Февруарски бебета 2025 - ТЕМА 2

• 13 542
  • 440
  •   2
Отговори
# 90
Изцяло на АМ имаме по 6, 7 хранения на ден, но не винаги са на 3 часа, понякога имаме на 4, а понякога под 3ч. Нощно хранене нямаме, ако не е заспала понякога се храним след 00:00ч и след това сутринта към7,8,9ч. На 2м и половина е.
Точно на 40-я ден. Имах дори час за гинеколог, изчаках да свърши и тогава го посотех. Между първия цикъл и лохиите имах може би 10дена пауза.

# 91
Ние сме предимно АМ и малко кърма, вече ми свърши. Дойде ми около 45-50 дена след раждането,не беше обилен, не ме е боляло, общо взето след лохиите беше.
Яде си по 7-9 пъти, в повечето случаи не си изяжда млякото и не издържа 3 часа... само през нощта хапва повечко, но пак се буди и имаме хранене и около 2, и около 5...

# 92
И нашите хранения са около 2 и 5.

# 93
Чудя се дали няма някакъв скок в растежа, защото тази вечер почти не е спала. На всеки кръгъл час се будеше да яде. Тъкмо уж се нахрани, заспи и както я оставя да спи и загася лампата, започва леко да подмрънква и като я вдигна веднага започва да яде.
Предните дни се хранеше към 00ч., после се будеше към 03ч. и накрая към 7ч. сутринта. Не знам тази вечер какво ѝ стана. Помислих си, че кърмата е малко, но си има. Пробвах да разтворя АМ, но изобщо не иска бутилка.

# 94
Rimmona, и моят герой от снощи е така, явно е период. Предишните две вечери тъкмо направи пауза от по 5-6 часа и се зарадвах и снощи навакса за цялата седмица Grinning

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 18:09 от Alyssa

# 95
Нашия период мина.Беше към 3-4 април и се застъпи малко с ваксината.Обаче на следващия ден след нея ,беше ужас.Яде 8 пъти тогава и почти не беше спала.

# 96
Скока в растежа, за да следите седмиците изчислявате спрямо Термин или Кога е родено детето? Защото масово срещам, че е спрямо термин, а за мен няма логика. Защото тези родени преди термин...все едно не се развиват до термин 😆
При нас единствените сигурни хранения са в 5 и в 17ч. Всичко друго е променлива.

# 97
Скока в растежа, за да следите седмиците изчислявате спрямо Термин или Кога е родено детето? Защото масово срещам, че е спрямо термин, а за мен няма логика. Защото тези родени преди термин...все едно не се развиват до термин 😆
При нас единствените сигурни хранения са в 5 и в 17ч. Всичко друго е променлива.

Аз мисля,че се изчислява спрямо кога е родено и така въвеждам датата на календара.

# 98
Rimonna, и моят герой от снощи е така, явно е период. Предишните две вечери тъкмо направи пауза от по 5-6 часа и се зарадвах и снощи навакса за цялата седмица Grinning
Успокоих се… 🤣 Започнах да цедя даже, че да видя да не би да имам малко кърма, въпреки че знам, че това, което се цеди не е показателно за това колко кърма имаш. Исках да изцедя повечко, че да не би да се засити и да спим малко следобяд, обаче изцедих само 40мл, като ги изяде, уж се унесе и сега пак се пробуди и суче… 😀

На кой трябва да пиша, за да ме добавите в ИГ, въпреки че тук съм по-активна, ще ви следя и там.

# 99
Rimonna, и моят герой от снощи е така, явно е период. Предишните две вечери тъкмо направи пауза от по 5-6 часа и се зарадвах и снощи навакса за цялата седмица Grinning
Успокоих се… 🤣 Започнах да цедя даже, че да видя да не би да имам малко кърма, въпреки че знам, че това, което се цеди не е показателно за това колко кърма имаш. Исках да изцедя повечко, че да не би да се засити и да спим малко следобяд, обаче изцедих само 40мл, като ги изяде, уж се унесе и сега пак се пробуди и суче… 😀

На кой трябва да пиша, за да ме добавите в ИГ, въпреки че тук съм по-активна, ще ви следя и там.

След кърмене ли 40

# 100
Беше яла, после се унесе и после на два пъти по 20мл си го изпи.

# 101
Веднъж ги гледах тези седмици за растежа. По-логично ми е датата на термина, т.е. последващото броене на гестационните седмици. Както е, например, в 5г.с. се образува сърце, така и 48 седмица - нещо си.
Отказах де да ги гледам тези прогнози, че сякаш стоя и чакам да иска да яде още 🤣.
Моето яде на 3часа, понякога +- 30мин. Не прескача хранене. Само веднъж съм спала 3ч.и 12мин., значи тогава е имал пауза 4 часа.
Яде смесено, като вече АМ става повече от кърмата.
Цикъл все още нямам. Но вълни, топли и студени, имам много.
Редовно се будя потна, а в същото време ми е студено.

BlackAngel е дамата с ИГ.
Аз нямам и няма да си правя за тази цел.

# 102
И аз спрях да гледам таблици. Колкото повече гледаш, толкова повече психясваш.
Яде ли яде. Спи ли спи. Пълни ли памперси пълни. Всеки месец си наддава, щом педиатъра, който я следи казва, че бебчето си е добре, значи всичко е 6. Не искам да търся под вола теле.
Веднъж ги гледах тези седмици за растежа. По-логично ми е датата на термина, т.е. последващото броене на гестационните седмици. Както е, например, в 5г.с. се образува сърце, така и 48 седмица - нещо си.
Отказах де да ги гледам тези прогнози, че сякаш стоя и чакам да иска да яде още 🤣.
Моето яде на 3часа, понякога +- 30мин. Не прескача хранене. Само веднъж съм спала 3ч.и 12мин., значи тогава е имал пауза 4 часа.
Яде смесено, като вече АМ става повече от кърмата.
Цикъл все още нямам. Но вълни, топли и студени, имам много.
Редовно се будя потна, а в същото време ми е студено.

BlackAngel е дамата с ИГ.
Аз нямам и няма да си правя за тази цел.

# 103
Ами аз скоковете на растеж като ги изчислявах първоначално и според термин, и според дата на раждане все показваха гръмотевици в 5 г.с. А някъде четох, че е 6г.с. и при нас си беше в 6-та единия...
Мами, как приспивате бебетата? Нашата редовно следобяд и вечер не заспива между храненията, съответно й се спи и навлиза в някаква супер превъзбудена фаза дето само мятка ръце и крачета. ..но понякога нищо не помага,.сега заспа на мен, но не искаме да я учим в ръце, всеки ни предупреждава, че това не е ок...

# 104
Ами аз скоковете на растеж като ги изчислявах първоначално и според термин, и според дата на раждане все показваха гръмотевици в 5 г.с. А някъде четох, че е 6г.с. и при нас си беше в 6-та единия...
Мами, как приспивате бебетата? Нашата редовно следобяд и вечер не заспива между храненията, съответно й се спи и навлиза в някаква супер превъзбудена фаза дето само мятка ръце и крачета. ..но понякога нищо не помага,.сега заспа на мен, но не искаме да я учим в ръце, всеки ни предупреждава, че това не е ок...
Само количката и разходките в хола или навън ме спасяват мен 😄 И малко бял шум.

Общи условия

Активация на акаунт