Тест за овулация - въпроси (тема 18)

• 8 432
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Има шанс - дано да е станало Peace

# 181
Достатъчно е, има към 30% шанс да стане всеки цикъл

# 182
Достатъчно е, има към 30% шанс да стане всеки цикъл

30% е попринцип или в този случай. Не е ли малко тези проценти, особено за жена на 24-25 в добро здраве, въпреки че ми е доста притеснено, тъй като правим опити от април и засега нищо…

# 183
По принцип. Но е индивидуално разбира се, 30% всеки цикъл е средното за двойка без проблеми.

# 184
  • София
Здравейте,

Днес е 10-ти ден от цикъла, не знам дали има смисъл да се започват опитите или е рано, според вас?

# 185
Привет!

Към Магиту - няма лошо да започнете през ден.

Въпрос: Някой ползвал ли е easy@home тестове и ако да - може ли информация. Започнах да тествам с друга марка, но ми свършиха тестовете и минах на тази. Откакто съм с нея тестовете излизат много ярки вече 4 дни подред. Някой има ли идея защо и според вас има ли положителен тест тук:

# 186
  • София
Clcok, аз ползвам Easy@home и наистина са много по-ярки от предишни, които съм пробвала и с които трудно хващах LH peak.
Но мисля, че все още не са положителни твоите тестове, вероятно много скоро ще бъдат.

# 187
Опити не вредят по никое време.

Положителен тест няма

# 188
Аз също ползвам Easy@home и наистина са много по-ярки от предишни.

# 189
Здравейте!

Идвам с конкретен въпрос. Възможно ли е тестовете за овулация както са категорично отрицателни 4-5-6 дена подред и изведнъж да стане категорично положителен? Или по-скоро повишаването на Lh е бавно?

# 190
Възможно е

# 191
Здравейте!

Идвам с конкретен въпрос. Възможно ли е тестовете за овулация както са категорично отрицателни 4-5-6 дена подред и изведнъж да стане категорично положителен? Или по-скоро повишаването на Lh е бавно?
Какво ще рече категорично отрицателни, те всички, които са с по-бледа от контролната черта са отрицателни. Имате предвид, без никакви втори черти, дори бледи ли?

# 192
Здравейте!

Какво ще рече категорично отрицателни, те всички, които са с по-бледа от контролната черта са отрицателни. Имате предвид, без никакви втори черти, дори бледи ли?

Втори черти, но много бледи. По приложение 0.11

# 193
Здравейте!

Втори черти, но много бледи. По приложение 0.11
И моите бяха така, около 5 теста бяха с бледи черти, след това 6-тия излезе с ярка черта, на следващия ден отново беше бледа черта.

# 194
Момичета, положителен ли е? Днес в 16 часа тестовата беше много по-бледа. Сега в 19:30 направих този.

Имахме акт тази сутрин, че довечера няма да можем 😕

Общи условия

Активация на акаунт