Февруарски бебета 2025 - ТЕМА 2

• 13 386
  • 434
  •   1
Отговори
# 75
И аз не смогвам вече с инстаграм, тези дни. За няколко минути бих я извела, но за по-дълга разходка не бих рискувала. С тези резки температурни промени, изобщо не искам да рискувам, както за себе си, така и за нея.
Имам въпрос момичета. Нашата бебка почти не проявява интерес към биби, много рядко, когато плаче силно да я засмуче. В повечето случаи я бута с език и чак се отвращава. Вашите бебчета смучат ли често? Вие ли ги давате или те ги търсят?
Хем тя си я търси,хем ние я даваме.Имаме любима игра - изплюй биберона и пак го дай 😃
Когато много и се спи и е нервна ,тогава я играем 😄

# 76
Тази игра и ние сме я играли, затова там не давам биберон. Тя се изнервя повече. 😂😂😂
И аз не смогвам вече с инстаграм, тези дни. За няколко минути бих я извела, но за по-дълга разходка не бих рискувала. С тези резки температурни промени, изобщо не искам да рискувам, както за себе си, така и за нея.
Имам въпрос момичета. Нашата бебка почти не проявява интерес към биби, много рядко, когато плаче силно да я засмуче. В повечето случаи я бута с език и чак се отвращава. Вашите бебчета смучат ли често? Вие ли ги давате или те ги търсят?
Хем тя си я търси,хем ние я даваме.Имаме любима игра - изплюй биберона и пак го дай 😃

# 77
Тази игра и ние сме я играли, затова там не давам биберон. Тя се изнервя повече. 😂😂😂

Да,много се нервира.Обаче аз го отдавам на това,че и се спи 😃

# 78
Аз имам приятелки, чиито бебета така и не се научиха на биба, не искат и съответно не ползват.

# 79
  • Варна
На моя аз му я давам когато го приспивам.После си я изплюва или аз я дърпам като заспи. Иначе не давам.

# 80
Аз се чудех защо темата тук не е така активна, а вие пишете в инстаграм. И там не съм активна, но ще се опитам, за да успявам поне да ви чета. На кого трябваше да пиша, за да ме добави?

Моят понякога иска биберон, понякога го плюе. Няма ясна цел и стратегия Joy

# 81
Може да изпратиш профила си в инстаграм на BlackAngelll, тя ще те добави. Ако искаш може и на мен. Общо взето, ако сме си във френдлист, всеки може да добави всеки.
Аз се чудех защо темата тук не е така активна, а вие пишете в инстаграм. И там не съм активна, но ще се опитам, за да успявам поне да ви чета. На кого трябваше да пиша, за да ме добави?

Моят понякога иска биберон, понякога го плюе. Няма ясна цел и стратегия Joy

# 82
Здравейте!

Въпрос към майките които дават АМ, и спазват режим на 3 часа хранене. Колко хранения давате на ден и на колко седмици е бебето?

# 83
Здравейте!

Въпрос към майките които дават АМ, и спазват режим на 3 часа хранене. Колко хранения давате на ден и на колко седмици е бебето?

7 пъти яде на ден,пропускаме едното нощно хранене.Иначе е на месец и половина

# 84
На някоя да й е дошъл цикъла?
Аз имам признаци на идващ цикъл, кърмя и не очаквах тоолкова скорошно - 40дни. До вчера имах лохии .

# 85
Аз имам признаци на идващ цикъл, кърмя и не очаквах тоолкова скорошно - 40дни. До вчера имах лохии .
Да,даже май приключи.Аз не кърмя.Беше доста обилен и болезнен,очаквах да е по-страшен Simple Smile

# 86
И аз имах такова чувство и признаци по това време, но така и не ми дойде.

# 87
На мен ми дойде цикъла, въпреки че кърмя :/ освен кърменето имало и доста други фактори. Не е като истински цикъл просто някакво зацапване вече седем дни.

# 88
Аха, ясно, благодаря ви.
Вече получих кафеникаво-червено.
А лохиите от 1 седмица са едва едва.
А дали мога да отида при АГ на преглед в такъв случай? Защото.съм секцио и ме викаше около 40-45ден, след края на лохиите ама то..

# 89
Аха, ясно, благодаря ви.
Вече получих кафеникаво-червено.
А лохиите от 1 седмица са едва едва.
А дали мога да отида при АГ на преглед в такъв случай? Защото.съм секцио и ме викаше около 40-45ден, след края на лохиите ама то..
Изчакай по -добре да ти дойде и тогава отиди на преглед.Иначе на мен ми дойде на 50 ти ден от секциото,като седмица преди това ме болеше доста .

Общи условия

Активация на акаунт