Отговори
# 255
  • София

Това го знам, само че аз не съм Мила Кунис и той не е Джъстин Тимбърлейк, хепи енд няма да има…
Че аз съм съгласна със всички мнения написани тук, обаче то на думи е лесно да слуша човек.
И на нас ни е лесно да те четем, а да търпим пет години някой да си идва, когато си иска щеше да е трудно към невъзможно.
Като си представиш, че можеш да си всеки ден с някой, когото обичаш, да имате семейство, да ходите заедно по заведения, почивки, да имате деца в един момент, ще видиш, че твоето е много по-трудно от нещо нормално. Дори ако спиш с някой друг може да установиш с изненада, че на секс бъдито ти изобщо не му е златен.

# 256
Тя постоянно оправдава тези петгодишни неустановени взаимоотношения: не е лесно, на теория е едно, на практика друго, защо досега не ме е сменил, проста съм, той ме обича, защото ме търси, как да живеем заедно, като не иска…Няма смисъл, авторката реално се наслаждава да я тъпчат, доволна е, че получава малко внимание и не разбира нищичко, въпреки, че пише обратното. И постоянно и е смешно, тя не иска дори да опита да излезе от тази крайно унизителна ситуация за нея. Малко книги прочетете, пък дано разберете, че това е болестно поведение, да има концентрация само и единствено върху един човек, пък дано след това опитате да се спасите. Това решение е на живот и смърт, просто не го осъзнавате сега. Още една петилетка така и спокойно може да си търсите котки. Това е кошмарна ситуация, това не е нормален живот с истинска обич, привързаност, общи цели и мечти. Вие и двамата не знаете къде се намирате. Толкова хора се опитват да ви помогнат, замислете се, защото в момента сте като в наркотична зависимост, само че спринцовката е един мъж. Никой няма да ви цени, ако вие самата не се цените. Защо не сте заедно? Ами защото могат да ви използват лесно, без да се вкарват в отговорности, могат да ви имат, без да ви обичат, могат да ви принуждават да се съобразявате изцяло с чуждия начин на живот, без оглед на вашите нужди, могат да ви се подиграват по всяко време. Вие като припкате веднага като ви пишат… Представям си как ви описва този мъж пред приятелите си, защото той ви е показал многократно, че не ви уважава. И щом като за нищо не можете да му вярвате, как го търпите толкова време това поведение, да знаете, че докато ви говори, нещо  може да е лъжа? Не нещо, всичко всъщност. Това е дъното в човешките взаимоотношения.

# 257
Така е, знам.

# 258
  • Out of the Mix
Руми, преди години една се беше зомбирала по мен, имаше съчетание от много секс, много, и привличане, не можеше да диша без да ме чуе, види, едвам се отървах, болестно състояние си е, психиката се уврежда, започва се с ревност без повод и т.н. Затова с влюбването трябва да се внимава, и реално най-добре да се случва на осъзнати индивиди, ама знаем, че не работят така нещата.

# 259
Катрин, ти си мазохист. Харесва ти да те тъпчат, да те пренебрегват, да те използват, нямаш елементарно самоуважение. Вероятно всички смв попадали поне на един такъв в живота си, но аз лично бързо съм ги разкарвала. Просто няма шанс да позволя някой да ме прави на луда, камо ли 5 години. Нищо няма да направиш, само дето се хабят тука 20 човека да пишат.
Успех ти желая, дано не изпуснеш последния влак, но мисля, че точно това ще стане.

# 260
Колко оптимистично…

# 261
Реалисти сме,вие гледате оптимистично,разсейвайки се с "характеристиките на зодиите".

# 262
  • София
Аз мога още по-оптимистчно!
Ще му се прииска да има дете и ще те прибере при свекървата. Ще правите секс, докато забременееш и край. После ще ревеш в темата за свекървите, а той ще си вее байряка и пак няма да те поглежда.

# 263
Авторке, някакъв сбъркан овен си.
Огнените сме толкова честолюбиви и с такова огромно его, че не мога да помисля даже, че си се поставила в това положение 5 години?
Направо срам за зодията.😁
(Това в кръга на шегата, но си е самата истина)

# 264
На мен ми е интересно как ще реагира авторката, ако този и се обади утре да я пита може ли да прескочи " плета й" вечерта.

# 265
16 страници състоящи се от

Скрит текст:
- той те ползва, щото си удобна
- да бе, аз виждам, ама що не ме зареже?
- защото си удобна
- абе виждам, да, ама защо тогава още правим секс?
- защото си удобна
- да така е, ама аз защо тогава искам да съм с него?
- защото си проста
- да така е, ама защо тогава не сме се оженили още с него?
- защото си проста
- да, ама...

Отписвам се, няма да има нищо по-различно в следващите 15 страници Grinning

Много добър пост.
Жалко, че авторката се оказа без капацитет да го разбере. Много е затънала.

Цитат
Че никой не го е спрял да си намери друга.  Той сам се връща.

Добре дошла на урока по причинно-следствена връзка . Да разгледаме терзанието , защо Мамин не си намира друга

Скрит текст:
Новата изисква инвестиция - Ти си евтина
Новата изисква време - Ти си винаги на разположение
Новата изисква той да се размърда - Ти се мърдаш вместо него
Новата може и да командва - Ти си мълчиш
Новата може и да го кара да  се старае в секса- Ти се стараеш и за двамата
Новата може да мрънка да живеят заедно - Ти не мрънкаш
Новата може и да го командва - Ти си безгласна буква
Новата може да иска да го променя - Ти си удобна

Та след като имаме причините поради, които той не си търси нова .......можем да направим връзката ,че ти си удобна , за теб той няма нужда да прави нищо и въпреки това те има и получава когато си пожелае. Терзанията и нервите си остават за теб

Бахти ........а днес ми беше ден да бъда мил  Pensive Pensive
Ама не си груб, истината си казваш.
Тя истината боли.
И двата поста обобщават всичко.
Май и аз ще напускам.

# 266
Авторке, някакъв сбъркан овен си.
Огнените сме толкова честолюбиви и с такова огромно его, че не мога да помисля даже, че си се поставила в това положение 5 години?
Направо срам за зодията.😁
(Това в кръга на шегата, но си е самата истина)

В кръга на майтапа ( асцендента ми е Лъв а Луната Водолей, за който разбира от астрология ) … Пък егото е едно от нещата , защото един Овен трудно се отказва докато не постигне това което иска..та ами гледам да гледам колкото се може по-оптимистично на нещата, иначе трябва да се метна през терасата. 🙂 Деца е казвал, че няма кой да гледа.

# 267
На мен ми е интересно как ще реагира авторката, ако този и се обади утре да я пита може ли да прескочи " плета й" вечерта.
Абе той ако се обади за това добре, ами ако случайно се обърка да иска да я изведе нейде преди това отидЕ ни конското за бая време напред Simple Smile))))))))

# 268
Напълно те разбирам, че трудно се отказваме, докато не постигнем своето, но има една капка, която прелива чашата и идва момента, в който трябва да осъзнаеш, че това не е твоето, това не е човека, това не е твоята сцена за изява.

# 269
Е кво да кажа. Може би просто съм свикнала с него и не е толкова любов колкото свикване като с кафето сутрин. Не си представям да съм с друг човек, сигурно ще ми е странно. То ми е отблъскващо и като някой тръгне да ме сваля. Де да знам

Мисля,че ти е време да се стегнеш и да имаш стандарти. Някакъв ще идва да ме сексва от време на време и аз ще стоя да го чакам,че и чак няма да си представям да съм с друг.....
Точно 0 самоуважение,0 мисъл и 0 възприемане вече 20страници.....Все бях виждала заблудени девойки,но ти уби рибата.

Общи условия

Активация на акаунт