Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 21

• 39 314
  • 794
  •   1
Отговори
# 270
Как е в София, като и там се заселиха всички от селата, които нямат топки за чужбина.
Интересно ми е какво е различното на София като манталитет. И там има кученца доста.

# 271
  • Варна
Само от обслужването по заведения и магазини да тръгнем..., не съм фен на София ама факта си е факт, и го бях забелязал още преди години това, като разлика. Ние си оставаме на местно мутренско псевдо периферен елит ниво, а там леко вече се променя мисленето. Да не говорим, че при нас се набутват хора от крайно селски райони и крайно тарикатско и комплексирано мислене, а в София са от цяла България. Не, че нещо ама там наистина можеш да намериш културни ресторанти с културни собственици, а тук всички знаем чии са повечето елитни ресторанти и как стоят нещата там с батки с пури, кученцата на мутресите им и.т.н., тя рибата се вмирисва от главата.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 08:35 от Penkoman

# 272
Тука още батките са на почит, в София вече например не е точно така.
В грешка си за това. Просто тук сме по-малък град и се "мешем" докато там има повече място и се не получава това засичане на различните групи типажи. Попадала съм в заведение в София където все едно се върнах в мутренските времена, не знаех че съществуват още такива типажи където една приятелка ги нарече мястото на циците и татуировките.

Иначе да културата загива във Варна.

# 273
  • Варна
Каква култура, оня ден звъня на две представителства на марки автомобили с цел да ги питам по условията за купуване на автомобил. Ами и на двете места се обаждаш и отсреща чуваш едно "ало"...ало, какво, кой....няма добър ден, няма "свързахте се с Х"...хванати от гората, наложи се аз да питам супер нагло "с кого се свързах, кой е отсреща" за да ги подразня. вместо услужливото " извинете, ако може, съжалявам, че ви отнемам от времето ама ако мога да питам дали се свързах с представителството на Х..а, добре супер...а, сега ако не ви безпокоя може ли да изхарча едни 80 000лв при вас....?"

# 274
  • при Arctic Monkeys
Аз не мога да си обясня тази бесна носталгия по 90-те, жоро илиев и пр. Може би с налагането на чалгата, толкова масово, тая простащина започна да се възприема като модел. Варна е трагична в това отношение. Казвам го с огромно съжаление като човек, следил културата -клубна и всякаква друга, през 90те и началото на 00…

# 275
Пенко, купи си кола от софийско представителство ако мислиш че шопския акцент е по любезен.

# 276
Лека полека ще достигнете сами до извода - прости хора с пари, особено чужди (под формата на кредит) са много опасни. Всеки сам да си отговори дали цените на имотите се влияят от такива хора или не.

Между другото и украинците също имат такъв 90сетардки манталитет

# 277
Penkoman, нови автомобили още преди 10г не се купуваха от варненските представителства. Субаро и нисан от Габрово. Мазда от Русе, Шкода и дачия от София. Уж една фирма, а цените различи, тука с цените за обслужване режеха главите. Един нисан го носихме до Габрово -обслужване във Варна 1200лв, а в Габрово 700лв, е че носим го там и с разликата изкарвахме един лентяйски ден с всякакви екстри в Габрово.

# 278
  • Deutschland/HE
Тойотите ги купуваха от Добрич. Представителството там даваше по-добри отстъпки.

# 279
  • Варна
Е, това е наистина ценна информация. Не знаех, мислех че е на национално ниво. И от Букурещ бих си купил ако ми дадат по-добри условия и се отнесат както е редно.

# 280
Е, това е наистина ценна информация. Не знаех, мислех че е на национално ниво. И от Букурещ бих си купил ако ми дадат по-добри условия и се отнесат както е редно.
От Букурещ може да си вземеш Тесла.

# 281
  • Варна
Някой тук случайно да отдава апартамент във Варна за краткосрочно (2-3 месеца), от края на май?
Или да препоръчате читава агенция, която се занимава с наеми?

# 282
Привет!
Някой да знае нещо за този проект в кв. Трошево? Малко се изненадах, че всичко е изкупено. Възможно ли е?!
https://libravarna.com

# 283
Привет!
Някой да знае нещо за този проект в кв. Трошево? Малко се изненадах, че всичко е изкупено. Възможно ли е?!

Какво значи "всички са изкупени"? Има 92 апартамента със статус "свободен".

# 284
Привет!
Сега го погледнах и като видях локацията, изглежда да е направо в циганската махала. За нищо на света не бих си купила нещо в този район, колкото и лъскаво да изглежда. Винаги съм си мислила, че е крайно време този регион да се " разчисти," защото съм сигурна че 80%от постройките там са незаконни.  Сега като написах това осъзнавам, че може би е започнал процес на разработка, след като се появяват такива строежи.

Общи условия

Активация на акаунт