Отговори
# 240
  • Бургас
…. Да ама как да престана да бъда проста е разковничето на проблема. 😆

Приключваш го и стискаш зъби известно време. Гадно, криво, мъчно ще ти е щом имаш чувства, но минава.Просто не трябва да се поддаваш да се върнеш за пореден път. Малко инат, самоуважение, его, както искаш така го кръсти. Защото след още 5 години ще си на същия хал.

# 241
Бе не е баш като кафето. GrinningЯвно е по- сладко. Ми карай си така кво те бърка. Млада си. Живота е пред теб.

# 242
  • София
Катрин Страх те е толкова силно, да скъсаш, че се криеш зад удобни извинения и оправдания.
И отказваш да приемеш, че не си му важна вече, освен за едното нали ...
Ама то трябва да си важна първо на себе си, после и на друг човек, разбираш ли?? Само тогава отношенията ви ще са пълноценни. Не с този, пак да повторим, ако не си разбрала ...

# 243
Е кво да кажа. Може би просто съм свикнала с него и не е толкова любов колкото свикване като с кафето сутрин. Не си представям да съм с друг човек, сигурно ще ми е странно. То ми е отблъскващо и като някой тръгне да ме сваля. Де да знам
,
Ама той животът не се свежда само до това да бъдеш с мъж. Не е нужно веднага да търсиш нов, нито да си го представяш. То ти в момента си реално в по-лоша ситуация, отколкото някои с изчерпани връзки, защото не си във връзка, но си емоционално обвързана, и така естествено, че няма да виждаш друг. Има хора, които от една изчерпана връзка директно влизат в нова, но при теб сякаш е по-добре да останеш сама, но наистина сама, а не така, не веднага с друг. Няма нужда нищо да правиш, нито да си представяш с друг, защо просто не оправиш отношението към себе си и нагласиш приоритетите си. Когато се чувстваш здрава, щастлива и добре със себе си ще дойде и човек, който ти е подходящ, но трябва да изясниш пред себе си какво искаш, как се чувстваш. Не е нужно изобщо да мислиш за връзки и деца сега, прави нещо друго, излизай с приятелки, спортувай, гледай филми, чети книга сама, почивай си, отиди на екскурзия с майка си, работи си. Животът е хубав, млада си и здрава, всичко ще се нареди, ако някой не ти точи така енергията.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 13:37 от Tanya Valcheva

# 244
  • Обран бостан ;)
…. Да ама как да престана да бъда проста е разковничето на проблема. 😆

Късно е, чадо Wink

# 245
  • Пловдив
Е кво да кажа. Може би просто съм свикнала с него и не е толкова любов колкото свикване като с кафето сутрин. Не си представям да съм с друг човек, сигурно ще ми е странно. То ми е отблъскващо и като някой тръгне да ме сваля. Де да знам

Затова съвета на повече беше ........дай си време да си сама , да забравиш , да се излекуваш , да влезеш чиста и готова да обичаш друг човек и да се надяваш и той да те обича правилно

# 246
Аз на такива хора, дето не знам колко време им се обяснява едно и също и отговорът е’абе знам, амааааа..’
просто вдигам рамене и казвам ‘прави каквото искаш’.
Търсиш съвети,дават ти се съвети, но поне е не е това, което искаш да чуеш и почваш да се чудиш сега.
Еми, твой си е живота, нема да си губим ние времето. Повечето сме си го губили в един момент, де, ама чак пък толкова.
Та, ти си знаеш. Не знам какво по-различно очакваш да чуеш/прочетеш.
Даже и реакциите ти в последващите коментари коренно се различават от началото. Всеедно си вдетинена.

# 247
Може би просто съм свикнала с него и не е толкова любов колкото свикване като с кафето сутрин. Не си представям да съм с друг човек, сигурно ще ми е странно. То ми е отблъскващо и като някой тръгне да ме сваля.
Ей затова не харесвам жените да си имат секс-бъдита (защото героят на темата не е нищо повече от това).
Така стават емоционално недостъпни - ето друг по-готин, по-свествен, по-подходящ за връзка може да има интерес към тях, те не го отразяват, защото тъкмо са станали от леглото на Пешо, как сега да си представят да влязат в леглото на друг, това е поведение на лека жена и вероятно им е отблъскващо подсъзнателно, и мъжът, който ги иска и той им се струва отблъскващ.
Когато сърцето на жената е свободно, тогава може да се влюби в друг.
Затова към авторката аз бих казал - зарязвай го този, преживей го, и си намери някой друг. Не се умира от разбито сърце, ще пострадаш малко време пък ще ти мине.

# 248
Това с кафето,ако причинява вреда на някой го спира.Мило момиче,не знам дали осъзнаваш,че си жена на повикване.Повярвай,той не изпитва нищо към теб.Когато осъзнаеш,че не те обича,ще се освободиш емоционално от него.Имай уважение към себе си.Заслужаваш много повече от това да бъдеш на повикване...просто..спри!И ...имай воля.След време,когато срещнеш своя си човек,ще се чудиш как си могла да бъдеш толкова сляпа.Момичета,научете се да уважавате себе си.Заслужавате повече от това,някой да ви звьни само за сексуални изживявания.

# 249
  • Out of the Mix
Ама той животът не се свежда само до това да бъдеш с мъж. Не е нужно веднага да търсиш нов, нито да си го представяш. То ти в момента си реално в по-лоша ситуация, отколкото някои с изчерпани връзки, защото не си във връзка, но си емоционално обвързана, и така естествено, че няма да виждаш друг. Има хора, които от една изчерпана връзка директно влизат в нова, но при теб сякаш е по-добре да останеш сама, но наистина сама, а не така, не веднага с друг. Няма нужда нищо да правиш, нито да си представяш с друг, защо просто не оправиш отношението към себе си и нагласиш приоритетите си. Когато се чувстваш здрава, щастлива и добре със себе си ще дойде и човек, който ти е подходящ, но трябва да изясниш пред себе си какво искаш, как се чувстваш. Не е нужно изобщо да мислиш за връзки и деца сега, прави нещо друго, излизай с приятелки, спортувай, гледай филми, чети книга сама, почивай си, отиди на екскурзия с майка си, работи си. Животът е хубав, млада си и здрава, всичко ще се нареди, ако някой не ти точи така енергията.
Hands Ok Hand
Болднатото не бих си го причинил, не виждам причина.
Емоционално се обвързваш с някого, с когото си всеки ден заедно, изживявате, преживявате, споделяте, живеете, свиквате, насладжавате се, мечтаете, естествен ход. Тогава бих разбрал. Като дори тогава трябва да се дава сметка, че физическото и психическото здраве са най-важни. Трудно е да си хем влюбен, хем трезв с ясна представа, ясни и здравословни избори.
Другото е тамън. Simple Smile

Съгласен съм и с Крис за бъдитата, и като цяло масовите неясни отношения, нежеланието и невъзможността, не моженето да задържат и развият връзка.

# 250
Ето ти етикета на връзката: Приятели с привилегии.

# 251
Ма той с приятелите ходи да пие от петък до неделя. Тя и това не е. Какъв приятел ти е някой, който идва у вас да се празни веднъж седмично, и така 5 години!!!
Момиче, вбесяващо е това, в което си се вкарала, и ти отговарям на цялото подхилкване с достойни емотикони, в които не знам и аз какво влагаш при тази катастрофална ситуация:
SatisfiedAnimal FrogBalloonGuitarChampagneBirthdayMusical NoteSnowboarderTrophy

# 252
Дори приятел с привилегии не е.

Дълбоко се съмнявам дори да знае кога ѝ е родженият ден.

# 253

Мацка, в такъв случай просто продължавай да играеш ролята на дупка и изтривалка, 2 в 1.

# 254

Това го знам, само че аз не съм Мила Кунис и той не е Джъстин Тимбърлейк, хепи енд няма да има…
Че аз съм съгласна със всички мнения написани тук, обаче то на думи е лесно да слуша човек.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 16:38 от Катрин ♈

Общи условия

Активация на акаунт