Тест за овулация - въпроси (тема 18)

• 9 741
  • 355
  •   1
Отговори
# 60
Дами, този тест приема ли се за положителен, или по-скоро да очаквам пик скоро?

# 61

Да, положителен е

# 62

Положителен

# 63
Искам да ви помоля за мнение. Последен цикъл на 31-ви март, засечен пик на 09.04.2025 с тестовете. Усилено бебеправихме още от 07.04 до 12.04, после имаше пак на 17.04 и 18.04 опити въпреки че вече би трябвало със сигурност тогава да няма шанс. Цикълът ми е кратък, от 21 до 23 дена, вярно след бременността се промени и се е случвало да е на 24, макс 26 дена но много рядко. Все още не ми е дошло,а днес правих отново тест за бременност и е отрицателен, вече минаха 26 дена от последният цикъл и се чудя какво става. Четох някъде че когато хората почнат да правят бебе се променя цикъла им и често се забавя,но на мен все пак ми е притеснено.  Колкото и да може някой тест за бременност да не отчете, все си мисля че с горепосочените история трябваше вече да засече поне някаква бледа черта, а тестовете са строго отрицателни. Случвало ли ви се е такова нещо?

# 64
  • София
Искам да ви помоля за мнение. Последен цикъл на 31-ви март, засечен пик на 09.04.2025 с тестовете. Усилено
Скрит текст:
бебеправихме още от 07.04 до 12.04, после имаше пак на 17.04 и 18.04 опити въпреки че вече би трябвало със сигурност тогава да няма шанс. Цикълът ми е кратък, от 21 до 23 дена, вярно след бременността се промени и се е случвало да е на 24, макс 26 дена но много рядко. Все още не ми е дошло,а днес правих отново тест за бременност и е отрицателен, вече минаха 26 дена от последният цикъл и се чудя какво става. Четох някъде че когато хората почнат да правят бебе се променя цикъла им и често се забавя,но на мен все пак ми е притеснено.  Колкото и да може някой тест за бременност да не отчете, все си мисля че с горепосочените история трябваше вече да засече поне някаква бледа черта, а тестовете са строго отрицателни. Случвало ли ви се е такова нещо?
Ako пикът на ЛХ е бил на 09.04 - О. може да е настъпила на 10-11.04,оплождане на Я. най-късно на 12.04, до 25.04 са 13 дни - може да е рано за уринен тест?!
Повтори го ( с първа сутрешна урина)  и ако до седмица не отчете бременност или няма М. - трябва да те видят на УЗ.
Тестът на О. показва само кога може да е О., не гарантира че ще има такава...т.е. възможно е ДФ да не се е спукал или изобщо да не е имало ДФ ( напр. както е при ПКЯ).
Дано да е станало Peace

# 65
То звучи безумно, но аз по-скоро се надявам да няма защото направих един тест на 20-ти когато трябваше да ми дойде и един на 21 ви и видях че е отрицателен и реших да наваксам пропуснатите софри около Великден с алкохол и излизане. И сега шах. С предишните ми две бременности ми отчитане уринатният тест на 9 ти ден дори със слаба черта, а на 12 тия вече беше ярка.И аз тъпата кратуна се поведоха от опита ми и няколко дена с приятели си сипвахме доволно. Абе глупост. Иначе знам че това че е имало пик не значи овулация, просто миналият месец по график си ми дойде на 22 рият ден, по-миналият на 23 тия и затова сега ми е притеснено. От моят опит преди вярвам на уринарните тестове, и Престо и Шуър чек ми отчитаха.  Както и да е де, дано всичко е наред и за мое спокойствие да стане по-натам, вече с обеца на ухото а не сега.

# 66
Момичета, искам да попитам след положителен тест за овулация, освен в същия ден, има ли смисъл да продължим с опитите още 1/2 дни?

# 67
Момичета, искам да попитам след положителен тест за овулация, освен в същия ден, има ли смисъл да продължим с опитите още 1/2 дни?
Да, задължително според мен.

# 68

Тестът е положителен преди овулацията. Та има смисъл. А и да нямаше, то не вреди

# 69
Здравейте! Може ли да ми кажете и на мен дали този тест е положителен 😋? Благодаря предварително!

# 70
Здравейте! Може ли да ми кажете и на мен дали този тест е положителен 😋? Благодаря предварително!
Да, супер положителен !

# 71
Да, супер положителен !
Благодаря много! Пожелавам на всички ни, скоро да видим другите две чертички 😋!

# 72
Здравейте за първи път правя тестове за овулация с нередовен цикъл съм,нормално ли е толкова много положителни тестове да имам днес ми е 17ти ден.

# 73
  • София
Здравейте за първи път правя тестове за овулация с нередовен цикъл съм,нормално ли е толкова много
Скрит текст:
положителни тестове да имам днес ми е 17ти ден.
Здравей!
Тестовете, дотук са отрицателни.
За да е полож. тестът за О., двете черти трябва да са с еднаква интензивност или тестовата да е по-наситена.
О. предстои - предполагам, че утре тестът ще е положителен.
О. настъпва от 12 до 48-я час след полож. тест за О.

# 74
Здравейте днес е 20 ден от мц това е теста от днес за ов според вас положителен ли е .
И другия ми въпрос с нередовен цикъл съм правих изследвания за ИР но всичко е наред АГ каза че единия ми яйчник е мързелив и ми изписва лекарства за 3 месеца дали е проблем това с яйчника да забременея

Общи условия

Активация на акаунт