Тест за овулация - въпроси (тема 18)

• 13 067
  • 487
  •   1
Отговори
# 360
днес е 14ти ден,предишния месец имах биохимична бременност.

# 361
днес е 14ти ден,предишния месец имах биохимична бременност.
Ами моя тест беше положителен на 15-тия ден, така че пробвай и утре и другиден.

# 362
# 363
  • София
Още малко му трябва.

# 364
Още малко му трябва, може би утре ще е положителен, може да направиш експеримент, да си направиш още един и по-късно следобяда, аз така в деня на положителния тест, направих един към 15:00, който беше отрицателен, след това не знам какво ми хрумна и направих още един към 18:00, като той си беше много положителен, а разликата между двата теста беше реално 3 часа, ела и разбери защо така се получи с първия. Но според мен започвайте опити още от днес, защото като гледам чертичката най-късно утре ще е положителен, следователно предполагаемата овулация ще е другиден.

# 365

Според вас дали ще има овулация или е минала,защото по календар трябва да ми е утре имам течение и болки от снощи.цикъла ми е на 26-28 дни.Последната ми менструация беше на 12.11 нова съм и малко съм объркана

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 16:33 от Екатерина христева

# 366
  • София
Скрит текст:
Според вас дали ще има овулация
Скрит текст:
или е минала,защото по календар трябва да ми е утре имам течение и болки от снощи.цикъла ми е на 26-28 дни.Последната ми менструация беше на 12.11 нова съм и малко съм объркана
Ako М. е била на 12.11 - днес 12 ден от МЦ... има време за О., а е възможно и МЦ да е по-дълъг.
Според мен, продължи си с тестовете за О. още няколко дни
При 26 дни МЦ - О. може да е 12-13 ден от МЦ, при нормална дължина на ЛФ
При 28 дни МЦ - О. може да е 14-15 ден от МЦ

# 367

Според вас дали ще има овулация или е минала,защото по календар трябва да ми е утре имам течение и болки от снощи.цикъла ми е на 26-28 дни.Последната ми менструация беше на 12.11 нова съм и малко съм объркана

Моя цикъл беше като по часовник 26 дни, овулацията ми беше на 16-тия ден, положителния тест  беше на 15-тия ден. Така че имаш време.

# 368
Този месец е била 26 дни

# 369
Привет,
Какво мислите за моя тест? Малко ми е странно това неравномерно оцветяване на контролната линия, леко ми е объркващо и не мога сама да преценя ?

# 370
  • София
Всеки МЦ си е сам за себе си.
Ако миналият МЦ е бил 26 дни, този може да е 28, а след него 27 дни.... респ деня на О. се променя
Дължината на МЦ е просто ориентир и не при всички тя е  постоянна.
По-важно е да има О.

Привет,
Какво мислите за моя тест? Малко ми е странно това неравномерно оцветяване на контролната линия, леко ми е
Скрит текст:
объркващо и не мога сама да преценя ?

Положителен!
Действайте Simple Smile

# 371
Привет,
Какво мислите за моя тест? Малко ми е странно това неравномерно оцветяване на контролната линия, леко ми е объркващо и не мога сама да преценя ?

Положителен е според мен, действайте тази вечер.

# 372

Дали е положителен или му трябва още

# 373

Дали е положителен или му трябва още
Напълно отрицателен. Разберете най-накрая, лявата лента трябва да е наситена колкото контролната или по-тъмна.

# 374

Трябва ли да е още по тъмна или е положителен вече

Общи условия

Активация на акаунт