Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 21

• 39 369
  • 794
  •   1
Отговори
# 285
Сега навсякъде има инвестиционен интерес.

# 286
  • Варна
Да се разчисти, но с мисъл, тези хора трябва да отидат някъде иначе ще се пръснат из града и утре ще откриеш лагеруващ катун пред вас.

# 287
  • Варна
Аз и сега имам лагеруващ катун пред нас, и без да са разчистили Максуда…
Максуда е с доста добро географско местоположение и съм сигурна, че след години ще се облагороди. Бих купила евтин подценен имот там, ако имах свободни средства. Разбира се не баш в дерето.

# 288
Привет!
Някой да знае нещо за този проект в кв. Трошево? Малко се изненадах, че всичко е изкупено. Възможно ли е?!
https://libravarna.com

Какво значи "всички са изкупени"? Има 92 апартамента със статус "свободен".

Ами 92 свободни от близо 400 апартамента. И това са останали предимно тристайни или на 1 ет. или по високи етажи.

# 289
Докато са основна избирателна сила, никой с пръст няма да ги пипне. Ако си спомняте момчетата от ТИМ бяха се пазарили да купят терена, от там после щеше да минава втория Аспарухов мост .., ама нещо не се получи и бул Левски вместо да се премине в мост, спря в едно затапващо голямо кръгово Simple Smile

# 290
Сега го погледнах и като видях локацията, изглежда да е направо в циганската махала.
Това не е ли зад Лидл и Шел на бул. Владислав до кооперациите на Варна сити парк ЮГ ?
Не е баш Максуда, но определено близо до зеленчукова борса която си прилича на циганска махала.
Скрит текст:
Докато са основна избирателна сила, никой с пръст няма да ги пипне. Ако си спомняте момчетата от ТИМ бяха се пазарили да купят терена, от там после щеше да минава втория Аспарухов мост .., ама нещо не се получи и бул Левски вместо да се премине в мост, спря в едно затапващо голямо кръгово Simple Smile
не си спомням да съм чувала за опита на тимаджии. но съм съгласна с теб че няма да ги пипнат с пръст.
Особено наведнъж с голям проект.
Ако стане ще е постепенно с някакви малки блокчета ( то е започнало вече )
И по Колхозния пазар около Тодор Влайков/КраКра / Погреби/ Христо Ботев ли го водят квартала - беше доста неприятна зона, но заради ниските цени на имотите доста хора купиха и се нанесоха.

# 291
  • Варна
Това беше около 2006-7ма, преди 20на години, имаше идеи за яхтено пристанище още. После Бойко взе властта и нещо не им се получиха нещата.

# 292
  • Варна
Някой знае ли как вървят апартаментите в този нов комплекс Libra? Гледам им разположенията, спалните в тристайните апартаменти са добре като размери, но не знам как са отделени терасите на съседните апартаменти. От визуализациите не се вижда добре, но ако са с някаква стъклена преграда, то ще е много неудобно.

# 293
Сори, но на мен Владислав ми е червената линия за живот и покупка на имот. Под Владислав или е ЦК, или е промишлено
Не мислете, че в ЦК всичко е самонастанило се и незаконно строило. Има много хора, които са си изкупили земята от общината. Да не говорим, че е почти невъзможно да  се унищожи единствено жилище на семейство с малки деца, ако ще и да е незаконно построено, ако отговаря на хигиенните норми  и парцелът е общински.
Там заигравката с ТИМ беше, че бяха намерили собствениците частни лица на големи парцели, които бяха склонни да ги продадат

# 294
Здравейте! Някой знае ли кой е строителят на блокчетата срещу Кауфланд Възраждане до Делфин?

# 295
Здравейте! Някой знае ли кой е строителят на блокчетата срещу Кауфланд Възраждане до Делфин?
За Галерия 3 ли говориш?

# 296

Точно под басейна е https://galeria-varna.com/building/galeria-3/ , а под нея е https://albona.bg/svetlina

# 297

Точно под басейна е https://galeria-varna.com/building/galeria-3/ , а под нея е https://albona.bg/svetlina

Явно е к-с Светлина. На проект изглежда още по-добре, но едва ли в завършен вид ще е така

Благодаря!:hibiscus:

# 298
Някой знае ли как вървят апартаментите в този нов комплекс Libra? Гледам им разположенията, спалните в тристайните апартаменти са добре като размери, но не знам как са отделени терасите на съседните апартаменти. От визуализациите не се вижда добре, но ако са с някаква стъклена преграда, то ще е много неудобно.

Между 1700 - 1800 евро на квадрат са,  за в момента си е приемливо. Те вече имали първа копка, което аз не знаех.
 Двустайните са с дневни по 20кв.м. и спални към 13.кв.
Доколкото разбрах до вход Ж щели да са, но може и да са повече, забравих.

# 299
  • Варна
Скрит текст:
Между 1700 - 1800 евро на квадрат са,  за в момента си е приемливо. Те вече имали първа копка, което аз не знаех.
 Двустайните са с дневни по 20кв.м. и спални към 13.кв.
Доколкото разбрах до вход Ж щели да са, но може и да са повече, забравих.

Дали имате информация тази цена на квадрат за чистата жилищна площ или за общата е?

Общи условия

Активация на акаунт