Тест за овулация - въпроси (тема 18)

• 1 760
  • 86
  •   1
Отговори
# 45

Здравейте! Дали вече е положителен теста?

Да

# 46
  • Бургас

Здравейте! Дали вече е положителен теста?

Да

Базалната температура ми е 37.4

# 47
  • София
БТ (37.4) е висока, нещо не е както трябва?! Да не си болна?!
Преди О., БТ  е ниска - тя се повишава след О. и то най-рано след ден-два.

# 48
Здравейте днес теста вече ми показва почти ясна 2 черта знам че не е пожителен обаче започнах да усещам като придърпване и си мислех дали ако направя 2 тест ще е достоверен

# 49
  • София
Здравейте днес теста вече ми показва почти ясна 2 черта знам че не е пожителен обаче започнах да усещам като придърпване и си мислех дали ако направя 2 тест ще е достоверен
На ваши място бих направила втори тест на следващия ден. Oview са достатъчно скъпи и не бих ги хабила един след друг при наличие на не много наситена тест черта.

# 50
Здравейте, ПРМ 15.05, цикълът продължи 5 дни, днес направих този тест, цикълът ми е на 27 дни. Дали да очаквам О

# 51
  • София
Положителен е - действайте: днес, утре, вдругиден Peace
О. настъпва от 12 до 48-я час, след пика на ЛХ

# 52
Момичета и аз малко късно се включвам но това не е положителен нали питам защото утре трябва да слагаме прегнил и виждайки резултати се чудя дали има смисъл?!?

# 53
  • София
Момичета и аз малко късно се включвам но това не е положителен нали питам защото утре трябва да слагаме
Скрит текст:
прегнил и виждайки резултати се чудя дали има смисъл?!?
Отрицателен е, но  това не означава, че пика на ЛХ предстои - може да е минал?!
Най-добре ще покаже, дали О. предстои, УЗ преглед и големината на ДФ.

Успех! от мен Peace

# 54
Здравейте, според Вас дали е положителен?

# 55
Наближава, но по-скоро не още. Това е някаква странна марка

# 56
Дени ако може да удариш по едно рамо с тези резултати понеже получих отговор май наближава овулацията но след май има и юни  😂

# 57
  • София
Дени ако може да удариш по едно рамо с тези резултати понеже получих отговор май наближава овулацията но
Скрит текст:
след май има и юни  😂
Е2 е нисък, не показва да има ДФ?! Гледаха ли те на УЗ?
Фоликули, размери... коментар на лекаря?!

# 58
Здравейте! Понеже няколко месеца нищо не се получи сега опитвам за пръв път с тестовете за овулация, но за момента нищо не ми се получава! Пускам ви само последните два теста понеже предните бяха с по-бледи линии. Днес вече е 16ти ден от цикъла ми. Долния тест е от вчера и ми се вижда по-тъмен и днес (горния) по-блед. Днес имам и стягания долу в корема, които имам всеки месец по време на овулация. Възможно ли е това да ми е пика от вчера с този тест(долния)? Всички тестове ги правя следобедно. А приложението ми за цикъл изчисляваше вчера да е била овулацията. Попринцип съм с редовен цикъл около 28 дни.

# 59
  • София
Здравейте! Понеже няколко месеца нищо не се получи сега опитвам за пръв път с тестовете за овулация, но за
Скрит текст:
момента нищо не ми се получава! Пускам ви само последните два теста понеже предните бяха с по-бледи линии. Днес вече е 16ти ден от цикъла ми. Долния тест е от вчера и ми се вижда по-тъмен и днес (горния) по-блед. Днес имам и стягания долу в корема, които имам всеки месец по време на овулация. Възможно ли е това да ми е пика от вчера с този тест(долния)? Всички тестове ги правя следобедно. А приложението ми за цикъл изчисляваше вчера да е била овулацията. Попринцип съм с редовен цикъл около 28 дни.
Здравей!
И двата теста са отрицателни.
Ако 2-3 МЦ-а, не успяваш да засечеш О. с тестовете за О., е желателно да се проверят някои хормони и да се направи ФМ (проследяване на О. с УЗ).
На 3 ден от МЦ - ЛХ, ФСХ и Е2, поне като за начало Simple Smile - те ще покажат какво се случва с МЦ.

Общи условия

Активация на акаунт