Тест за овулация - въпроси (тема 18)

• 9 728
  • 355
  •   1
Отговори
# 300
Първа снимка на 22.10 вечерта
Втора снимка днес 23.10 вечерта
Какво мислите? Само два теста си направих, понеже толкова имах.

# 301
Първият изглежда положителен, вторият не

# 302
  • Бургас
Първият е положителен, действайте днес, утре и вдругиден❤

# 303

Дами, какво мислите за тази картина? Теста, който е с 0.77 ме озадачава. 🤔

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 17:14 от LadyBoo

# 304

Дами, какво мислите за тази картина? 🤔
Аз мисля, че всички са отрицателни.

# 305
Няма положителен

# 306
Здравейте! С приятелят ми не се пазим от август. Контактите ни са редовни, всеки ден.
Последна менструация 9-13ти октомври. Правих 2 теста за овулация (първа снимка на 22 окт. вечер) (втора снимка 23 окт. вечер) и не съм правила повече тестове за овулация. На 22ри имах леки бодежи в яйчниците, както и белтъкоподобно течение. Цикъла ми винаги е точен, следваща менструация се пада на 5 ноември. Възможно ли е да се е случило чудото?

# 307
Скрит текст:
Здравейте! С приятелят ми не се пазим от август. Контактите ни са редовни, всеки ден.
Последна менструация 9-13ти октомври. Правих 2 теста за овулация (първа снимка на 22 окт. вечер) (втора снимка 23 окт. вечер) и не съм правила повече тестове за овулация. На 22ри имах леки бодежи в яйчниците, както и белтъкоподобно течение. Цикъла ми винаги е точен, следваща менструация се пада на 5 ноември. Възможно ли е да се е случило чудото?
Винаги има шанс да се е случило чудото като се правят опити около овулацията, скоро ще разберете, стискам палци да се е получило.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 13:07 от Moderator2

# 308
Скрит текст:

Винаги има шанс да се е случило чудото като се правят опити около овулацията, скоро ще разберете, стискам палци да се е получило.

Много благодаря!

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 13:07 от Moderator2

# 309
Привет, моля за коментар - тестът на снимката в скрития текст изглежда ли ви положителен?

Скрит текст:

# 310
# 311
Здравейте ! Аз правих 3 месеца тестове за овулация и нито един положителен.. Предполагах, че нямам овулация. Цикъла ми е редовен на 24 дни точно. Отидох на фоликулометрия и д-ра ми потвърди, че няма доминантен фоликул. Предлага стимулация с Летрозол. Аз в понеделник имам час в репродуктивна клиника. Има ли друг сред вас с подобен случай на липса на овулация ?

# 312
Повече отговори може да получите в раздела за проблемно забременяване

# 313
Здравейте, това ми е първи месец, в който правя тестове за овулация. Какво мислите за по-долния тест?
Досега цикъла ми беше 25 дни, изключае тези два месеца, в които се измести на 26. АГ ми е потвърждавала овулация на 11 ден, преди няколко месеца, след това забременях, но беше кухо яйце. Та този месец се водехме по това да сме активни около 11 ден и май се насъбра много.. та идеята ми е ако теста все още не е положителен, дали можем да пропуснем днес. В premom излиза дори катo low резултат.

# 314
Ако ви идва много всеки ден, през ден също може

Общи условия

Активация на акаунт