Отговори
# 315
Не знам освен да питам ChatGPT 😜

# 316
Аз ако знаех отговорите на всички тези въпроси нямаше да пускам тема и нямаше да съм на тоя хал. 🤷♀

П.С - Сетих се, защото съм проста. 😂
Наричаш го самоирония, но ти си дълбоко наранена. Направи нещо! И нека да не е хвърляне от терасата, моля.

# 317
Не се шегувах като казах 'да тренираш'. Може би си го възприела като майтап...

ТРЕНИРАЙ. В случай, че не знаеш какво - бягане.

Няма да сбъркаш. Не се чуди "ама какво общо има това с моя случай на несподелена любов блабла"

БЯ-ГАЙ. Маратонките, клина, навън.

# 318
Нямаа, аз съм ревала достатъчно през годините в които ме е правил на г*з и не съм се хвърлила та сега ли ще предам фронта. 😀
Ами самоиронията е висша форма на интелект , аз обаче съм я комплектовала със самобичуване. Странна птица съм си 🙂

# 319
Авторке, не знам каква птица си, но си много зле..
Като Овен на Овен ти казвам. Никаква висша форма на интелект нямаш, по-скоро обратното. Ако искаш да те уважават, се уважавай ти на първо място.

Всички ти писаха, писаха, ти искаш едва ли не да се хванеш за сламчица. Не бъркай овенския инат с простотия.

# 320
Айде малко си вдигни самочувствието, самооценката, постави свои ясни граници и ще видиш, как живота ще ти се нареди.
Как изобщо правиш секс, с човек, който има такова отношение към теб?
Предлагаш се, като преоценена луканка, и естествено това и получаваш. Този човек няма да те погледне с други очи, но хубавата новина е, че има много други, с които да създадеш трайни и нормални отношения.
От теб зависи.

# 321
Имам една подобна приятелка, постоянно се влюбва в представата си за хората. Постоянно въздиша по някакви лузъри, бленува бъдеще с тях, придава им качества, които нямат. Единият път даже се беше влюбила в кмета на града ни (който не познава лично) и ме питаше за мнение, дали според мен ще я приеме с децата...
Та и тук няма да има оправия. Поне гледай да не забременееш, че жална му майка на това дете.

# 322
  • Out of the Mix
Пълно е с хахавели и хахавелки, мхм.
Аз затова много внимавам с какви се обвързвам и изобщо в какви отношения влизам, дали да влизам изобщо.
Казал съм в темата на Катрин, каквото има, и съм се отказал вече.
Всичко друго е парлама, и търкане на клавиатура. Темата е абсолютно безсмислена вече.

# 323
И като и ги пишете тия неща мислите следващия път като и се обади няма да вдигне краката ли? Сори, ама тия неща не стават така. Трябва някакъв голям шок за да я преобърне и да сложи край на това. Иначе докато я търси все ще му откликва. Развитието е след апатията и безсилието идва депресията и озлобление, и така до 40 с котките. Или просто ще се хване с някой колкото да не е сама и да има семейство. По добрият вариант е той да я разкара в близките години докато е все още относително млада и има шанс да започне нормална връзка преди щетите върху психиката и да са необратими
Всичкото което пише и поведението и съм го гледал до втръсване при най добрата ми приятелка и обект на несподелена любов. Със съвети и разбиране не стават нещата, излишно се хабите като се впрягате и очаквате да ви послуша

# 324
  • Out of the Mix
Той ще я разкара, ако някаква друга му замотае главата, дотогава си му е партийка, защо да не си я държи, особено, като тя е там готова, на едно телефонно позвъняване от днес за днес.

# 325
Какво се случи финално с твоята приятелка, rf?

# 326
Най-вероятно той си има или е имал други в онзи период. Проблемът е, когато Катрин пак скача, даже е малко лекомислено от гледна точка на.. полова хигиена. Аз лично не бих. 😀 прекратя ли отношения с някого май не съм имала случаи да се връщам, ако ще и за едното такова да е.
Значи Живко няма да ме търси еди си колко време и като ме потърси ще ходя да се подмивам веднага. На него му е изгоряло ушото за мен, пък аз ще тичам😃 изключвам ако още от самото начало не е казано : ще имаме отношения само и единствени за секс, когато ни се прави се търсим и после кой откъде е.
Ама не знам такъв ли е случая? Ако е такъв, пък тя пет години чака любовен трепет от него….

# 327
  • Out of the Mix
Така е, Азара, и при мен е така. Разбира се, хигиена и полова, и на отношенията, то да те е гнус иначе. Секс само в затворена връзка и единствено, и само с мен, иначе да си търси друг. Но жените, с които съм бил все са били осъзнати и бързо сме се разбирали, изненади не е имало. А, връщане не, то за да се разделят двама души, всичко се е изчерпало.

# 328
Абе за втори път ще кажа, че имаше период в който беше ме блокирал навсякъде не съм го търсила и той през две седмици ме отблокира пише ми аз го игнорирам и той след две седмици пак така. И това не помогна накрая му викам като толкова не ме искаш що ми пишеш само бе ??
И та тъй де, решението е да ми мине тръпката обсебването или там квото е цялото тва нещо и тогава да спра да се занимавам.. аз вече не съм и толкова влюбена чак, просто съм свикнала. И не е вярно, че за нищо не протестирам и си мълча - и от това полза няма. И говорене и мълчане и игнориране, нищо не промени. Той му минава през едното ухо и излиза през другото. Оф ядосах се вече!

Азара Абе то така почна уж да е само секс, ама после ама то няма други само ти си. Ама ти що излизаш с друг? Ама ти се филмираш ама ти това ама ти онова.

# 329
Минава му през ушите, щото вижда, че всеки път клякаш. Пардон, лягаш.

Общи условия

Активация на акаунт