Отговори
# 300
Ми да пусна тема и да изчезна като дявол от тамян ли😂 знам, че повечето теми са такива ама все пак

# 301
На мен ми е интересно как ще реагира авторката, ако този и се обади утре да я пита може ли да прескочи " плета й" вечерта.
Не ми отговори на въпроса.
Когато те потърси, как ще реагираш?

Бас ловя, че ще реагира както досега, с отворени крака, пардон, обятия.

# 302
  • Обран бостан ;)
Че какъв овен би бил някой дето не се бори до последно и не си блъска главата в стената докато не си почупи рогата… 🥲
Ма те тези мъже дето само секс търсят, все не са се наживели и все никоя не им е достатъчна. А ако случайно се задомят пък изневеряват…

Ами пиши се мъж бе. Колко му е ?

# 303
  • Бургас
Вече разбирам защо и приятелите ти са се отдръпнали.
Вземи се стегни малко и се замисли, че ще останеш съвсем сама накрая.

# 304
  • София
Това пък е абсолютна глупост - да си оставиш приятелите. Аз от 3 години се старая да си създам нови приятелства, да си излизаме. Една жена, като е сама, тотално си намалява шансовете за свестен мъж и увеличава шансовете да й се лепне някой хахо. Личен опит!

# 305
  • София
Хора, много сте агресивни към авторката, до директни обиди стигате, що така???
Катрин Както казах, ти не се обичаш, много те е страх, включително и от сериозно обвързване. Наистина.
В постовете ти, особено последните има една апатия, едно отстранено поведение, сякаш става дума за някой друг. Момиче, ако наистина искаш да си добре, време е да потърсиш отговорите на тези въпроси по-горе с терапевт, просто трябва да стигнеш до основата на проблема си. Няма нищо лошо в това, напротив.

# 306
  • София
Че какъв овен би бил някой дето не се бори до последно и не си блъска главата в стената докато не си почупи рогата… 🥲
Ма те тези мъже дето само секс търсят, все не са се наживели и все никоя не им е достатъчна. А ако случайно се задомят пък изневеряват…
Не можеш да се бориш някой да се влюби в теб. За отношенията можеш, но ти не се бориш, ти си стоиш и приемаш каквато троха ти се подаде. Това е връзка на зависимост, не е любов. Любовта е свобода.

# 307
Първо май трябва да осъзнаеш, че ти самата не го обичаш, какво остава той теб. Наричаш обсесията си любов, защото трябва да оправдаеш пред себе си защо стоиш пет години необвързана и сама.
Ти не го обичаш. Смяташ го за алкохолик, инфантил и безхаберник, пари няма, за екскурзии, ресторанти и подаръци също, деца не иска, нямаш му доверие... То си личи, че много добре знаеш що за стока е, ти не го уважаваш, не го обичаш. Хванала си се за тоя като удавник за сламка, защото той не те иска. Убедена съм, че ако заживеете заедно, след два месеца ще ти е писнало и всички желания ще са отлетели.
Съфорумците са прави. Трябва да го оставиш завинаги, без комуникация, да останеш сама и без секс за година и веднага ще харесаш друг. То си е човещинка. Само гледай да е по-нормален.

# 308
  • София
Да, Манди. Аз лично, като мина на този етап на осъзнаване за един мъж, вече отдавна нямам чувства.
Тя го соли като бивш, но се е вкопчила за него. За мен това е странно поведение, не го разбирам.

# 309
Май авторката се гъбарка с нас, защото няма приятели и й е скучно.

# 310
Май авторката се гъбарка с нас, защото няма приятели и й е скучно.
Вече 99% съм сигурна, че това е пързалка. Авторката уж е съгласна с всичко, но нищо не й влиза в главата.

# 311
  • Пловдив
Ще има ли секс тази Събота или сме на запивка ?

За един приятел питам Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

# 312
Sun2000, какви ги пишеш, от петък вечер до неделя вечер са дните за пиене! А ако е секс, е с някоя друга, там не се намесваме.

Катрин, попаднах на един цитат и се сетих за теб. Беше нещо от рода на:
"Дадох си сметка, че съм готова да пресека Океан заради човек, който не е готов да пресече улицата заради мен."
Защо така си се вкопчила в този човек, зарязала си приятелства, живота си? Ти си обсебена, това не е здраво привличане или влюбване, това е чиста мания!
Няма да можеш да направиш връзка с друг, докато не изметеш този боклук от сърцето и ума си. Няма смисъл сега да се срещаш с когото и да е. Просто го разкарай най-сетне, заради себе си.
Ето пак емотикони, каквито ги обичаш: SmileySmile

# 313
Аз ако знаех отговорите на всички тези въпроси нямаше да пускам тема и нямаше да съм на тоя хал. 🤷♀

П.С - Сетих се, защото съм проста. 😂

# 314
  • Пловдив
Аз ако знаех отговорите на всички тези въпроси нямаше да пускам тема и нямаше да съм на тоя хал. 🤷♀

П.С - Сетих се, защото съм проста. 😂

Надценяваш се  , пък звучиш забавна и готина  една такава . Какво викаш не ти е наред?

И днес по график трябваше да съм мил Sad

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 14:59 от Sun2000

Общи условия

Активация на акаунт