Тест за овулация - въпроси (тема 18)

• 12 902
  • 485
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Някой знае ли защо Premom маркира деня с най-висок пик на ЛХ като ден на О? Моето разбиране е, че О ще настъпи между 12 и 48 часа след този пик. Прилагам снимка - днес имам най-висок резултат и съответно днес била О?! Иначе при вчерашния резултат също ми даде, че вчера била О. Но след днешния тест промени датата на О - от вчера на днес.

# 451
Някой знае ли защо Premom маркира деня с най-висок пик на ЛХ като ден на О? Моето разбиране е, че О ще настъпи между 12 и 48 часа след този пик. Прилагам снимка - днес имам най-висок резултат и съответно днес била О?! Иначе при вчерашния резултат също ми даде, че вчера била О. Но след днешния тест промени датата на О - от вчера на днес.

Това което съм отбелязала в че Преном си съдава някакъв тренд, спрямо много предишни вписвания и естествено на колко дена е цикъла. Няма да каже че О е в ден в който няма покачване или висок резултат, но ако вече има висок резултат, а датата на изчислената овулация спрямо тренда е трябвало да се случи променя. Някой път дори да се смени овулацията, не сменя следващата предполагаема първа дата на цикъла…

# 452
  • София
Просто се чудех защо при засечен ЛХ пик Premom маркира О в същия ден, а не на следващия ден. Лично за мен е объркващо спрямо времевата рамка 12-48 часа след ЛХ пик настъпва О.

# 453
Здравейте, момичета. С мъжа ми този месец за първи път правил опити за бебче и реших да си взема тестове за овулация. Това е теста, които направих днес и на приложението, за отчитане на тестове (Wave) ми изписа, че се очаква овулация от 36-48ч. Теста го направих в 16ч с въздържане преди това 3 часа от течности и не съм ходила до тоалетна пак 3 часа. Дали е положителен или да изчакам в следващите дни за опити?

# 454
Здравейте, момичета. С мъжа ми този месец за първи път правил опити за бебче и реших да си взема тестове за овулация. Това е теста, които направих днес и на приложението, за отчитане на тестове (Wave) ми изписа, че се очаква овулация от 36-48ч. Теста го направих в 16ч с въздържане преди това 3 часа от течности и не съм ходила до тоалетна пак 3 часа. Дали е положителен или да изчакам в следващите дни за опити?
Не е положителен засега.

# 455
Положителен е когато е по тъмна от контролната, пише го в указанията за употреба. Успех!

# 456

Здравейте, менструацията ми е на 28-32 дни. Този тест е направен на 30ден и мисля, че е отрицателен, но все пак да попитам. Дали винаги излизат втори линии без значение от фазата? Знам, че трябва да са еднакви по наситеност, но очаквах чертата да е по-светла

# 457
На мен не винаги са ми излизали втори линии. Казвате 30 ден. Възможно ли е да сте бременна? ЛХ има подобен химичен състав на ЧХГ и тестовете за ЛХ реагират и на ЧХГ (но обратното не е вярно)

# 458

Здравейте, менструацията ми е на 28-32 дни. Този тест е направен на 30ден и мисля, че е отрицателен, но все пак да попитам. Дали винаги излизат втори линии без значение от фазата? Знам, че трябва да са еднакви по наситеност, но очаквах чертата да е по-светла
На моите отрицателни тестове винаги имаше втора бледа линия. Този е все още отрицателен. Кога ви е приключила менструацията, защото малко се обърках с това, че ви е 30-ти ден. Ако реално наистина ви е 30-тия ден от менструалния цикъл, то овулацията е отминала, попринцип тя е към 14-15 ден. Във вашия случай и малко по-късно да е, пак не може да е на 30-тия ден.

# 459

Здравейте , започнах тестове от ден 12 в 20:00 вечерта . Цикъла ми е 26/27/28 дни , много се обърквам с тези тестове дали на ден 12 вечерта е имало пик , теста от ден 14 е в 11:00 часа правен !

# 460
Момичета, здравейте. Мисля, че този вече е положителен или греша? 

# 461
Момичета, здравейте. Мисля, че този вече е положителен или греша? 

Да

# 462
Здравейте, положителен ли е тестът?

# 463
Здравейте, положителен ли е тестът?

Не, все още е отрицателен.

# 464
Този месец нещо не успях да хвана пика при положение, че съм спазвала всички инструкции преди тестването:

Разбира се имали сме опити в 12, 13 и 14 ден, но малко ме притесняват тези резултати от тестовете.

Общи условия

Активация на акаунт