Тест за овулация - въпроси (тема 18)

• 13 283
  • 494
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте ! Има ли тук жени над 30 г, на които цикълът им идва на 24-25 дни ? На мен в 20те ми години ми идваше на 28-30, а последните месеци забелязвам все по- рано. Малко съм се притеснила за ранна перименопауза…

# 286
Моя много години си ми идва на 23 дни без закъснение и 1 ден.Няма значение ранна или късна менупалза, при нея започва да се удължава или да отсъства цикъла.

# 287
Здравейте ! Има ли тук жени над 30 г, на които цикълът им идва на 24-25 дни ? На мен в 20те ми години ми идваше на 28-30, а последните месеци забелязвам все по- рано. Малко съм се притеснила за ранна перименопауза…
Аз съм на 35г и ми идва между 22-25 дена, но винаги ми е бил такъв цикъла.

# 288
  • София
Здравей!
Скъсяване дължината на МЦ може да показва навлизане в пременопауза, но може да се дължи на проблем с О., ЛФ, живот на ЖТ и т.н., вкл. и на ановулаторни МЦ, напр. ако си с ПКЯ ( непроявена).
Дължина на МЦ под 21 дни, не е нормално, така че не бързай да се притесняваш.
Следи О., мери БТ, направи 2-3 поредни ФМ, провери нивата на прогестерона и т.н. - има доста неща, които могат да се направят и при проблем, да се коригират.

# 289
Здравейте дали е положителен

# 290
Не още

# 291
Здравейте дали е положителен
Лявата черта трябва да е наситена колкото дясната или по-тъмна от нея, за да е положителен.

# 292
  • София
На мен към 37 годишна възраст ми се скъси цикъла от 28 дневен на около 25 дневен и така е вече няколко години. И мен ме наляга тревога дали не е перименопауза, защото имам и проблеми със съня. Дано не е пречка за забременяване.

# 293
Здравейте. Много съм объркана. Закъснява ми с 1 ден, а този тест за овулация си е положителен. На какво може да се дължи това.

# 294
Здравейте. Много съм объркана. Закъснява ми с 1 ден, а този тест за овулация си е положителен. На какво може да се дължи това.

При закъснение направете тест за бременност.

# 295
Здравейте, имам въпрос. Вчера ми беше положителен теста за овулация и  бях на преглед има фоликул 20мм, Аг каза да правя опити вторник и сряда, днес тест лентата показа отрицателен резултат,дали все още имам шанс или съм изпуснала момента.

# 296
Имате, давай.

# 297
Здравейте, имам въпрос. Вчера ми беше положителен теста за овулация и  бях на преглед има фоликул 20мм, Аг каза да правя опити вторник и сряда, днес тест лентата показа отрицателен резултат,дали все още имам шанс или съм изпуснала момента.
Нормално е вече теста да е отрицателен, той показва положителен резултат 24-36ч. преди самата овулация, а не когато тя настъпи. Попринцип опити се правят в деня на положителния тест и 2 дни след него.

# 298
Здравейте, 

имам поликистозни яйчници и Хашимото. Овулацията ми е нередовна, почти липсва, но през декември започваме  стимулации в репродуктивна клиника. В момента съм на 16 ден от цикъла – преди ден-два имах болки в кръста, а от вчера забелязах белтъкообразно влагалищно течение. 
Дигиталният тест за овулация (Clearblue) показва, че няма овулация, но стандартният тест отчита положителен резултат. На кой от двата да се доверя според вашия опит?

# 299
Здравейте, 

имам поликистозни яйчници и Хашимото. Овулацията ми е нередовна, почти липсва, но през декември започваме  стимулации в репродуктивна клиника. В момента съм на 16 ден от цикъла – преди ден-два имах болки в кръста, а от вчера забелязах белтъкообразно влагалищно течение. 
Дигиталният тест за овулация (Clearblue) показва, че няма овулация, но стандартният тест отчита положителен резултат. На кой от двата да се доверя според вашия опит?

На мен този ми изглежда положителен, така че според мен си действайте.

Общи условия

Активация на акаунт