Отговори
# 225
Казах на екскурзия при майка му да те заведе. Тая екскурзия първо оправи па тогава мисли за паметници и други неща. Секса спираш веднага. Задължително. Блокиране едва ли ще помогне. Принципно да , обаче той нали я знае къде е. Ако реши ще я намери на живо. Няма характер. Това и е проблема. Човека отговаря за неговите си действия. Ние може да не ги одобряваме, но той е разгадаем за нас. За теб не е. Виж там защо те крие от майка му. Може да му е казала да и представя само сериозна приятелка бъдеща снаха.

# 226
  • Пловдив
Добре...
Ако приемем, че толкова държи на него, хлътнала е.
Нека си даде последен шанс, като го привика, или по-скоро другият път, като дойде в тях промени малко обичайното веднага скачане дибидюс, и седнат на дивана да поговорят, казвайки му точно как се чувства, какво иска тя лично, конкретно, както и от него, ако държи на нея, и иска да има връзка с нея, както тя с него. А именно - пробват се идва да живее при нея временно, да видят битово как ще са. Не го юрка с финансите в началото, но се има едно наум, все пак са и зрели самостоятелни индивиди. Смятам, че сама би се отказала, ако тръгне да я дърпа надолу, и го види в "пълен разцвет".

Оо, Катрин, Овенче Animal Sheepли си, сега разбирам...JoySweat Smile

С  опита разбираш...........в реалният живот системата не работи точно така . Не можеш да се откажеш а започваш да инвестираш все повече и повече с надежда нещо да се промени . Все едно не знаем ,че в Любовта всички сме слепи и глухи .......еле пък ако и се живее заедно .То ясно ,че идва денят на пробуждането .......ама тогава е доста по тегаво

# 227
  • София
Катрин, не прочетох всички мнения, признавам. Но постът ти ми беше достатъчен да разбера, че по някаква причина ти не се обичаш достатъчно и позволяваш на този човек да губи от ценното ти време и чувства. Самозалъгваш се, че има нещо там, а то е изтляло още през първите ви години. Сал един с*кс е останал и отношение към теб като приятелче за тез му нужди на човека. Та има надежда за теб, щом такива въпроси си задаваш, само да не останеш на тях, а вземи да затвориш тази страница най-сетне и продължи напред. Flowers Four Leaf Clover

# 228
Всеки път ли като се видите правите секс?
Иначе така може и цял живот да се изкара. За някои мъже удобството и да не си мърдат пръста знаеш ли колко е готино. 😀 иначе да се преместил досега най-малкото. Защо мислиш пък, че повечето женени мъже с любовници не се разделят с жените си? Щото първо, че жена му ще вдига скандали и се почват едни съдилища и едни разправии. Излишно е за него. Второ, любовницата тогава ще остане основната жена. Вече няма да я има тръпката от криенето и от краденето на време. Тя започва да има изисквания, започва да мрънка. Няма да е нагласена както досега за всяка среща. Ще иска да живеят заедно, ще иска той да е глава на семейството.. абе, много отговорности.
Е така разсъждават и някои мъже и без съпруги. И си държат на къс пас една сигурна. Пък когато не е с нея може да е с 20. На никого не дължи обяснение, към никого няма отговорности. Звънка и ти си готова. Какво по-хубаво от това?

Като не му е достатъчно заплатата има допълнителни работи, има и по-високоплатени.
Ти всъщност какво искаш от него? Накъде искаш ти да ви се развият отношенията?
Говорите ли, като се видите, освен секс какво друго правите?
Предлагам и аз, следващия път като се видите, му кажи, че трябва да поговорите. Кажи какво искаш и го питай и той какво иска.
По принцип има няколко варианта.
Вариант 1 : е, ся, к’во искам. Нищо. Супер ни е така. Стига си ми усложнявала живота с претенции. Вие жените сте такива, всичко усложнявате. Твоето решение  ( ако искаш връзка!) - добре, значи приключваме тук, защото аз искам нещо повече, ти не можеш и не искаш да ми го дадеш, довиждане.
Вариант 2 : да искаш и ти само секс. Продължавате, без да имаш особени емоции.
Вариант 3: да ти каже ‘аз също имам чувства към теб, искам да сме заедно’ и тук не му скачаш да правите секс. Обсъждате кой какво очаква, кой какво иска, кой какво би направил. Ако имате сходни виждания и желания, действайте. Въпреки, че до момента щеше да си е проличало.

# 229
  • Обран бостан ;)
Да, но месец два три. Не 5 години. Абе послъгвал е от тук от там, че гаслайтинги от време на време. Но аз въобще за нищо не му вярвам. Някой на шега беше питал за зодиите - ми Риби е аз Овен. 😂

Я кАжи за етикета. Какъв трябва да е ? Wink

# 230
Отговарям без да съм чела мненията - удобна си му просто

# 231
То ясно ,че темата е пързалка. Затова я пратих при майката мУ. Не му имала доверие ама бъдеще щяла да гради. Глупости на търкалета.

# 232
Не мисля, че е пързалка. Много жени има в подобни ситуации. Ама не всички стоят пет години, де.

# 233
16 страници състоящи се от

- той те ползва, щото си удобна
- да бе, аз виждам, ама що не ме зареже?
- защото си удобна
- абе виждам, да, ама защо тогава още правим секс?
- защото си удобна
- да така е, ама аз защо тогава искам да съм с него?
- защото си проста
- да така е, ама защо тогава не сме се оженили още с него?
- защото си проста
- да, ама...

Отписвам се, няма да има нищо по-различно в следващите 15 страници Grinning

# 234
  • Пловдив
16 страници състоящи се от

- той те ползва, щото си удобна
- да бе, аз виждам, ама що не ме зареже?
- защото си удобна
- абе виждам, да, ама защо тогава още правим секс?
- защото си удобна
- да така е, ама аз защо тогава искам да съм с него?
- защото си проста
- да така е, ама защо тогава не сме се оженили още с него?
- защото си проста
- да, ама...

Отписвам се, няма да има нищо по-различно в следващите 15 страници Grinning

Ми аз затова вечера питах  дали го е Зарязала .......да дадем нов живот и прочит на темата ........ама

PS. Катрин ......направи нещо ,че губиш аудитория

# 235
…. Да ама как да престана да бъда проста е разковничето на проблема. 😆

# 236
  • Somewhere far away
И аз се отписвам-  пълно безхаберие. 

# 237
  • Пловдив

Спи с брат му .....

Изчерпах се  от идеи Confused

ConfusedConfused

# 238

Хората, включително и аз, толкова идеи и начини дадохме... Но ти искаш да чуеш как той те обича

# 239
Е кво да кажа. Може би просто съм свикнала с него и не е толкова любов колкото свикване като с кафето сутрин. Не си представям да съм с друг човек, сигурно ще ми е странно. То ми е отблъскващо и като някой тръгне да ме сваля. Де да знам

Общи условия

Активация на акаунт