Отговори
# 210
  • София
Ама какво гадже, те се виждат веднъж седмично за чук и бег, когато на него му скимне. Защо да я запознава с майка си, те нито излизат, нито са гаджета. То и това има своя чар, но ако и двамата са на тая вълна, пък случаят не е такъв. Трябва кардинално да се реши тоя въпрос и после време да го преболедува и забрави, че 5 години са си много време. После вече може да срещне друг, но няма за кога да отлага.

# 211
  • Пловдив
Цитат
Че никой не го е спрял да си намери друга.  Той сам се връща.

Добре дошла на урока по причинно-следствена връзка . Да разгледаме терзанието , защо Мамин не си намира друга

Новата изисква инвестиция - Ти си евтина
Новата изисква време - Ти си винаги на разположение
Новата изисква той да се размърда - Ти се мърдаш вместо него
Новата може и да командва - Ти си мълчиш
Новата може и да го кара да  се старае в секса- Ти се стараеш и за двамата
Новата може да мрънка да живеят заедно - Ти не мрънкаш
Новата може и да го командва - Ти си безгласна буква
Новата може да иска да го променя - Ти си удобна

Та след като имаме причините поради, които той не си търси нова .......можем да направим връзката ,че ти си удобна , за теб той няма нужда да прави нищо и въпреки това те има и получава когато си пожелае. Терзанията и нервите си остават за теб

Бахти ........а днес ми беше ден да бъда мил  Pensive Pensive

# 212
  • София
Той може и да си намира нова, даже нови. По цяла седмица не се вижда с авторката, понякога и уж късат за повече време. Не го знаем какъв е Аполон, но като нищо може да си върти и още няколко други, пък като не стане нищо и не е на сухо, защото си има авторката, с която страсти, духовни близости и прочее без ангажименти.

# 213
При тия забягвания в петък и прибирания в неделя не вярвам да не са канили мацки нито веднъж. Мъжът е свободен, ерген, чувства се необвързан, и не е стоял без флирт, секс, а може би и връзки.
Имам приятели мъже, които са казвали, че имат една там за секс, ама в повечето случаи тя е жена с деца и сложни взаимоотношения със съпруга си, та това е двустранно. И дори приятелите ми биха искали да се виждат по-често и да имат нещо по-сериозно, но статусът на жената не го позволява.
За млада, свободна жена това е безумно. Животът не е само секс в четвъртък с някакъв си там. Животът е и приятелство, партньорство, екскурзии, пътувания, излизане с общи приятели, романтика, грижа един за друг, дори не говоря за брак и деца, а да създадеш истинска връзка с друг човек.
Мъжът в случая си има приятели, ходи си по запои, работи, вкъщи живее с мама и тате, а авторката е сама и останала без приятелки. Това е вредно за психическото ти състояние.

# 214
Ама какво гадже, те се виждат веднъж седмично за чук и бег, когато на него му скимне. Защо да я запознава с майка си, те нито излизат, нито са гаджета. То и това има своя чар, но ако и двамата са на тая вълна, пък случаят не е такъв. Трябва кардинално да се реши тоя въпрос и после време да го преболедува и забрави, че 5 години са си много време. После вече може да срещне друг, но няма за кога да отлага.
Аз знам, че не са. Тя не знае.

# 215
Хайде сега той ми е виновен че нямам приятелки ли … ех, голяма трагедия. И не, не е сарказъм.
Че естествено че не е ама той като не иска тия неща аз на сила ли да го карам - мъжо, дай да ме заведеш на екскурзия че по правило в предвид е*ането  free  поне това ми го дължиш .. Ама голяма защита в негова чест, голямо нещо. Ми освен един паметник да му се направи и да се знае.

# 216
  • Out of the Mix
Всеки решава какво да чете, аз също не чета на всеки коментарите, дори и да са къси. Дадох пример от моя живот, ако иска да го чете, не задължавам никого. 😅 близки сме на години с авторката, но ако не й е полезно може да подмине.
Знаеш, че се закачам, приказваме си. Simple Smile

Животът не е само секс в четвъртък с някакъв си там. Животът е и приятелство, партньорство, екскурзии, пътувания, излизане с общи приятели, романтика, грижа един за друг, дори не говоря за брак и деца, а да създадеш истинска връзка с друг човек.

Именно. Hands Ok Hand

Мъжът в случая си има приятели, ходи си по запои, работи, вкъщи живее с мама и тате, а авторката е сама и останала без приятелки. Това е вредно за психическото ти състояние.

Ако и тя беше така, или не искаше обвързване и връзка, разбрали са се, как и да е, но в случая той й липсва, мисли постоянно за него, затворила се е. Възможно е да не е толкова контактна, да няма нужда чак толкова, интроверт, а не че няма с кой да си каже две думи.

Сън, всичко, каквото си описал не е изключително само при техния сценарий, а за отношенията въобще.

Катрин, след като преспа 2 нощи, до какви изводи стигна за себе си относно отношенията с господина, и за в бъдеще? Thinking

# 217
Никой не го защитава, всички ти казваме да го разкараш. Той не ги иска тези неща, ти ги искаш, та освен да го разкараш, друг начин няма. Хората обясняват неговата гледна точка, за да разбереш защо с него няма да я бъде

# 218
Тя е влюбена в него, той и е първи и от там нататък всичко друго е блокирано. Пак ви казвам, подценявате ситуацията. Изключително трудно е откъсването при това положение, особено като и подхранва чувствата със сексене веднъж седмично. Това трябва да се прекрати категорично, от там нататък идва трудното. Казвам го като някой минал през това. Да не се поддаде, да ограничи контактите и да си наложи воля, да излиза с нови хора дори и да не и се получава дълго време да не се отказва. Кофти е човек да се омотае в такива отношния, но изход винаги има стига да направи това,  което трябва

# 219
Трудно е да, изисква много воля, но тя трябва да реши да го направи

# 220
  • София
Хайде сега той ми е виновен че нямам приятелки ли … ех, голяма трагедия. И не, не е сарказъм.
Че естествено че не е ама той като не иска тия неща аз на сила ли да го карам - мъжо, дай да ме заведеш на екскурзия че по правило в предвид е*ането  free  поне това ми го дължиш .. Ама голяма защита в негова чест, голямо нещо. Ми освен един паметник да му се направи и да се знае.
Кой го защитава? Ти позволяваш това и ти можеш да го прекратиш. Да пишеше той в темата да му заобясняваме, че не е ок да те лъже, но той дори не те лъже. Той откровено не дава пет пари и не виждам как можем да очакваме промяната да дойде от него, като той си има пълен комфорт.

# 221
Revoker, няма да ти се сърдя, споко Simple Smile. Дракам се и аз.
Аз исках да продължа. След коментара на авторката, ама ми изглежда, че търси одобрение за ситуацията си. А никой в случая не й го дава, обясняваме й неговата страна на нещата, но тя сякаш не иска да прогледне.
Няма как да се оправят нещата така.

Катрин, трябва да имаш принципи. Насила не можеш да го накараш и крачка да направи, така е. Но ако ти си човек на място и имаш принципи ще му кажеш така и така, ако не ти харесва - дърпай. Ама да го оставиш наистина да изчезва.

Последният ти коментар особено много ме учуди. Уж разбираш, пък..
какво очакваш да ти кажем.. стой си при него, виж какъв добър живот имате. .
Реално доколкото разбрах не те лъже.
Не знам аз, такъв тип отношения ‘само за секс’ според мен трябва да са си само за секс и преди съм го казвала.

# 222
  • Пловдив
Цитат
Тя е влюбена в него, той и е първи и от там нататък всичко друго е блокирано. Пак ви казвам, подценявате ситуацията. Изключително трудно е откъсването при това положение, особено като и подхранва чувствата със сексене веднъж седмично. Това трябва да се прекрати категорично, от там нататък идва трудното. Казвам го като някой минал през това. Да не се поддаде, да ограничи контактите и да си наложи воля, да излиза с нови хора дори и да не и се получава дълго време да не се отказва. Кофти е човек да се омотае в такива отношния, но изход винаги има стига да направи това,  което трябва

Абсолютно правилното мнение..............всичко е трудно , но затова си приказваме тук. Тя самата трябва да вземе тези решения , дори на база писаниците тук ........може да си направи списък с въпроси , които да зададе и нещата да и се изяснят във някакви постижими срокове . Даваме и другата гледна точка .........сега колко е влюбена-загубена е ясно .............но просто се опитваме да и обясним, че тези ситуациии са се случвали , случват се и при нея няма да завършат по много по различен начин.

Първата стъпка е направила ......вече пита и разпитва защото някъде разбира ,че това не е нормално .....сега да сглобява.

# 223
Да, но месец два три. Не 5 години. Абе послъгвал е от тук от там, че гаслайтинги от време на време. Но аз въобще за нищо не му вярвам. Някой на шега беше питал за зодиите - ми Риби е аз Овен. 😂

# 224
  • Out of the Mix
Добре...
Ако приемем, че толкова държи на него, хлътнала е...
Нека си даде последен шанс, като го привика, или по-скоро другият път, като дойде в тях промени малко обичайното веднага скачане дибидюс, и седнат на дивана да поговорят, казвайки му точно как се чувства, какво иска тя лично, конкретно, както и от него, ако държи на нея, и иска да има връзка с нея, както тя с него. А именно - пробват се, идва да живее при нея временно, с 1 куфар дрехи, да видят битово как ще са. Не го юрка с финансите в началото, но се има едно наум, все пак са и зрели самостоятелни индивиди (той не е, живеейки с техните, но поне работи, има доходи).

Смятам, че сама би се отказала, ако тръгне да я дърпа надолу, и го види в "пълен разцвет".

Оо, Катрин, Овенче Animal Sheepли си, сега разбирам...JoySweat Smile
Но не разбирам как по месец си издържала без мъжо, при положение, че го е имало привидно.
Какви Риби...взимай някакъв Лъв или Скорпион. Smile

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 11:34 от Revoker

Общи условия

Активация на акаунт