До момента след един месец ползване на Ову лентички, то опитът ми да ги използвам правилно (явно) и да са ми полезни, по-скоро е негативен. Та, бих искала сега след МЦ да им дам втори шанс и да пробвам, с надеждата този път да ми засекат О.
Преди два месеца си закупих лентичките, използвах ги по едно и също време около 18:00ч, без да съм пила и на пълен мехур. МЦ ми е 26-27 дни и на 9-ти ден започнах. Така и според лентичките нямах О., а бях на АГ и тя ми потвърди, че съм имала О. в левия яйчник.
Сега този месец отново мисля да пробвам и да започна на 9-ти ден, но междувременно ще правим и опити, защото ако лентичките отново не засекат бихме пропуснали месец. При вас като видите 2 тъмни черти, тогава ли чак започвате опити - ако да, то в същия ден или от следващия?
Аз физически не си усещам о. - нито ЦС, нито нищо. Не съм мерила базална температура все още.
Цялостно ми е все още объркано с тези лентички, но е до мен предполагам - авторката много хубаво е описала всичко в началото на новата тема, но ми е все така ново.
От ноември/октомври правим опити, на 27г. съм, но леко нямам търпение вече - минах кръвни, аг, ехография, изследване на микоплазми и всичко е в норма - само маточните тръби не съм снимала още. Може би е инфантилно, но очаквах при здрави като нас да се случат бързо нещата.
Дано успея този път с лентичките:)
Лентички на коя марка ползвате ?
И мъжа ви правил ли си е спермограма ?
Защото при вас добре, изследвали сте разно неща но е хубаво и той да се провери. Също така не се отчайвайте и при напълно здрави хора не винаги става от раз или бързо ....