са от тип общежитие, апартхотел, някакви си центрове и прочие. Някой има ли информация как стоят наистина нещата, доколкото знам там ще се строи и мол.

# 250
mait ще строят ( или вече строят не знам ) жилищна си е сградата
Стабилен строител, обсъждан е доста в темата
И на мен брокер ми каза, че ще се строи търговски център там.

Кулински строи от долната страна на Джъмбо, пак жилищна сграда.

# 251
mait ще строят ( или вече строят не знам ) жилищна си е сградата
Стабилен строител, обсъждан е доста в темата
И на мен брокер ми каза, че ще се строи търговски център там.

Кулински строи от долната страна на Джъмбо, пак жилищна сграда.

Сградата на Майт - Авеню, която ще се строи там е тип общежитие. Изобщо всички, които ще се строят там от различни строители са Общежития от апартаментен тип или Апартхотели.

# 252
А някой има ли опит с такива имоти, със сигурност има недостатъци такава покупка, след като не се води жилищна сграда, фатални ли са, иначе като гледам всичко се изкупува макар, че са с други статути

# 253
  • Deutschland/HE
А защо апартхотели във Владиславово?
Вярно близко е до летището, но някак си ми се губи идеята.

# 254
А защо апартхотели във Владиславово?
Вярно близко е до летището, но някак си ми се губи идеята.
Защото зоната е индустриална.

Общи условия

Активация на акаунт